Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın gozellerr....
yine sabahı sabah ettim...dolmuşta vurdum kafayı yattım..alarmı da kurdum uyanamazsam diye...gece sırf sabah dolmuşa otobüse bineceğim anı bekliyorum uyumak için...:)))))9

günaydın gozellerr....
yine sabahı sabah ettim...dolmuşta vurdum kafayı yattım..alarmı da kurdum uyanamazsam diye...gece sırf sabah dolmuşa otobüse bineceğim anı bekliyorum uyumak için...:)))))9
İlahi Hülüş
neyseki çok şükür ben gece uyuyorum,yoksa çekilmez vallaha...uyku benim tek enerji kaynağım...

yasom7272 ablam bişey soracaktım sana ablamin hamilelik şüphesi var bugün eczanedeki testten yaptı 2. Çizgi nokta olarak çıktı bende merak ettim internetten baktım ama bişey bulamadım belki sen bilirsin diye düşündüm ayyy inşallah teyze olucam allahım inşallah nasip eder

besive im iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş pamukkk hoşgeldin kuzum ona soralım ebe o)))

kaç gün geçmiş adetinin en doğru bthcg baktırmak canım kanda en doğrusu o olur benim fikrim

kaç gün geçmiş adetinin en doğru bthcg baktırmak canım kanda en doğrusu o olur benim fikrim
Ablam şöyle bir durum var regl oluyor ama sanki olmuyormus gibi çok az geliyor üzerine görme diye bişey varmış sanırım ondan suphelendik bizde daha kısa oluyor ve daha az karnında garip bir şişlik var

Bide suan kan testi için doktora gidemiyor akcaydaki hastanede 1 tane doktor gozukuyormus onda da yer yokmus
Silik çıksa ok da nokta bi şey deyildir canım ya
kesin test bozuktur...biri daha yapsa ya emin olur...anlaşıkan bekliyo sabırsızlıkla ondan bu telaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…