Bravo! Çok iyi vermişsin. Aynen yoğurt, salata, et hergün tüketmeye çalışıyorum. Et pek yemezdim.sevecek şekilde hazırlamaya çalışıyorum. İnşaAllah benim de hedefim böyle saraycam, aralık sonuna kadar bu işi bitirebilirim umarım. 94 civarıyım şimdi, 25 kilo vermek istiyorumemzirmenin avantajı çok fazla uzumum, fazladan 500 kalori harcıyorsun! ben 2 sene önce emzirirken 4-5 ayda 20 kilo vermiştim, spor olarak yürrüyüş yapıyordum, bol su iç, salatanı yoğurdunu et-balık-tavuk-sebze yemeğini bol bol yiyiyp, hamur işi ve tatlıyı en aza indirmiştim :)
Ben de iyi deyilim aslında,ama her kesi evine yatmaya yolladım...tv benim,keyfini çıkarıyom
Ben kaçırmışım canım, abin çok mu istiyor kilo vermeniAbim geldi bugün baya surat yaptı anlayadım tuhaf davrandı çook büyük tepki göstermedi kiloma ama kilolu gördüm seni dedihaklı doğru söyledi
Bıgün ki Menüm
Kahvaltı :1 tane lavaş(içinde:2 k.k.peynir,domates,maydanoz),yeşil çay
Ara:2 kare bitter
Öğle:2 tane dolma(bulgurlu),1 kase yoğurt,2 tane altınbaşak
Akşam:balık,bol salata
Ara:maden suyu
4 litre su
Spor
100 mekik
100 squat
ben de doğum hastanesinin karşısında oturuyoru zirvepark a yakınnCANIM SENDE ANTEPTE MERKEZDEMİSİN BEN ÜNİVERSİTE BULVARININ ORALARDAYIM
Bravo! Çok iyi vermişsin. Aynen yoğurt, salata, et hergün tüketmeye çalışıyorum. Et pek yemezdim.sevecek şekilde hazırlamaya çalışıyorum. İnşaAllah benim de hedefim böyle saraycam, aralık sonuna kadar bu işi bitirebilirim umarım. 94 civarıyım şimdi, 25 kilo vermek istiyorum
kız öyle olmuyo işte ben de cok sevdiğim halde aklıma gelmiyoAh ne güzel olurrduBaklava çok kalori daha iyi işte canıım Ama ben baklava tutkunuyum sanırım antepte olsam heralde oho
Abim çok karşı kiloya ama galiba kilolu biriyle evlenecekBen kaçırmışım canım, abin çok mu istiyor kilo vermeni
rabiş bence bu haftadan itibaren atak yapıp vereceksin, hiç üzme tatlı canını...Abim çok karşı kiloya ama galiba kilolu biriyle evlenecekkırıcı oluyor sanki ben bayılıyorum bu halime
Leslie yapıyorum bazen, bazen debbie. 3 güne bir falan. Dışarıda yürüme şansım yok, çünkü yürümeye istekli arkadaşım yok malesef ve eşim tek gitmemi istemiyoryürüyüşü ihmal etme ama, çok faydasını göreceksin! aralığa kadar verirsin bence,
Artık bi atak yapayımrabiş bence bu haftadan itibaren atak yapıp vereceksin, hiç üzme tatlı canını...
leslie iyi, yapabilirsin, terlemeye çalış, güzel kilo verdiriyor, ben mutfakta kullanılan strec filmlerden sarıyordum göbeğime, öncesinde bebe yağı ile kremleniyordum, kalın giyinip yürüyordum, eve geldiğimde sırıl sıklam oluyordum hemen duşa giriyordum tabi ki :)Leslie yapıyorum bazen, bazen debbie. 3 güne bir falan. Dışarıda yürüme şansım yok, çünkü yürümeye istekli arkadaşım yok malesef ve eşim tek gitmemi istemiyor
Artık bi atak yapayım2 aydır yerimde sayıyorum
onun da pamukları tüyü falan yapısmıyor mu canmYok kuzum normalde tembelimdir nasıl gaza gelip koca evi bitirdik ben de şaştım hem de dip köşe . Bi de bu evin camları aşırı büyük salona 5.40mt perde aldık düşun yani
Ben agdadan sonra içime ince çorap giyerdim ise yarıyor canlar
saraycam sende moralini bozma memlekete gidene kadar halledersin inşallahaynen öyle yapacağım ama bu iki gün gayet dikkatli besleneceğim bak gör
canım sende çok emek verdin hedefine kadar biraz daha dayan bence hedefine ulaşınca biraz yer biraz dikkat ederek kontrollü olursun takımda gördüğüm en azimli üyelerden birisin benceBen bu akşam sacmaladım. Bir sürü cıs yedim. Hepsi de boş, saçma ve mideme zararlı şeyler. Nası pişmanım anlatamam.
Spor bildirimimi yapiym en iyisi.
50 dk yürüyüş
300 ip atlama
20 dk bkk( basen, karın, kalça)
canım burda elektirikler gitti geldi o sebepten yazmadımkimse konuşmuyor bende çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?