Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlaaar
Menümü paylaşayım hemmen. Sonrasında işlerim var. Geceye kadar yokum.
Kahvaltı:
1 yk lor peyniri
domates,salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim karpuz

Öğlen:
Makarna 4 yk
1 kase yoğurt

Ara
şekersiz türk kahvesi
Badem şekeri(5-6 tane)

Akşam:
1 kepçe yoğurt çorbası
haşlanmış tavuk

Su: 2,5 litre
Spor: akşam deli gibi spor yapacam. Bildirirm

antepliyim canmm :) fıstığı bol bi baklava yeriz
işin garip yani ben yılda bir kere falan yerim o da bayramda falan işte, hiç aramam
Ah ne güzel olurrdu Baklava çok kalori daha iyi işte canıım Ama ben baklava tutkunuyum sanırım antepte olsam heralde oho

anam baklava diyor bu kızlar yaaa. Demeyin nolur. Şu hayatta nefsime hakim olamadığım tek şey. Asla durduramıyorum kendimi. Sayısız dilim yerim. Önümüz bayram girmeyin kanıma

anam baklava diyor bu kızlar yaaa. Demeyin nolur. Şu hayatta nefsime hakim olamadığım tek şey. Asla durduramıyorum kendimi. Sayısız dilim yerim. Önümüz bayram girmeyin kanıma
Kendim gibii birinii bulduum Ben de öyleyiim bir tek baklava olsuun yeter bana

Selam hanımlar
Evi kapatıp gideceğim için temizlik yapmayacağım dönüşte inşallah Yaparım
Hiççççç canım iş yapmak istemiyor
Sizde adet Döneminde bi Bunalım bi eziklik bi alınganlık hissediyormusunuz
Her b...ka Ağlar oldum koca kadın oldum hala aynıyım ya
Ne olacak bu halim

İçime kayalar oturuyor sanki ağlamadan da kalkmıyorlar Ama benim hoşuma gidiyor adet dönemi krizlerinin sonrası rahatlık

İçime kayalar oturuyor sanki ağlamadan da kalkmıyorlar Ama benim hoşuma gidiyor adet dönemi krizlerinin sonrası rahatlık
Mazoşist misin kızım
İğrenç bi durum
Hayatı kendime zehir ettiğim gibi etrafımdakilerede zehir ediyorum
Ha kimse ya bu kadın regl Döneminde alttan alalım demiyo
Gelmişi geçmişi katıyom birbirine
Bide hiççç unutmam bana yapılanı
Regl Döneminde pişirip pişirip önüne sunarım milletin
Beşlide benimki kadar iğrenç bi durumda değilsindir
Ondan hoşuna gidiyordur

Bi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...
Kilo vermek isteyen cıs yapmalı kendini simartmali amaaaa sporla ve bilumum yiyemeyecekleri ile kendini frenlemeli. Kilo verecem diye hiç uzmemeli kendinı.

Ben siler atarım hiç de hatırlamam ama bana biri bişi yapmışsa bir daha asla aynı davranamam o insan biter gözümde kim olursa olsun ne güvenim ne sevgiim kalır merhaba merhaba olurum yani
Benim sinirlerim genelde başkasına değil kendime bozulur bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…