Hmmm hemende hazır bahaneGünaydın sevgili takımım,
Artık 1 aydır oruç tutuyoruz, yediklerimiz kısıtlı vucut bence kıtlık alarmı veriyor ondan bu cısslarTabi yemek düzenimizde bozuldu misafirler, davetler derken göz görünce
İlahi Hülüşgünaydın gozellerr....
yine sabahı sabah ettim...dolmuşta vurdum kafayı yattım..alarmı da kurdum uyanamazsam diye...gece sırf sabah dolmuşa otobüse bineceğim anı bekliyorum uyumak için...:)))))9
Ay kozaaa senin avatarı gördüyümde kaşınıyom ayol7.takımın güzel bayanları günaydınlar
Hmmm hemende hazır bahane
Nasılsın selinim?ne yapıyon?
Ablam şöyle bir durum var regl oluyor ama sanki olmuyormus gibi çok az geliyor üzerine görme diye bişey varmış sanırım ondan suphelendik bizde daha kısa oluyor ve daha az karnında garip bir şişlik varkaç gün geçmiş adetinin en doğru bthcg baktırmak canım kanda en doğrusu o olur benim fikrim
Bide suan kan testi için doktora gidemiyor akcaydaki hastanede 1 tane doktor gozukuyormus onda da yer yokmuskaç gün geçmiş adetinin en doğru bthcg baktırmak canım kanda en doğrusu o olur benim fikrim
CANIM NASILSIN...HOŞGELDİN... SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN...Selamlar millet hayırlı ramazanlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun :)
Ay kozaaa senin avatarı gördüyümde kaşınıyom ayol
Silik çıksa ok da nokta bi şey deyildir canım yaBide suan kan testi için doktora gidemiyor akcaydaki hastanede 1 tane doktor gozukuyormus onda da yer yokmus
Ne bileyim kız...Neden kii abla alerjin falan mı var kelebeğe ?
Hoş geldin pamuğum...Selamlar millet hayırlı ramazanlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun :)
Ben de aynı canım.sinir küpüyüm,hiç sakinleşemiyorum hiç...Ahaha bahanesiz olmazİyiym canım çalışıyorum, bayram öncesi yogunluk var. Sen ne yapıyon bugün nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?