Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Voyyy voyyyyesss :) ip çok zevksiz geliyor banà ya hadi gaza getirin beni de. O kadar baklava yedim. Azcık koşu yapayım
Ablaa ip atlarken müzik aç çook güzel oluyoo Sen süper spor yapıyosun zaten hadii bir 300 atlarsıın Benim ayağım ağrıyo bugüün yapamadıım

Canlarim nasılsınız herkesin kadi gecesi mübarek olsun inşallah günlük menüm
Kahvaltı: peynir salatalık rafadan yumurta kavun 1 bardak süt
Öğlen: yayla çorbası 1 kase salata
Ara öğün: arkadaşım ankaradan geldi kek yaptım enfes oldu bende 1 küçük dilim yedim çayla
Akşam: tavuk sote salata pilav 2 kaşık kadar
spor yok ve 2 günden beri içtiğim su 1 litreyi geçmedi yarın gene en az 2 litre içmek için kendimi zorlicam sonuna kadar Bide inşallah erken kalkıp bisiklet surcem kaç gündür gene yapamadım spor

17 kilo da anlasilmayacak şey mi ablam ya

Olabilir mi acaba dolunaydan..inanmam pek ama böyle şeylere,,,,,

Ayın durumuna göre sular çekilir kabarir ya gel git oluyor...canlılara da etki ediyormuş ama ben dolunay olduğunu bilmiyordum. ...
bende bilmiyorum dolunay olup olmadığını, balkona baktım ama ayı göremedim, sadece hepimiz artıyız ya dolunaydan şüphelendim

Kızlar ben zaten annem dura dura kızlmı kvye asla bırakmam.ne yemeyini ne uykusunu düzgün bilir,hatta Allah bilir ya şimdi düşündükce hangi akılla tejlif etdik. Annemse benden iyi bakar,ben ona bırakıcam zate.sadece aydanlar da gitmek istiyor bizimle,inci de annaanbeainde falan kalmadı hiç,ona bırakamazlar,o yüzden zaten kv damlaya,annen de inciyü bakar diye düsündüm.ama olmazolmaz asla bırakamam kv ye,patates haşlayıp yedirir çocuğa bi de ne der bilirmisiniz,annen bunu yedirmez sana keyfini çıkar.sanki güzel bi şey yediriyormuş...neyse yaa mübarek gece de konuştuğum şeye bak...ibadet etmem gerek...iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…