CANIM SENDE ANTEPTE MERKEZDEMİSİN BEN ÜNİVERSİTE BULVARININ ORALARDAYIMgel antebe yanıma canım
Ah ne güzel olurrduantepliyim canmm :) fıstığı bol bi baklava yeriz
işin garip yani ben yılda bir kere falan yerim o da bayramda falan işte, hiç aramam
Canım bu sabah ölçmeyi unutmuşum göbek ve beli
Canım bu sabah ölçmeyi unutmuşum göbek ve beliBelki açken 1-2 cm oynar diye yarın yazıcam kuzum
Kendim gibii birinii bulduumanam baklava diyor bu kızlar yaaa. Demeyin nolur. Şu hayatta nefsime hakim olamadığım tek şey. Asla durduramıyorum kendimi. Sayısız dilim yerim. Önümüz bayram girmeyin kanıma
Kendim gibii birinii bulduumBen de öyleyiim bir tek baklava olsuun yeter bana
O da güzel de ben baklavacıyıımŞekerpare varken baklaava yenmez
Öyle olucaak galibaa kapatalım konuyu en iyisiiŞimdi takımdan atıcaklar bizi
Gelin kaynananin topragindan olurmus zaten karsilikli bi tepsiyi yeriz artikAh ne güzel olurrduBaklava çok kalori daha iyi işte canıım Ama ben baklava tutkunuyum sanırım antepte olsam heralde oho
Of işte ben de olucam sıkıntı orada neler neler geçiyor aklımdanBiri baklavamı dedi yoksa şekerparemi
Zaten regl oluyorum
Susun bence de
Selam hanımlar
Evi kapatıp gideceğim için temizlik yapmayacağım dönüşte inşallah Yaparım
Hiççççç canım iş yapmak istemiyor
Sizde adet Döneminde bi Bunalım bi eziklik bi alınganlık hissediyormusunuz
Her b...ka Ağlar oldum koca kadın oldum hala aynıyım ya
Ne olacak bu halim
Mazoşist misin kızımİçime kayalar oturuyor sanki ağlamadan da kalkmıyorlarAma benim hoşuma gidiyor adet dönemi krizlerinin sonrası rahatlık
Kilo vermek isteyen cıs yapmalı kendini simartmali amaaaa sporla ve bilumum yiyemeyecekleri ile kendini frenlemeli. Kilo verecem diye hiç uzmemeli kendinı.Bi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...
Mazoşist misin kızım
İğrenç bi durum
Hayatı kendime zehir ettiğim gibi etrafımdakilerede zehir ediyorum
Ha kimse ya bu kadın regl Döneminde alttan alalım demiyo
Gelmişi geçmişi katıyom birbirine
Bide hiççç unutmam bana yapılanı
Regl Döneminde pişirip pişirip önüne sunarım milletin
Beşlide benimki kadar iğrenç bi durumda değilsindir
Ondan hoşuna gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?