Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün olduğu kesin değil ki Serpilim hergünün Kadir gecesi olma ihtimali var sen mazeretin bitince yaparsın ibadetlerini belki de Yaptığın gece Kadir gecesidir... :)
Doğru ama son on gün deniyor benimde mazeretim on gün sürüyor ama arefe oruçlu olucam ben çok şükür her daim yapmaya çalışıyorum Rabbim kabul eder inşallah aslında her geceyi kadşr gecesi gibi geçirsek ne güzel olurdu ama cumaları bile görevimizi tam layıkıyla yerine getiremiyoruz

Yedim içtim geldim...gözlerim kapanıyo ağladığım için.çok uyanık kalamam ya...ne kadar dayana bilirsem.4saat var sahura...daha şimdiden bile açılmıyo gözüm...
Bardağın dolu tarafına baksan Aynuram...tabi yaşayan sensin bilemeyiz ama...yok say kv yi...al yavrunu da yanına doya doya yap tatilini...

Şaşırıyorum sana gerçekten...rüyamısın?gerçekmisin

iyi yürekli hülüşüm benim nedeyim bilemedim

O mazeret sayesinde anne olabiliyoruz Serpilim...Allah'ın bir lütfu bize...sen gönülden duanı yap sabaha kadar ibadet edenden daha hayırlı olur belki...Allah katında...

Babam seker hastasi fenalasiyor ama hala tutuyor...ignesinide yapmıyor tutacam diye....şimdi onun orucu kabul olmuyor mu...söyleyim bari babama

canım sahur ile iftar arası ilaç almıyorsa tabiki tutabilir ama kv.dem astım ilacını bir günde en az 3 defa almak zorunda, sabah öğlen akşam alıyor, önceden tutuyormuş ama hocalara sormuş ve ilaç alıyorsa orucunun kabul olmayacağını söylemişler..

Babam seker hastasi fenalasiyor ama hala tutuyor...ignesinide yapmıyor tutacam diye....şimdi onun orucu kabul olmuyor mu...söyleyim bari babama
Vücuda zarar veren Oruç olmaz Hülüşüm...bir fakirin aylık yemek ihtiyacını karşılayabiliyorsa versin günlük 10 TL den...

Bardağın dolu tarafına baksan Aynuram...tabi yaşayan sensin bilemeyiz ama...yok say kv yi...al yavrunu da yanına doya doya yap tatilini...
Hülyam onunla gidersek çok yorar bizi...hem kocam çok pimpirikli,kendi bakmaz bana çocuğa bak der,burnumdan gelir...uyku saati uyanma saati çok zor olur...benim gerçekten ama gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var...sadece tatil konusu deyil ya çok bozuluyo sinirlerim...

iğne yapmıyorsa hülüş orucu kabul olur inş ama kendine yazık ediyor şeker hastalığı öldürmez süründürür kendine iyi baksın gerçi benim anam babamda aynı babam baypaslı anamda mitral yetmezlik comodin kullanıyolar o sıcakta tutuyolar nediyecen allah kabul etsin hepsinin orucunu.

Dediğim gibi en iyi sen bilirsin yaşayan sensin...

Kuzum üzme kendini bak aydan getir ben bakarım dedi

Yasom benim Abim ve ablam şeker hastası,,,ablam zaten geçirdiği rahatsızlıktan dolayında tutamıyor....şeker hastasının en büyük düşmanı uzun süre aç kalmak...Abi'min mesela 350 ye çıkıyor yemeyince...2 saatte bir atıştırmak zorundalar...Oruç yıpratıyor haliyle...

canım kv denden beklentin olmasın, yokmuş gibi hareket edersen canın sıkılmaz, tatile gideceksen ve çocuğa kv.den bakmıyorsa, annene bırak derim

Amin insallah...babam da boğa burcu...inat ettim mi yapmaz bisey...kafaya koydum mu da kimse durduramaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…