Yahu ne baklavası?bayrama daha 3gün var.şimdiden mi hazırlık yapılır ablam?tünaydın diğerlerini bilmem muhtemelen bayram temizliği yapıyorlardır yada baklava börek kimide kalan son cuzlerini okuyorlardır bana gelirsek ben çalışıyorum
Hadi yaSilik çıksa ok da nokta bi şey deyildir canım ya
kesin test bozuktur...biri daha yapsa ya emin olur...anlaşıkan bekliyo sabırsızlıkla ondan bu telaş...
besive im iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş pamukkk hoşgeldin kuzum ona soralım ebe o)))
Teşekkür ederim canım senin kandilin mübarek olsun iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın verebildin mi kilo :)CANIM NASILSIN...HOŞGELDİN... SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN...
Hoş geldin pamuğum...
Bence hemen üzülmesin canım adetinden fazla geçmediyse o tesler doğru göstermeyebiliyor... Üstüne görme durumunda baya az geliyor diye biliyorum ama ..Hadi yaüzüldüm valla zaten gitti bir daha yaptı demin tek çizgi çıktı bende sevinmistim
Neler yemeyi düşünüyorsun mesela, yoğurt tavuk falan mı, hiç sebsesiz mi yapıyorsun peki?evet ya son günlerde coşmayalım, bende yarını pro yapmayı düşünüyorum,
Ay valla insan hemen çeki düzen vermeli kendine. Yoksa gitti mi gider bu diyetim deGünaydın uykucu takııımbir dolu cıss ve artı okudum Ben bile artılarımı vermişken aaa ypamayın böyle şeyler Kafam rahat tabi konuşuyorum merak etmeyin sizin de gider bayramda dikkat edin yeeterr
Hiç mi uyumuyorsun yagünaydın gozellerr....
yine sabahı sabah ettim...dolmuşta vurdum kafayı yattım..alarmı da kurdum uyanamazsam diye...gece sırf sabah dolmuşa otobüse bineceğim anı bekliyorum uyumak için...:)))))9
Sebse neyseNeler yemeyi düşünüyorsun mesela, yoğurt tavuk falan mı, hiç sebsesiz mi yapıyorsun peki?
Ay valla insan hemen çeki düzen vermeli kendine. Yoksa gitti mi gider bu diyetim debeni en iyi siz anlarsınız diye dua istiyorum sizden. Çok korkuyorum bırakırsam diye.. Yani bu yola başkoydum. Aklımda her zaman, zayıflayınca böyle olcak diye hayal de kuruyorum. Canımın istediği herşeyden de yiyorum ki gözüm kalmasın. Ama ramazanda nefis mücadelesine mi yenildim bilmiyorum Sahur yapmadan tuttum bugün orucumu
Hiç mi uyumuyorsun yabeni de uyutmadı bu gece çocuklar. Eşim şehir dışındaydı bi de. Neyse ki bu gece geliyor
Bayramdan sonra kesin al dedim randevu en azından içi rahat eder eğer bebek yoksa bile adeti farklı geliyor bir sıkıntısı vardır... Sağol canimBence hemen üzülmesin canım adetinden fazla geçmediyse o tesler doğru göstermeyebiliyor... Üstüne görme durumunda baya az geliyor diye biliyorum ama ..
Barones cıss yediğini yazmayıp sadece yediğini belirtebilirsin...Fatma rica etmişti özellikle hamurişlerinden etkileniyorum diye o Yüzden yazmamıştır Selin...Menü
sahur yumurta peynir
ev reçeli kaymakla pide biraz
İftar
patates ezme kıymalı harçlı
yeşil fasulye
1 kaşık kadar bulgur pilavı
pide yedim ben gene yaaa
2 kaşık dondurma ile baklava gene ..
bu arada benSelinanya gibi düşünceli olup menüm de milletin ya canı çekerse die cıs paylasmamaz lik etmiom. Yazmasam kendimi kaybederim biliom
Bence ola bilir...eger rengli olmazsa bi kac gunde yapsin ne cikicak...noktalar artaraa kesin teyze olucan insallah@yasom7272 ablam bişey soracaktım sana ablamin hamilelik şüphesi var bugün eczanedeki testten yaptı 2. Çizgi nokta olarak çıktı bende merak ettim internetten baktım ama bişey bulamadım belki sen bilirsin diye düşündümayyy inşallah teyze olucam allahım inşallah nasip eder
Canım yaşayan bilir, Allah sabır, gönlüne ferahlık versin.Ben de aynı canım.sinir küpüyüm,hiç sakinleşemiyorum hiç...
İnşaAllah bu hafta da vericem kilomu, bi gün aşırı yedim ama pes etmiyorum sayenizde. Sana da ayrıca teşekkür ederim canım benim. Bu kadar kilo vermiş biri olarak gönlümü rahatlattın. Karar vermiş olmak bile çok güzel. Onun heyecanını yaşıyorum daha. Bi arkadaşım rüyasında beni görmüş, çok zayıflamışım. Ve uzun görünüyorsun hepten dedi. Haberi de yoktu diyet yaptığımdan. Malum olmuş demek :)Canım yaşayan bilir, Allah sabır, gönlüne ferahlık versin.
N Neshve arada diyetin kaçtıgı zamanlar elbette oluyor. Ama 3 gün diyeti bozdum diye bırakılmaz, bıraktırmayız. En fazla kilo vermeni 1 hafta geri atar. Ama o 3 günde sen rahatlamış oluyorsun sonra tam gaz diyet mod onZaten hiçbirimizde mükemmel diyetler yapmıyoruz
İnşaAllah bu hafta da vericem kilomu, bi gün aşırı yedim ama pes etmiyorum sayenizde. Sana da ayrıca teşekkür ederim canım benim. Bu kadar kilo vermiş biri olarak gönlümü rahatlattın. Karar vermiş olmak bile çok güzel. Onun heyecanını yaşıyorum daha. Bi arkadaşım rüyasında beni görmüş, çok zayıflamışım. Ve uzun görünüyorsun hepten dedi. Haberi de yoktu diyet yaptığımdan. Malum olmuş demek :)
Hoşgeldin ablam, aaa ne var ki bunların içindeSelam kızlar
Günlerdir ugrayamadim
Misafir ağırladım mukâbele ders davet derken ramazan mübarek gün vakit çok çabuk ilerliyor.
Öğrencilerimize bayram için küçük hediyeler hazırladık. Eki Görüntüle 1583072
Niye yenilesin üzümüm?zaten selinim çok güzel yazmış...olur herkese arada böyle.hem sadece bi gün tozutmuşsun e toplarsın cumaya kadar.ayrıca sen pes etmezsin ben sana güvenoyurum,gerçekten bak...çok iyi gidiyosun,ne pes etmesi ayol...Neler yemeyi düşünüyorsun mesela, yoğurt tavuk falan mı, hiç sebsesiz mi yapıyorsun peki?
Ay valla insan hemen çeki düzen vermeli kendine. Yoksa gitti mi gider bu diyetim debeni en iyi siz anlarsınız diye dua istiyorum sizden. Çok korkuyorum bırakırsam diye.. Yani bu yola başkoydum. Aklımda her zaman, zayıflayınca böyle olcak diye hayal de kuruyorum. Canımın istediği herşeyden de yiyorum ki gözüm kalmasın. Ama ramazanda nefis mücadelesine mi yenildim bilmiyorum Sahur yapmadan tuttum bugün orucumu
Hiç mi uyumuyorsun yabeni de uyutmadı bu gece çocuklar. Eşim şehir dışındaydı bi de. Neyse ki bu gece geliyor
Yok canım o noktayla bi şey olmaz..bari silik çıkması gerek...ki regl de oluyormuş...Bence ola bilir...eger rengli olmazsa bi kac gunde yapsin ne cikicak...noktalar artaraa kesin teyze olucan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?