Bi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...Selammmmm...ben geldim,gec geldim,nedenmi gec benim kiz uyuma saatler qaliba karisiyor...ne ise duzene sokarim zamanla....balli tuz simdiden baslamis 3gun var,nne yapalim simdi canim cissss yapmayalimmi????cisssiz hayat cok zor....
Tamam tatlım,yarın sabah bildirirsin..._AYNURA_ kaptanım yaa ben yarın öğlen çıkacağım yola pazartesiye kadar yokum yarın bildiririm kilomu artık napalım
Hoş geldin firuzem...özledik vallaha...o misafirliklerde cıss yapmadın demi?Selam kızlar
Günlerdir ugrayamadim
Misafir ağırladım mukâbele ders davet derken ramazan mübarek gün vakit çok çabuk ilerliyor.
Öğrencilerimize bayram için küçük hediyeler hazırladık. Eki Görüntüle 1583072
Hoş bulduk canımHoşgeldin ablam, aaa ne var ki bunların içinde
Hoş bulduk canım.Hoş geldin firuzem...özledik vallaha...o misafirliklerde cıss yapmadın demi?
ben geldim kızlaar bugün akşam yemek yemeyi düşünmüyorum menümü vereyim cısss var bugün çünkü . Sevdiceğim yola gidecek 1,5 ay görüşemeyeceğiz birlikte bi şeyler yapalım dedik yazıcam şimdi buraya tüm cısları :/ Akşam yememek daha hayırlı sanırım.
Sabah:
1 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
4 dl salam(yağsız pişti)
Biber kızartma
Öğle:
1 tb yeşil fasulye
6 adet sarma
6 adet toffiee
1 haşlamış mısır
Yok miktar önemli yazarım. Ben . 3 dilim 1 dilim önemli.Barones cıss yediğini yazmayıp sadece yediğini belirtebilirsin...Fatma rica etmişti özellikle hamurişlerinden etkileniyorum diye o Yüzden yazmamıştır Selin...
Ayyyniiii bennnnn... bu gün de dışarıdayız . Hayalini kurduğum şeyleri yicemSonra ben niye kilo veremiyorum
Bayramı napıcaz yaaaa şehir dışına çıkıcam yemekleri kendim yapınca ne rahattım şimdi ne bulursam yicem
Ben de oruç oruç alisveris yapiom.ağzım damağım kurudu.. dışarda herkes yiyip içiyor yahuuuMerhaba kızlar tek kelime ile ölüyorumsabah yediden beri temizlik yapıyorum yeni totom yer gördü. Bu evi secerkenki aklıma tüküreyim her yer cam sadece cam balkon bile cam acaip susadim. Bu ramazan ilk defa susadim böyle
Kolay geldin bende başladım bayram temizliğine...Merhaba kızlar tek kelime ile ölüyorumsabah yediden beri temizlik yapıyorum yeni totom yer gördü. Bu evi secerkenki aklıma tüküreyim her yer cam sadece cam balkon bile cam acaip susadim. Bu ramazan ilk defa susadim böyle
Ben bitirdim canım galiba. Sadece banyo kaldı ona da şimdi gidiyorum. İki gündür öldüm çarşı ev derken. Çoook susadim bugün yaaa tövbe tövbe benim bitti temizlik yarın da tatlı falan yaparsam yeter dı miKolay geldin bende başladım bayram temizliğine...
Ohhh misss daha ne olsun hamarat hatun yaBen bitirdim canım galiba. Sadece banyo kaldı ona da şimdi gidiyorum. İki gündür öldüm çarşı ev derken. Çoook susadim bugün yaaa tövbe tövbe benim bitti temizlik yarın da tatlı falan yaparsam yeter dı mi
Ayyyniiii bennnnn... bu gün de dışarıdayız . Hayalini kurduğum şeyleri yicem. Kız bayram alışverişi yapıyorum. Xsmal tişörtler aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?