- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ohhh misss daha ne olsun hamarat hatun ya
en kotusu de gıydıgın pantolonun agda yerlerıne yapısması ve banyoda cıkmaması
Aynen canım yaBen siler atarım hiç de hatırlamam ama bana biri bişi yapmışsa bir daha asla aynı davranamam o insan biter gözümde kim olursa olsun ne güvenim ne sevgiim kalır merhaba merhaba olurum yani
Benim sinirlerim genelde başkasına değil kendime bozulur bide
Habincim iç sesim gibi konuştun.ben de aynı öyleyim,yardım almayı ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...ben de bu halimden nefret ediyorum.çok isterdim vurdum duymaz olmayı...yapılanı unutmayı...Aynen canım ya
Işte sana yapılanı unutamıyorsun ki affedemiyorsun
Keşke yaşandı bitti diyebilsem kin tutmak iğrenç bi durum hiç memnun Değilim bu halimden
Destek mi alsam ne
Sonra sında zamanla kimseye güvenmiyorsun
Sahurun az olmuş fatma ablam...gerisi super...Merhaba arkadşlar umarım iyisinizdir bendede pek bayram telaşı temizliği yok yazlıktan gelince hallederim inşallah menümü bildireyim bakalım beğenecekmisiniz
sahur
1 parça tavuk
iftar
kabak sebze yemeği
tavuk
ayran
salata
2 dlm çav ekmeği
çok yorgundum yürüyüş yapadım suyumu güzel içiyoru sevgiler selamlar
Her kes senin gibi şanslı deyil...yediyini sporla erite bilsin...Kilo vermek isteyen cıs yapmalı kendini simartmali amaaaa sporla ve bilumum yiyemeyecekleri ile kendini frenlemeli. Kilo verecem diye hiç uzmemeli kendinı.
teşekkürler kaptanımSahurun az olmuş fatma ablam...gerisi super...
Bende kavuşabilirim inşallah bu haftaBen eksiye kavuştum şükür bugün
Selam millet,nasılsınız..?
Menümü yazıp kaçayım..
Sahur: evde ramazan pidesi Yaptım ondan 1 avuçiçi yedim bi Parça peynir,2 Kaşık sarelleyle...
Iftar:1 kase et güveç,az salata,1 bardak ayran...
Iştahım yoktu salatamı bitiremedim yine,,
Dünkü artım gitmiş...Sabite gelmişSarayca kankam..,,
Menü paylaşmak zorundayız yalnız hepimiz abla :) Kaçma gell :)maşallah kankam, benim pro günüm yalan oldu, karbon gölüne düştüm resmenartılarım arttıkça artmış, neyse artık yarına kendime çeki düzen veririm
menü paylaşmasam yeridir. iyi akşamlar
Neler yemeyi düşünüyorsun mesela, yoğurt tavuk falan mı, hiç sebsesiz mi yapıyorsun peki?
Ay valla insan hemen çeki düzen vermeli kendine. Yoksa gitti mi gider bu diyetim debeni en iyi siz anlarsınız diye dua istiyorum sizden. Çok korkuyorum bırakırsam diye.. Yani bu yola başkoydum. Aklımda her zaman, zayıflayınca böyle olcak diye hayal de kuruyorum. Canımın istediği herşeyden de yiyorum ki gözüm kalmasın. Ama ramazanda nefis mücadelesine mi yenildim bilmiyorum Sahur yapmadan tuttum bugün orucumu
Hiç mi uyumuyorsun yabeni de uyutmadı bu gece çocuklar. Eşim şehir dışındaydı bi de. Neyse ki bu gece geliyor
Menü paylaşmak zorundayız yalnız hepimiz abla :) Kaçma gell :)
Ayy bana ne oldu bu gün yaaa bi bilseniz.iftara yarım saatten de az kala regl oldummm...Allahdan gelen kabulümüz tabiki...kismet deyilmiş...bi de şimdi show tvde kapışma izliyorum çok iyi program...eyleniyom baya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?