Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet başka şehirlerde oturuyoruz. O da öyle dedi, bi daha gördüğümde zayıf olursun inşallah diye. Senin çok kilon yokmuş zaten desene
Bi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...
Aynuram yanlış mesajı alıntılamışım, teşekkür ederim güvenin için. 700 gram eksi görünüyorum. Sahur yapmadığım için su kaybı mı oldu bilmem ama cuma günü bu civarda kilo vermiş olurum inşallah :) kaçamak yapınca pişman olup geri dönüş için spor yada daha sağlıklı beslenme olarak teşvik oluyorsa o da iyi oluyo demek ki bazen

Antepia27 menün çok iyi, sahuru yumurta tbekmeğipeynir ve yeşillik, salata ile çoğaltabilirdin

her neyse başka bir konuyu açmak istedim, iki gündür artıdayım ve hemen demoralize oldum, bu gün hiç yememem gerekenleri yedim, yani hata yaptım, yanlış yaptım, belki bu gün düzenli beslenseydim artılarım yarına gidecekti, ama biliyorum ki yarına bu artılar daha da artı olacak, söylemek istediğim, artı da çıksan, sakın hemen benim yaptığımı yapıp, demoralize olma lütfen, ancak kendimize zararımız oluyor başka bir şey değil

Menüm
Sahur yapmadım. Akşam hurma zeytin falan atıştırmıştım
İftar: 2 hurma
büyük kase cacık, 5tane etli sarma
2 kaşık yeşil mercimek
Bi lokma kendi ellerimlen açtığım börek
Tadını merak ettim. Güzel olmuş
Suyu o kadar çok içiyorum ki karnım ağrıyor. Gündüz hiç acıkmıyor, sadece susuyorum çünkü
Spor yok

Saraycam yarın son bildirimimi yapacağım nasipse öbür haftanın sonuna gelirim,,inşallah kilo almam,,,

sabit tutmaya çalış kankam, emeklerimiz ziyan olmasın, bunu kendim içinde söylüyorum tabiki...

şimdiden iyi tatiller dileyeyim, çok güzel yemekler olursa bir gün yersin bir gün pro yaparsın, dengelersin bence,

afiyet olsun, ama bir şey yememişsin ki canım benim

Ayy bana ne oldu bu gün yaaa bi bilseniz.iftara yarım saatten de az kala regl oldummm...Allahdan gelen kabulümüz tabiki...kismet deyilmiş...bi de şimdi show tvde kapışma izliyorum çok iyi program...eyleniyom baya...
Regl acaip stres sıkıntı yaptırıyor insana bazen, oh olmuşsun rahatlamışsın ben emzirdiğim için düzensiz malesef

Regl acaip stres sıkıntı yaptırıyor insana bazen, oh olmuşsun rahatlamışsın ben emzirdiğim için düzensiz malesef

emzirmenin avantajı çok fazla uzumum, fazladan 500 kalori harcıyorsun! ben 2 sene önce emzirirken 4-5 ayda 20 kilo vermiştim, spor olarak yürrüyüş yapıyordum, bol su iç, salatanı yoğurdunu et-balık-tavuk-sebze yemeğini bol bol yiyiyp, hamur işi ve tatlıyı en aza indirmiştim :)

Abim geldi bugün baya surat yaptı anlayadım tuhaf davrandı çook büyük tepki göstermedi kiloma ama kilolu gördüm seni dedi haklı doğru söyledi
Bıgün ki Menüm
Kahvaltı :1 tane lavaş(içinde:2 k.k.peynir,domates,maydanoz),yeşil çay
Ara:2 kare bitter
Öğle:2 tane dolma(bulgurlu),1 kase yoğurt,2 tane altınbaşak
Akşam:balık,bol salata
Ara:maden suyu
4 litre su
Spor
100 mekik
100 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…