Ben de iyi deyilim aslında,ama her kesi evine yatmaya yolladım...tv benim,keyfini çıkarıyomHayırlısı belki de ablam bende baktım da ben çok tatsızım bugün hiç bi şeyden zevk almıyorum
İlahi...hiç güleceyim yoktu
Bak böyle benim de kafam rahat oluyo,en azından isimlerini görüp de sinirlenmiyorumcısları yazmıyoruz ya kaptanım, ondan böyle oldu
Evet başka şehirlerde oturuyoruz. O da öyle dedi, bi daha gördüğümde zayıf olursun inşallah diye. Senin çok kilon yokmuş zaten deseneİnsan bazen zıvanadan çıkabiliyor, diyet düşüncesi bile yoruyor o yüzden kaçamaklar yapılabiliyor. Ben çok yaptım. Ki ben çok yavaş verdim. 7 ayda 10 kiloyu zor verdim ki spor yaparakAma geç olsun güç olmasın demişler. Sende vericeksin fazlalıklarını, karar vermek en büyük mesele. Beyne hükmedince çok sevdiğin şeyleri bile yemek istemiyorsun. Bencede arkadaşına malum olmuş, inşallah görüştüğünüzde zayıfcıcık görecek seni
Aynuram yanlış mesajı alıntılamışım, teşekkür ederim güvenin için. 700 gram eksi görünüyorum. Sahur yapmadığım için su kaybı mı oldu bilmem ama cuma günü bu civarda kilo vermiş olurum inşallah :) kaçamak yapınca pişman olup geri dönüş için spor yada daha sağlıklı beslenme olarak teşvik oluyorsa o da iyi oluyo demek ki bazenBi gün seni yolucam da göreceksin haa...kilo vermek isteyen cıs yapmamalı...vak bu hafta 61.3 olup mezun oluyosun haaa...ayyy bu cuma deyil gelecek cumaymış bildirim...tamam 61ol gelecek cumaya ve mezun ol...
Sarayca canım menun süper ama bencede bu kadar supwr olma derim
Sabit değil daha az olacaksın bak görürsün azimli kadınsın sennnyarın sil baştan devam edeceğim inşallah, bırakmak yok! cumaya en azından sabit olabilirim belki
Saraycam yarın son bildirimimi yapacağım nasipse öbür haftanın sonuna gelirim,,inşallah kilo almam,,,yarın sil baştan devam edeceğim inşallah, bırakmak yok! cumaya en azından sabit olabilirim belki
Sabit değil daha az olacaksın bak görürsün azimli kadınsın sennn
Hiç moralini bozma, çok iyi veriyorsun sen. Bu iki gün izinliyim diye düşün yarın kaldığın yerden devam edersincanım ağzından bal damlıyor, evet eksi olacağım bunun için çaba göstereceğim en azından...
Saraycam yarın son bildirimimi yapacağım nasipse öbür haftanın sonuna gelirim,,inşallah kilo almam,,,
Menüm
Sahur yapmadım. Akşam hurma zeytin falan atıştırmıştım
İftar: 2 hurma
büyük kase cacık, 5tane etli sarma
2 kaşık yeşil mercimek
Bi lokma kendi ellerimlen açtığım börek
Tadını merak ettim. Güzel olmuş
Suyu o kadar çok içiyorum ki karnım ağrıyor. Gündüz hiç acıkmıyor, sadece susuyorum çünkü
Spor yok
Regl acaip stres sıkıntı yaptırıyor insana bazen, oh olmuşsun rahatlamışsınAyy bana ne oldu bu gün yaaa bi bilseniz.iftara yarım saatten de az kala regl oldummm...Allahdan gelen kabulümüz tabiki...kismet deyilmiş...bi de şimdi show tvde kapışma izliyorum çok iyi program...eyleniyom baya...
Hiç moralini bozma, çok iyi veriyorsun sen. Bu iki gün izinliyim diye düşün yarın kaldığın yerden devam edersin
Regl acaip stres sıkıntı yaptırıyor insana bazen, oh olmuşsun rahatlamışsınben emzirdiğim için düzensiz malesef
Sarmayı yazmamışımafiyet olsun, ama bir şey yememişsin ki canım benim
Yok kuzum normalde tembelimdir nasıl gaza gelip koca evi bitirdik ben de şaştım hem de dip köşe . Bi de bu evin camları aşırı büyük salona 5.40mt perde aldık düşun yani
Ben agdadan sonra içime ince çorap giyerdim ise yarıyor canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?