Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam millet,nasılsınız..?

Menümü yazıp kaçayım..

Sahur: evde ramazan pidesi Yaptım ondan 1 avuçiçi yedim bi Parça peynir,2 Kaşık sarelleyle...

Iftar:1 kase et güveç,az salata,1 bardak ayran...

Iştahım yoktu salatamı bitiremedim yine,,

Dünkü artım gitmiş...Sabite gelmiş Sarayca kankam..,,

Ohhh misss daha ne olsun hamarat hatun ya

Yok kuzum normalde tembelimdir nasıl gaza gelip koca evi bitirdik ben de şaştım hem de dip köşe . Bi de bu evin camları aşırı büyük salona 5.40mt perde aldık düşun yani

en kotusu de gıydıgın pantolonun agda yerlerıne yapısması ve banyoda cıkmaması

Ben agdadan sonra içime ince çorap giyerdim ise yarıyor canlar

Menümu de yazivereyim

Sahur
Yarım tabak mantı
1 haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık

İftar
2 ince dilim kavun
Şimdi 1 litre su içtim iftarda ama 3 litre olur

Spor yok ama 12 saat non stop temizlik var

Aynen canım ya
Işte sana yapılanı unutamıyorsun ki affedemiyorsun
Keşke yaşandı bitti diyebilsem kin tutmak iğrenç bi durum hiç memnun Değilim bu halimden
Destek mi alsam ne
Sonra sında zamanla kimseye güvenmiyorsun

Merhaba arkadşlar umarım iyisinizdir bendede pek bayram telaşı temizliği yok yazlıktan gelince hallederim inşallah menümü bildireyim bakalım beğenecekmisiniz
sahur
1 parça tavuk
iftar
kabak sebze yemeği
tavuk
ayran
salata
2 dlm çav ekmeği
çok yorgundum yürüyüş yapadım suyumu güzel içiyoru sevgiler selamlar

Habincim iç sesim gibi konuştun.ben de aynı öyleyim,yardım almayı ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...ben de bu halimden nefret ediyorum.çok isterdim vurdum duymaz olmayı...yapılanı unutmayı...

Sahurun az olmuş fatma ablam...gerisi super...

Akşam yemek yemedim ya nasıl aç hissediyorum ama yemiycem sabahki çikolatalar yüzünden yarın + görmem umarım zaten hala sabitim bi de artı görürsem size yazık bildirim yapmak falan istemem hiç..

maşallah kankam, benim pro günüm yalan oldu, karbon gölüne düştüm resmen artılarım arttıkça artmış, neyse artık yarına kendime çeki düzen veririm

menü paylaşmasam yeridir. iyi akşamlar

canım bu gün pro yapamadım maalesef, evdeki hesap çarşıya uymadı.

iftarda et ya da balık ya da tavuk yanına yoğurt ve salata, sahurda yumurta salata peynir yoğurt yenebilir,

Ayy bana ne oldu bu gün yaaa bi bilseniz.iftara yarım saatten de az kala regl oldummm...Allahdan gelen kabulümüz tabiki...kismet deyilmiş...bi de şimdi show tvde kapışma izliyorum çok iyi program...eyleniyom baya...

Hayırlısı belki de ablam bende baktım da ben çok tatsızım bugün hiç bi şeyden zevk almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…