Onu ben de çok düşünüyorum canıımkızlarr bayramda napıcaz
dört bi yanımız tatlılarla donancak
gel antebe yanıma canımOnu ben de çok düşünüyorum canıımBaklava en sevdiğim tatlıdır sırf fıstıklı baklava için antepe gitmek isteyen biriyim Kendimizii tutabildiğimiz kadar tutucaz artıık
Kaçabileceğimizi düşünmüyorum ben şimdiden pes ettimkızlarr bayramda napıcaz
dört bi yanımız tatlılarla donancak
allahtan antepte olmıycam bayramda, yoksa gelsin kaloriler...Kaçabileceğimizi düşünmüyorum ben şimdiden pes ettim
allahtan antepte olmıycam bayramda, yoksa gelsin kaloriler...
Ay antepte misin seengel antebe yanıma canım
yani ağda yaptırırken de efor sarfedıyoruzMenüm,
Sabah: 2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek
1 Haşlanmış Yumurta
Öğle:
1 Karnıyarık
Cacık
Karpuz-yarım dilim falan
Ara: 1 Kase Kiraz
1 kase Yoğurt
Akşam:
2 Kepçe Kuru Fasulye
4 Köfte
Salata
1 Bardak Ayran
Çok az su içtim bugün çok yoğundum
spor yok ağda ağrısı spordan sayılır mı
antepliyim canmm :) fıstığı bol bi baklava yerizAy antepte misin seenGeliriim valla
yani ağda yaptırırken de efor sarfedıyoruzen azından ben öyle kasılmaktan karın kası yaptım
antepliyim canmm :) fıstığı bol bi baklava yeriz
işin garip yani ben yılda bir kere falan yerim o da bayramda falan işte, hiç aramam
en kotusu de gıydıgın pantolonun agda yerlerıne yapısması ve banyoda cıkmamasıEveeeet her yanım ağrıyor bu halde spor mu yapılır
kız ben de yerım şimdii, hatta gecen gun televızyonda gordum lan ben nıye yemıyorum baklavanın merkezındeyım dedım yaOldu mu şimdi, ben de çok sevmem normalde ama şu an koysalar önüme kiloyla yerim neden ? Çünkü tatlı yemeyi özlediiiiiim doya doyaaaa kimse dur demeden vicdan azabı çekmeden offf
en kotusu de gıydıgın pantolonun agda yerlerıne yapısması ve banyoda cıkmaması
canım sende zayıflamanın ve alışverişin tatidı çıkariyosun güle güle giyAyyyniiii bennnnn... bu gün de dışarıdayız . Hayalini kurduğum şeyleri yicem. Kız bayram alışverişi yapıyorum. Xsmal tişörtler aldım
yıkamayla falan gecmıyo tırnagınla gecırmeye calışOf şu an o haldeyim rezillik
canım spor bildirimleri bayramdada varmı bayramdan sonramıOf şu an o haldeyim rezillik
canım sende zayıflamanın ve alışverişin tatidı çıkariyosun güle güle giy
yıkamayla falan gecmıyo tırnagınla gecırmeye calış
canım spor bildirimleri bayramdada varmı bayramdan sonramı
canım bide benim mezurum yok ölçü bildirrmiym bildirmeyede utanırım yürüyüş yaptığimi günlük yazARIM İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?