Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selammmmm...ben geldim,gec geldim,nedenmi gec benim kiz uyuma saatler qaliba karisiyor...ne ise duzene sokarim zamanla....balli tuz simdiden baslamis 3gun var,nne yapalim simdi canim cissss yapmayalimmi????cisssiz hayat cok zor....
Bi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...

Hoş geldin firuzem...özledik vallaha...o misafirliklerde cıss yapmadın demi?
Hoş bulduk canım.
Ben de sizleri çok özledim.
Cıs yaptın mi sence yapmamış olma ihtimalim yüzde kaç
Kaçamak cıs hepsi havada uçuştu ne olduğunu yazmiyim ama bir haftadır sahurda yemek yemiyorum sadece iftar. Iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kilom 68 hala

ben geldim kızlaar bugün akşam yemek yemeyi düşünmüyorum menümü vereyim cısss var bugün çünkü . Sevdiceğim yola gidecek 1,5 ay görüşemeyeceğiz birlikte bi şeyler yapalım dedik yazıcam şimdi buraya tüm cısları :/ Akşam yememek daha hayırlı sanırım.

Sabah:
1 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
4 dl salam(yağsız pişti)
Biber kızartma

Öğle:
1 tb yeşil fasulye
6 adet sarma
6 adet toffiee
1 haşlamış mısır

Merhaba kızlar tek kelime ile ölüyorum sabah yediden beri temizlik yapıyorum yeni totom yer gördü. Bu evi secerkenki aklıma tüküreyim her yer cam sadece cam balkon bile cam acaip susadim. Bu ramazan ilk defa susadim böyle

Sonra ben niye kilo veremiyorum
Bayramı napıcaz yaaaa şehir dışına çıkıcam yemekleri kendim yapınca ne rahattım şimdi ne bulursam yicem

Sonra ben niye kilo veremiyorum
Bayramı napıcaz yaaaa şehir dışına çıkıcam yemekleri kendim yapınca ne rahattım şimdi ne bulursam yicem
Ayyyniiii bennnnn... bu gün de dışarıdayız . Hayalini kurduğum şeyleri yicem . Kız bayram alışverişi yapıyorum. Xsmal tişörtler aldım

Ben de oruç oruç alisveris yapiom.ağzım damağım kurudu.. dışarda herkes yiyip içiyor yahuuu

Kolay geldin bende başladım bayram temizliğine...
Ben bitirdim canım galiba. Sadece banyo kaldı ona da şimdi gidiyorum. İki gündür öldüm çarşı ev derken. Çoook susadim bugün yaaa tövbe tövbe benim bitti temizlik yarın da tatlı falan yaparsam yeter dı mi

Biz de bu akşam iftara davetliymişiz yeni öğrendiim Yiyecekleri görünce gözüm dönmez umarım bu emojii gibi olup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…