Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynuram olsun yanında olsun aklın onda kalmasın o olmayıncada aklın hep kızında olacak bütün kocalar aynı tek sendemi var 20yaşına geldi hangi sorunuyla ilgendiki çoçuğumun boşver takma kafanaaaaa tokadan başka bişey...

kankam yazmıştım, gözden kaçmış sanırım Daydream-

dün biri dedi sen biraz zayıflamışsın sanki şöyle hafiften gözümü kaldırıp baktım hıhı evet 17 kilo verdim dedim gözlerini açmış bana bakıyor ne gerçektenmi diyetisyenemi gittin dedi yok dedim hepten gıcık oldu bana gözleriyle yedi gözü çıkasıca dermişim

Yemekten yarım saat önce vuruluyordu oruç olduğu için yapmıyor...

ha birde öyle diyenler yok mu, koca 17 kilo boru değil bu ya :)

Canim kim sen olmasaydı....sen esin ve kizin ....ne akraba ne bisey..tatile gitmeyecekmiydiniz...
ama haklısın yani seçeneğin varken zira girmenin anlamı yok...iyiki ben im başıma gelmemiş...ben kv öyle diyince anne sende gel derdim kesin...:)))
kızını bırakacak yer var ama sen kv ye sinirlendim...kullandığı tabirler cümleler çok kırıcı...öyle kabul etmekten başka yapacak bisey yok...hayatın boyunca ona sinirlenerek yasayamazsin...yipratma kendini canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…