Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

besive im iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş pamukkk hoşgeldin kuzum ona soralım ebe o)))

Hoşvulduk ablacımmm ebe değilim hemşireyim ama bu konularla ilgili haşır neşir oldum biraz noktaya bağlı biraz canım o :) çizginin silik olması ya da koyu olması farketmiyor diye biliyorum en iyisi testi tekrarlamaktır bence kan tahlilide yaptıramıyorsanız :)

CANIM NASILSIN...HOŞGELDİN... SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN...
Teşekkür ederim canım senin kandilin mübarek olsun iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın verebildin mi kilo :)
Hoş geldin pamuğum...

Hoşbuldum canım :)

evet ya son günlerde coşmayalım, bende yarını pro yapmayı düşünüyorum,
Neler yemeyi düşünüyorsun mesela, yoğurt tavuk falan mı, hiç sebsesiz mi yapıyorsun peki?
Günaydın uykucu takııım bir dolu cıss ve artı okudum Ben bile artılarımı vermişken aaa ypamayın böyle şeyler Kafam rahat tabi konuşuyorum merak etmeyin sizin de gider bayramda dikkat edin yeeterr
Ay valla insan hemen çeki düzen vermeli kendine. Yoksa gitti mi gider bu diyetim de beni en iyi siz anlarsınız diye dua istiyorum sizden. Çok korkuyorum bırakırsam diye.. Yani bu yola başkoydum. Aklımda her zaman, zayıflayınca böyle olcak diye hayal de kuruyorum. Canımın istediği herşeyden de yiyorum ki gözüm kalmasın. Ama ramazanda nefis mücadelesine mi yenildim bilmiyorum Sahur yapmadan tuttum bugün orucumu
günaydın gozellerr....
yine sabahı sabah ettim...dolmuşta vurdum kafayı yattım..alarmı da kurdum uyanamazsam diye...gece sırf sabah dolmuşa otobüse bineceğim anı bekliyorum uyumak için...:)))))9
Hiç mi uyumuyorsun ya beni de uyutmadı bu gece çocuklar. Eşim şehir dışındaydı bi de. Neyse ki bu gece geliyor

Sebse neyse

Bence hemen üzülmesin canım adetinden fazla geçmediyse o tesler doğru göstermeyebiliyor... Üstüne görme durumunda baya az geliyor diye biliyorum ama ..
Bayramdan sonra kesin al dedim randevu en azından içi rahat eder eğer bebek yoksa bile adeti farklı geliyor bir sıkıntısı vardır... Sağol canim

Barones cıss yediğini yazmayıp sadece yediğini belirtebilirsin...Fatma rica etmişti özellikle hamurişlerinden etkileniyorum diye o Yüzden yazmamıştır Selin...

Bence ola bilir...eger rengli olmazsa bi kac gunde yapsin ne cikicak...noktalar artaraa kesin teyze olucan insallah

Ben de aynı canım.sinir küpüyüm,hiç sakinleşemiyorum hiç...
Canım yaşayan bilir, Allah sabır, gönlüne ferahlık versin.

N Neshve arada diyetin kaçtıgı zamanlar elbette oluyor. Ama 3 gün diyeti bozdum diye bırakılmaz, bıraktırmayız. En fazla kilo vermeni 1 hafta geri atar. Ama o 3 günde sen rahatlamış oluyorsun sonra tam gaz diyet mod on Zaten hiçbirimizde mükemmel diyetler yapmıyoruz

Selammmmm...ben geldim,gec geldim,nedenmi gec benim kiz uyuma saatler qaliba karisiyor...ne ise duzene sokarim zamanla....balli tuz simdiden baslamis 3gun var,nne yapalim simdi canim cissss yapmayalimmi????cisssiz hayat cok zor....

_AYNURA_ kaptanım yaa ben yarın öğlen çıkacağım yola pazartesiye kadar yokum yarın bildiririm kilomu artık napalım

İnşaAllah bu hafta da vericem kilomu, bi gün aşırı yedim ama pes etmiyorum sayenizde. Sana da ayrıca teşekkür ederim canım benim. Bu kadar kilo vermiş biri olarak gönlümü rahatlattın. Karar vermiş olmak bile çok güzel. Onun heyecanını yaşıyorum daha. Bi arkadaşım rüyasında beni görmüş, çok zayıflamışım. Ve uzun görünüyorsun hepten dedi. Haberi de yoktu diyet yaptığımdan. Malum olmuş demek :)

İnsan bazen zıvanadan çıkabiliyor, diyet düşüncesi bile yoruyor o yüzden kaçamaklar yapılabiliyor. Ben çok yaptım. Ki ben çok yavaş verdim. 7 ayda 10 kiloyu zor verdim ki spor yaparak Ama geç olsun güç olmasın demişler. Sende vericeksin fazlalıklarını, karar vermek en büyük mesele. Beyne hükmedince çok sevdiğin şeyleri bile yemek istemiyorsun. Bencede arkadaşına malum olmuş, inşallah görüştüğünüzde zayıfcıcık görecek seni

Niye yenilesin üzümüm?zaten selinim çok güzel yazmış...olur herkese arada böyle.hem sadece bi gün tozutmuşsun e toplarsın cumaya kadar.ayrıca sen pes etmezsin ben sana güvenoyurum,gerçekten bak...çok iyi gidiyosun,ne pes etmesi ayol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…