Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bravo! Çok iyi vermişsin. Aynen yoğurt, salata, et hergün tüketmeye çalışıyorum. Et pek yemezdim.sevecek şekilde hazırlamaya çalışıyorum. İnşaAllah benim de hedefim böyle saraycam, aralık sonuna kadar bu işi bitirebilirim umarım. 94 civarıyım şimdi, 25 kilo vermek istiyorum

Ben kaçırmışım canım, abin çok mu istiyor kilo vermeni

yürüyüşü ihmal etme ama, çok faydasını göreceksin! aralığa kadar verirsin bence,

yürüyüşü ihmal etme ama, çok faydasını göreceksin! aralığa kadar verirsin bence,
Leslie yapıyorum bazen, bazen debbie. 3 güne bir falan. Dışarıda yürüme şansım yok, çünkü yürümeye istekli arkadaşım yok malesef ve eşim tek gitmemi istemiyor

Leslie yapıyorum bazen, bazen debbie. 3 güne bir falan. Dışarıda yürüme şansım yok, çünkü yürümeye istekli arkadaşım yok malesef ve eşim tek gitmemi istemiyor
leslie iyi, yapabilirsin, terlemeye çalış, güzel kilo verdiriyor, ben mutfakta kullanılan strec filmlerden sarıyordum göbeğime, öncesinde bebe yağı ile kremleniyordum, kalın giyinip yürüyordum, eve geldiğimde sırıl sıklam oluyordum hemen duşa giriyordum tabi ki :)

onun da pamukları tüyü falan yapısmıyor mu canm

aynen öyle yapacağım ama bu iki gün gayet dikkatli besleneceğim bak gör
saraycam sende moralini bozma memlekete gidene kadar halledersin inşallah
benide bayram düşündürüyor ama biliyorum ki bu kadar emeğimi 2 gün yesem alıım şimdiden beni bekleyen tehlikrleri düşünüp beynimi hazrlamaya çalışıyorum

canım sende çok emek verdin hedefine kadar biraz daha dayan bence hedefine ulaşınca biraz yer biraz dikkat ederek kontrollü olursun takımda gördüğüm en azimli üyelerden birisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…