Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün yine güzel ablacım maşallah

Aaa iyi fikşrmiş balon işi bendede balon çok çikolata siparişide verdim bayramda gelen çocuklara yapayım aynısını
Maşallah kuzunada bu arada

Evet arkadaş o yönünüze hayranım...çok dirayetlisiniz...Dediğin gibi inadınız delirtiyoooooorrrr :)
huyumuz kurusun inatçıyız ne yapalım inadım bi okumaya olmadı onun dışında bişeyi yapamazssın demesinler yapacağım varsada yapmam. ancak kendim istersem yaparım kimse bana yapamazssın yaparsın demeyecek kötü bir huy ne yapayım

Yaziyom yaziyom siliniyor
şu bayram olsada bitse şimdiden icim daralmaya başladı

Aynuram kiz en çok küçük değil onuda götürün kuzucugu

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar
Ben her kadir gecesinde mazetetli oluyorum Rabbim bana hiç nasip etmiyor şöyle bol bol kuran okuyup namaz kılmayı istiyorum ne yapalım her şeyde bir hayır vardır bende bol bol dua edip tesbih çekerim artık bol bol tövbe istiğfar edelim inşallah Rabbim hayırlı dilek ve dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyle kadir gecemiz mübarek olsun

bigün dantel örneği çıkarmaya çalışıyolar banada sormuyolar bilmiyom sanıyolar dantel örmeyi ben hiç oralı olmadım uğraştılar uğraştılar yapamadılar dedim verin bakayım bi bana baktılar biliyonmu dantel örmeyi niye bilmeyim dedim çat verdim ellerine sinir oldular arada gıcıklığımda vardır kontesim herşeyden anlarım ama elimden bişey çıkmaz canım isterse keyfim yerindeyse yoksa kim nederse desin yapmam.

iyi yapmışsınız, hava yine güzeldi fazla sıcak yoktu, bende bu gün çoluk çocuk iş yerindeki iftara gittik, çocuklar üzmedi, güzel güzel yemekleri yediler :)

Menümüde vereyim
Sabah
Tereyağında bir yumurta
Biraz peynir
Iki zeytin
Domates
1,5 dilim kızarmış ekmek
Bir çay kaşığı reçel dün yapmıştım tadına baktım

Öğle
Dışardaydım yiyemedim

Ikindi
Bşr dilim ekmek
Domates
Iki zeytin
Iki çatal omlet

Akşam
Bir kase düğün çorbası
Bir tabak kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Iki hurma
Iki dut
Bşr çatal kavun
Bir parça pide

Su2,5 Lt
Spor bugün dört saat çarşıda dolaştım çok yoruldum

Bugün olduğu kesin değil ki Serpilim hergünün Kadir gecesi olma ihtimali var sen mazeretin bitince yaparsın ibadetlerini belki de Yaptığın gece Kadir gecesidir... :)

canım dün gece bende rüyamda adet olmuştum bi üzülüyom allahım diyom bi kandil gecesi namaz kılamıyorum ben diye hayıflandım ama şükür daha var inş orucu bitirecem. dediğin gibi herşerde bi hayır vardır üzülme.

Ay ben de çok korkuyodum.ama daha olmadım.inşallah bugecenin güzelliyinden faydalana bilirim,biliriz...

Iş çıkışı kv ye uğradım kızı almış kendi evine götürmüş. ..dedim kesin ütü su mutusu bir işi vardır yapılacak ondan gitmiştir benim gelmem için...tövbe tövbe diyon yolda günaha giriyom diye....ben böyle söylenirken kapıdan girer girmez ne dedim biliyonuz mu. ..anne baklava ya dolma sarmaya sen uğraşma ben hazır eder getiririm arefe günü dedim...anammmm icim den de ne diyon kızım sen diyom kendime.... ...bazen ağzımdan çıkanlara hakim olamıyorum....kendim bile şaşırıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…