Menün yine güzel ablacım maşallahslm
menüm
sahur:1 haşlanmış yumurta bir parça beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık el kadar pide
iftar:tarhana çorbası salata 4 küçük tavuk ızgara 2 parça kavun
2.5lt su içecem inş sporbugün akşama sokakta gezdim
11 Yaşında ablası... :)menü süper
Oğluşun kaç yaşındaydı Allah kabul etsin oruçlarınızı
Aaa iyi fikşrmiş balon işi bendede balon çok çikolata siparişide verdim bayramda gelen çocuklara yapayım aynısınıAy çok sevindim ablam, Allah ahirette de beraber etsin evlatlarımızla bizi. Çocukların yaşlarına uygun sürelerde oruç tutmaları çok faydalıymış. Benim kızım 4.5 yaşında 3 saat kadar tutuyor bazen :) sahura kalmadığı için tabi uzun süremiyor. Zaten önemli olan ramazanı, orucu bilmesi. Salona ipin üzerine renk renk balonlar astık, içlerinde çikolata, sürpriz kutular falan var. orucunu açınca bi tane patlatıyordu. Balonlar bitti, oruç da bitti :)
Maşallah11 Yaşında ablası... :)
huyumuz kurusunEvet arkadaş o yönünüze hayranım...çok dirayetlisiniz...Dediğin gibi inadınız delirtiyoooooorrrr :)
Allah razı olsun, evet bayram için yapılırsa tam bayram gibi olur cidden :)Aaa iyi fikşrmiş balon işi bendede balon çok çikolata siparişide verdim bayramda gelen çocuklara yapayım aynısını
Maşallah kuzunada bu arada
canım Allah kabul etsin, nasılsın bitanem,bizde çayımızı içtik aha yatsı bile okundu kızlar:)
bitanem çok şükür iyiyim bugün batuyla hopaya gittik banka işlerim vardı ordanda kemalpaşaya alışveriş yaptı batu geldim burdada işlerim vardı onları halettim ancak eve 4.5 5e geliyodu geldim çok yorulmuşum.canım Allah kabul etsin, nasılsın bitanem,
bitanem çok şükür iyiyim bugün batuyla hopaya gittik banka işlerim vardı ordanda kemalpaşaya alışveriş yaptı batu geldim burdada işlerim vardı onları halettim ancak eve 4.5 5e geliyodu geldim çok yorulmuşum.
Bugün olduğu kesin değil ki Serpilim hergünün Kadir gecesi olma ihtimali var sen mazeretin bitince yaparsın ibadetlerini belki de Yaptığın gece Kadir gecesidir... :)Eki Görüntüle 1582374 hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar
Ben her kadir gecesinde mazetetli oluyorum Rabbim bana hiç nasip etmiyor şöyle bol bol kuran okuyup namaz kılmayı istiyorum ne yapalım her şeyde bir hayır vardır bende bol bol dua edip tesbih çekerim artık bol bol tövbe istiğfar edelim inşallah Rabbim hayırlı dilek ve dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyle kadir gecemiz mübarek olsun
canım dün gece bende rüyamda adet olmuştum bi üzülüyom allahım diyom bi kandil gecesi namaz kılamıyorum ben diye hayıflandım ama şükür daha var inş orucu bitirecem. dediğin gibi herşerde bi hayır vardır üzülme.Eki Görüntüle 1582374 hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar
Ben her kadir gecesinde mazetetli oluyorum Rabbim bana hiç nasip etmiyor şöyle bol bol kuran okuyup namaz kılmayı istiyorum ne yapalım her şeyde bir hayır vardır bende bol bol dua edip tesbih çekerim artık bol bol tövbe istiğfar edelim inşallah Rabbim hayırlı dilek ve dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyle kadir gecemiz mübarek olsun
afiyet olsun canım çok sevindim allah kabul etsin oruçlarınızı bugün kvdeyede tutursaydın oruçiyi yapmışsınız, hava yine güzeldi fazla sıcak yoktu, bende bu gün çoluk çocuk iş yerindeki iftara gittik, çocuklar üzmedi, güzel güzel yemekleri yediler :)
Ay ben de çok korkuyodum.ama daha olmadım.inşallah bugecenin güzelliyinden faydalana bilirim,biliriz...canım dün gece bende rüyamda adet olmuştum bi üzülüyom allahım diyom bi kandil gecesi namaz kılamıyorum ben diye hayıflandım ama şükür daha var inş orucu bitirecem. dediğin gibi herşerde bi hayır vardır üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?