aynuram olsun yanında olsun aklın onda kalmasın o olmayıncada aklın hep kızında olacak bütün kocalar aynı tek sendemi var 20yaşına geldi hangi sorunuyla ilgendiki çoçuğumun boşver takma kafanaaaaa tokadan başka bişey...Hülyam onunla gidersek çok yorar bizi...hem kocam çok pimpirikli,kendi bakmaz bana çocuğa bak der,burnumdan gelir...uyku saati uyanma saati çok zor olur...benim gerçekten ama gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var...sadece tatil konusu deyil ya çok bozuluyo sinirlerim...
Amin insallah...babam da boğa burcu...inat ettim mi yapmaz bisey...kafaya koydum mu da kimse durduramaz :)
afiyet olsun canım, oruçlarınız kabul olsun, Allah hepimize evlatlarımızla, ailemizle oruç açmayı nasip etsin,
bende dün fazla yemediğim halde artı çıktım
bu gün cıs yaptım iş yerinde iftar vardı, ama fazla yapmadım yinede :)
sahur
peynir
domates
salatalık
iftar
et sote
patates kızartması
çorba
salata
2 dilim cıs
yok hiç pişman olmuyorum işin garbi ...hatta bi rahatlama oluyor ...yapmayi dusunmedigim şeyler söylüyorum. ...sürekli böylecanım peki ağzından çıkanı gönülden mi söylüyorsun, yoksa pişman oluyor musun söylediğine
O patates kızartması ne kadar meselaaaakankam yazmıştım, gözden kaçmış sanırımDaydream-
yok hiç pişman olmuyorum işin garbi ...hatta bi rahatlama oluyor ...yapmayi dusunmedigim şeyler söylüyorum. ...sürekli böyle
Yemekten yarım saat önce vuruluyordu oruç olduğu için yapmıyor...canım sahur ile iftar arası ilaç almıyorsa tabiki tutabilir ama kv.dem astım ilacını bir günde en az 3 defa almak zorunda, sabah öğlen akşam alıyor, önceden tutuyormuş ama hocalara sormuş ve ilaç alıyorsa orucunun kabul olmayacağını söylemişler..
O patates kızartması ne kadar meselaaaa
Yemekten yarım saat önce vuruluyordu oruç olduğu için yapmıyor...
ha birde öyle diyenler yok mu, koca 17 kilo boru değil bu ya :)dün biri dedi sen biraz zayıflamışsın sanki şöyle hafiften gözümü kaldırıp baktımhıhı evet 17 kilo verdim dedim gözlerini açmış bana bakıyor ne gerçektenmi diyetisyenemi gittin dedi yok dedim hepten gıcık oldu bana gözleriyle yedi gözü çıkasıca dermişim
Söyleyim canim sağol...gerci ramazan da bitti sayilirVücuda zarar veren Oruç olmaz Hülüşüm...bir fakirin aylık yemek ihtiyacını karşılayabiliyorsa versin günlük 10 TL den...
amin canımben namaz kılmaya gidiyom görüşürüz hepinizin duları kabul olsun rabbim içimizden merhamet duygusunu almasın inşallah.
Bende yerdim ne yalan söyleyim :)10 adet vardıaslında hiç canım istemezken yedim ya üzgünüm, cıs olanda tatlı
Allah Allah bende Artı çıktım 700 gram.,,anlamadım...Daydream- kankam dün fazla yemediğim halde artı çıktım neredeyse 1 kg kadar, neden böyle oldu anlam veremedim ya
Canim kim sen olmasaydı....sen esin ve kizin ....ne akraba ne bisey..tatile gitmeyecekmiydiniz...Hülyam onunla gidersek çok yorar bizi...hem kocam çok pimpirikli,kendi bakmaz bana çocuğa bak der,burnumdan gelir...uyku saati uyanma saati çok zor olur...benim gerçekten ama gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var...sadece tatil konusu deyil ya çok bozuluyo sinirlerim...
aslında yemeği eşim aldı, yoksa ben kızartma koydurmazdım, kötü bir özelliğim var, önüme geleni, ziyan olmasın diye yiyorum ama pilavı yinede yemedimBende yerdim ne yalan söyleyim :)
bende 900 gr., dolunaydan olabilir mi acabaAllah Allah bende Artı çıktım 700 gram.,,anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?