Voyyy voyyyyesss :) ip çok zevksiz geliyor banà ya hadi gaza getirin beni de. O kadar baklava yedim. Azcık koşu yapayımBen önceden de atladığım için alışmış biraz vücüdum o yüzden bugün üçlü set halinde 450 tane yapmayı düşünüyorum ama bakalım
Bende 1 kilo fazlayım bugün...bende 900 gr., dolunaydan olabilir mi acaba
Ben de gideyim. Teravih mi kilsam oy viyyyben namaz kılmaya gidiyom görüşürüz hepinizin duları kabul olsun rabbim içimizden merhamet duygusunu almasın inşallah.
bende 900 gr., dolunaydan olabilir mi acaba
Olabilir mi acaba dolunaydan..inanmam pek ama böyle şeylere,,,,,Bende 1 kilo fazlayım bugün...
Ayın durumuna göre sular çekilir kabarir ya gel git oluyor...canlılara da etki ediyormuş ama ben dolunay olduğunu bilmiyordum. ...Olabilir mi acaba dolunaydan..inanmam pek ama böyle şeylere,,,,,
Ablaa ip atlarken müzik aç çook güzel oluyooVoyyy voyyyyesss :) ip çok zevksiz geliyor banà ya hadi gaza getirin beni de. O kadar baklava yedim. Azcık koşu yapayım
Bir ara bende de vardı o canım para verdik ziyan olur diyordum hepsini yiyordumaslında yemeği eşim aldı, yoksa ben kızartma koydurmazdım, kötü bir özelliğim var, önüme geleni, ziyan olmasın diye yiyorum ama pilavı yinede yemedim
Nerde canım cisss göremedimMenüm:
Sahur: göbek salata( lor+domates+salatalık)+1 bardak süt
İftar: 1 kase kadar tarhana çorbası+1 tabak taze fasulye+yogurt+salata
yine cıss yaptım, tutamıyorum kendimi
Hoşgeldin canım :)Ben geldim kızlaaaarrr :)
Bende 2 gündür çok fena sisimBende 1 kilo fazlayım bugün...
Hoşbuldum canım bugün çok sakindi buralar :)Hoşgeldin canım :)
17 kilo da anlasilmayacak şey mi ablam yadün biri dedi sen biraz zayıflamışsın sanki şöyle hafiften gözümü kaldırıp baktımhıhı evet 17 kilo verdim dedim gözlerini açmış bana bakıyor ne gerçektenmi diyetisyenemi gittin dedi yok dedim hepten gıcık oldu bana gözleriyle yedi gözü çıkasıca dermişim
Ben gündüzleri pek giremiyorum tatlım gececiyimHoşbuldum canım bugün çok sakindi buralar :)
Olabilir mi acaba dolunaydan..inanmam pek ama böyle şeylere,,,,,
bende bilmiyorum dolunay olup olmadığını, balkona baktım ama ayı göremedim, sadece hepimiz artıyız ya dolunaydan şüphelendimAyın durumuna göre sular çekilir kabarir ya gel git oluyor...canlılara da etki ediyormuş ama ben dolunay olduğunu bilmiyordum. ...
canım para vermedim :) tabakta olunca yiyorum, ama evde kendime göre koyuyorum yiyeceklerimi,Bir ara bende de vardı o canım para verdik ziyan olur diyordum hepsini yiyordum
Bende misafirden gözümü açtıkça giriyorum valla iyiym sen nasılsın :)Ben gündüzleri pek giremiyorum tatlım gececiyimnapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?