Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar arkadaşlar
Bugün kardesimle çarşıya çıktık gıcık oldum iyice. Başka zaman birşey bulamam bugün normalde hiç beğenmediğim mağazada ne denediysem süper oldu. Ben de kilo veriyorum sonra motivasyonum dağılmasın diye almamaya çalışıyorum param da var işin kötü tarafı. Neyse 2 tunik 1 tane ev için penye bir de şalvarlik kumaşla atlattım bugünü ama öldum resmen ayaklarım zonkladi. Gezmeyi falan unutmuşum ben iyice yaslandı ruhum.

Menuye gelince

Sahur
Büyük kase vişne

Sabah on gibi kocaman bir tabak salata

İkindi 1 buçuk salatalık

İftar
3 kepçe tavuk çorbası
1 tatlı kaşığı yagla az öldürülmüş kocaman bir tabak biber kızartması 4-5 küçük dilim patates kızartmasi

Su 2 litre kadar
Spor sayarsaniz çarşıda 4-5 saat gezme ama gerçekten tempolu oldu

Ablaa ip atlarken müzik aç çook güzel oluyoo Sen süper spor yapıyosun zaten hadii bir 300 atlarsıın Benim ayağım ağrıyo bugüün yapamadıım
Ay evet kuzum haklısın müzik de kaybedio insan kendini bendé bugün koşu da açtım müziği deli gibi ter attım. Müzik le harika oldu

Bu nası menü kız sahur iftar .. sabah ikindi ne oluyor iftar da hiç ekmek yoksa iyi . Bakarsan tatlı da yok maşallah

canım kv denden beklentin olmasın, yokmuş gibi hareket edersen canın sıkılmaz, tatile gideceksen ve çocuğa kv.den bakmıyorsa, annene bırak derim
Anacum kendiniz bakamıyorsaniz tatil de olsa . Ne diye yapion uz bebeleri. Bak bana no bebek no problem. Deli gibi geziom

Menü
sahur yumurta peynir
ev reçeli kaymakla pide biraz
İftar
patates ezme kıymalı harçlı
yeşil fasulye
1 kaşık kadar bulgur pilavı
pide yedim ben gene yaaa
2 kaşık dondurma ile baklava gene ..
bu arada ben Selinanya gibi düşünceli olup menüm de milletin ya canı çekerse die cıs paylasmamaz lik etmiom. Yazmasam kendimi kaybederim biliom

Amin!!!allah kabul etsin canim..

Günaydın uykucu takııım bir dolu cıss ve artı okudum Ben bile artılarımı vermişken aaa ypamayın böyle şeyler Kafam rahat tabi konuşuyorum merak etmeyin sizin de gider bayramda dikkat edin yeeterr

Günaydın sevgili takımım,

Artık 1 aydır oruç tutuyoruz, yediklerimiz kısıtlı vucut bence kıtlık alarmı veriyor ondan bu cısslar Tabi yemek düzenimizde bozuldu misafirler, davetler derken göz görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…