Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm,

Sabah: 2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek
1 Haşlanmış Yumurta

Öğle:
1 Karnıyarık
Cacık
Karpuz-yarım dilim falan

Ara: 1 Kase Kiraz
1 kase Yoğurt

Akşam:
2 Kepçe Kuru Fasulye
4 Köfte
Salata
1 Bardak Ayran

Çok az su içtim bugün çok yoğundum
spor yok ağda ağrısı spordan sayılır mı

yani ağda yaptırırken de efor sarfedıyoruz en azından ben öyle kasılmaktan karın kası yaptım

antepliyim canmm :) fıstığı bol bi baklava yeriz
işin garip yani ben yılda bir kere falan yerim o da bayramda falan işte, hiç aramam

Oldu mu şimdi, ben de çok sevmem normalde ama şu an koysalar önüme kiloyla yerim neden ? Çünkü tatlı yemeyi özlediiiiiim doya doyaaaa kimse dur demeden vicdan azabı çekmeden offf

Oldu mu şimdi, ben de çok sevmem normalde ama şu an koysalar önüme kiloyla yerim neden ? Çünkü tatlı yemeyi özlediiiiiim doya doyaaaa kimse dur demeden vicdan azabı çekmeden offf
kız ben de yerım şimdii, hatta gecen gun televızyonda gordum lan ben nıye yemıyorum baklavanın merkezındeyım dedım ya

canım sende zayıflamanın ve alışverişin tatidı çıkariyosun güle güle giy

Ablacım ya özel mesajda yazdım buradan da yazdım konudan da alıntı yaptım. Hani bizim 30 günlük sporumuz vardı ya sen öbür konuya hiç mesja yazmadın orada neler oluyor biliyor musun ? Bugün özel mesaj da attım. Şimdi sen Jillian yapmayacağın için ölçülerini almak zorunda değilsin sana bırakıyorum alıcak mısın ?
yıkamayla falan gecmıyo tırnagınla gecırmeye calış

Kese atıcam ben onlara anca öyle gidiyorlar

canım spor bildirimleri bayramdada varmı bayramdan sonramı
canım bide benim mezurum yok ölçü bildirrmiym bildirmeyede utanırım yürüyüş yaptığimi günlük yazARIM İNŞALLAH

Aynı anda yazdık Yok istersen paylaşmayabilirsin zaten yürüyüş yapıcaksın daha sonra bizimle Jillian yaparsan o zaman paylaşırsın :) Bayramdan sonra yeni konu açıcam 20sinde başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…