Yok canim benim...yalnızım bu hafta evde....kız uyumuyor ayağımda salliyorum...gece pek uyumuyor zaten...Huluş baklavamı açıyon gı yoksa bu saatte ))
Ay evet kuzum haklısın müzik de kaybedio insan kendiniAblaa ip atlarken müzik aç çook güzel oluyooSen süper spor yapıyosun zaten hadii bir 300 atlarsıın Benim ayağım ağrıyo bugüün yapamadıım
Bu nası menü kız sahur iftar .. sabah ikindi ne oluyorMenuye gelince
Sahur
Büyük kase vişne
Sabah on gibi kocaman bir tabak salata
İkindi 1 buçuk salatalık
İftar
3 kepçe tavuk çorbası
1 tatlı kaşığı yagla az öldürülmüş kocaman bir tabak biber kızartması 4-5 küçük dilim patates kızartmasi
Su 2 litre kadar
Spor sayarsaniz çarşıda 4-5 saat gezme ama gerçekten tempolu oldu
Canım bu oruç tutmayan ama tutanlara ayak uyduran menüsü olduBu nası menü kız sahur iftar .. sabah ikindi ne oluyoriftar da hiç ekmek yoksa iyi . Bakarsan tatlı da yok maşallah
Anacum kendiniz bakamıyorsaniz tatil de olsa . Ne diye yapion uz bebeleri. Bak bana no bebek no problem. Deli gibi geziomcanım kv denden beklentin olmasın, yokmuş gibi hareket edersen canın sıkılmaz, tatile gideceksen ve çocuğa kv.den bakmıyorsa, annene bırak derim
Annem demlemisdiii,dusunuruz dedim...ama o kadar sey yemisimki cayi icemedimÇayı ne ara demledinde içtin aydanım
Evet biz sizden 2saat once aciyoruzkızlar aynura ve aydan baküde yaşıyor ve sanırım 2 saat bizden önce açıyorlar oruçlarını
Masallah...Allah saxlasin,boyuk oglan olsun11 Yaşında ablası... :)
Masallah...Maşallah
çocuklarımıza küçük yaşta aşılamak gerekiyor Benimkiker çok ufak ama bizde oruç tuyalım diyorlar tamam diyorum öğle ezanı okununca açıyorlar
Amin!!!allah kabul etsin canim..Eki Görüntüle 1582374 hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar
Ben her kadir gecesinde mazetetli oluyorum Rabbim bana hiç nasip etmiyor şöyle bol bol kuran okuyup namaz kılmayı istiyorum ne yapalım her şeyde bir hayır vardır bende bol bol dua edip tesbih çekerim artık bol bol tövbe istiğfar edelim inşallah Rabbim hayırlı dilek ve dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyle kadir gecemiz mübarek olsun
Afiyet olsun10 adet vardıaslında hiç canım istemezken yedim ya üzgünüm, cıs olanda tatlı
Hos geldinnnBen geldim kızlaaaarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?