Yağmurum şu benim smoothielerim vardı hatırlıyomusun? Sabah Meyveli akşam sebze meyve Karışık olanı hazırlayabilirsin.,,o karışımları şişelerde o kadar pahalıya satıp tanıtımını yapıyorlar ki.,.halbuki evde hazırlayıp yapabilirsin.,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/ Buradan bak Yağmurum tariflerimide yazmıştım...Hay agzina saglik hemserim bitanesin iyiki aklima getirdin guzel bi seçim hem sivi daha ii olur cok sagol bitanem
Habincim iç sesim gibi konuştun.ben de aynı öyleyim,yardım almayı ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...ben de bu halimden nefret ediyorum.çok isterdim vurdum duymaz olmayı...yapılanı unutmayı...
Kız aynura milyon kere diyomki beddua etme bi beddua ettin hepimiz pert olmuştuk gene etmişsin haşa peygamber değiliz aciz kullarız arada kaçamaklar olacak sizler yapmıyormusunuz? Çok alındım çok))))Yiyin yiyin, yiyin cısları da şişin uçun...
Yağmurum şu benim smoothielerim vardı hatırlıyomusun? Sabah Meyveli akşam sebze meyve Karışık olanı hazırlayabilirsin.,,o karışımları şişelerde o kadar pahalıya satıp tanıtımını yapıyorlar ki.,.halbuki evde hazırlayıp yapabilirsin.,
Üst mesajlarda paylaştım linkini Habinim...3-4 msj Üstte :)Hülya bizimlede paylaşırmısın
Bayramdan sonra ihtiyacımız olacak
Abiler böyle kırarak, şaka da yaparlar kendilerince :) inşallah verirsin kısa zamanda, inan etrafta biri söylemeyince daha çok alınıyor kilo. .Abim çok karşı kiloya ama galiba kilolu biriyle evlenecekkırıcı oluyor sanki ben bayılıyorum bu halime
Yazdıktan sonra gördüm hülyacımÜst mesajlarda paylaştım linkini Habinim...3-4 msj Üstte :)
Ben yapmıştım toksin atmada birebir baya takıp Kitabı'nı bile Alıp okudum :)Yazdıktan sonra gördüm hülyacım
Inceledim bile çok güzel tarifler var
Teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/ Buradan bak Yağmurum tariflerimide yazmıştım...
Abiler böyle kırarak, şaka da yaparlar kendilerince :) inşallah verirsin kısa zamanda, inan etrafta biri söylemeyince daha çok alınıyor kilo. .
2 milde çok aşırı terliyorum kileslie iyi, yapabilirsin, terlemeye çalış, güzel kilo verdiriyor, ben mutfakta kullanılan strec filmlerden sarıyordum göbeğime, öncesinde bebe yağı ile kremleniyordum, kalın giyinip yürüyordum, eve geldiğimde sırıl sıklam oluyordum hemen duşa giriyordum tabi ki :)
Çok güzelmiş ya, bende bakıcam. Bayram sonrası yapabilirimBen yapmıştım toksin atmada birebir baya takıp Kitabı'nı bile Alıp okudum :)
İkimiz de nasıl ayniyizzzKızlar selamlar, iftara yatılı arkadasım geldi gelemedim hiç bu akşam. Abimlerde iftarda bizdeydi tamamen kitlendim yani. Menü veremiycem hem karışık hemde cısslıydı. Bugünlerde geçicek inşallahÖptüm hepinizi yarın görüşürüz
Teşekkürler ablacım. Bu ay erken regl olacam galiba. Canım deli gibi tatlı istiyorcanım sende çok emek verdin hedefine kadar biraz daha dayan bence hedefine ulaşınca biraz yer biraz dikkat ederek kontrollü olursun takımda gördüğüm en azimli üyelerden birisin bence
Benim ki de geldi sanırım. . Bi de nazlı ki oruç tutcam mi tutmucam mi bilemedim. . 2 gun once geldi sanırım. Emin de değilim . PufffffTeşekkürler ablacım. Bu ay erken regl olacam galiba. Canım deli gibi tatlı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?