Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hay agzina saglik hemserim bitanesin iyiki aklima getirdin guzel bi seçim hem sivi daha ii olur cok sagol bitanem

Habincim iç sesim gibi konuştun.ben de aynı öyleyim,yardım almayı ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...ben de bu halimden nefret ediyorum.çok isterdim vurdum duymaz olmayı...yapılanı unutmayı...

Bu durum Kişilik meselesimi yoksa değiştirilebilecek bir durummu onu bilemedim aynuram
Kafamda kurmaktan hazmedememektrn nefret ediyorum
Sırf kendimize eziyet ediyoruz
Milletin umurunda değil bizim iç Dünyamızda yaşadıklarımızdan

Yiyin yiyin, yiyin cısları da şişin uçun...
Kız aynura milyon kere diyomki beddua etme bi beddua ettin hepimiz pert olmuştuk gene etmişsin haşa peygamber değiliz aciz kullarız arada kaçamaklar olacak sizler yapmıyormusunuz? Çok alındım çok))))

Iyi geceler hanımlar
Menü bildirimi
Sabah 2 dl ekmek peynir Çay
Öğlen tavuklu krep salata
Cheesecake yarım dilim
Akşam
Bir Çorba kasesi yoğurt 3 Kaşık mantı
2 litre su

Hülya bizimlede paylaşırmısın
Bayramdan sonra ihtiyacımız olacak

Uzuun bir aradan sonra menüü yazıyorum Gönül isterdi kii sağlıklı cıssız yazayım ama olmadıı Neyseki spor yaptım da belki azıcık erimiştir

Sabah:
1 yumurta
3-4 küçük parça lukanka (salam tarzı )
1 dilim ekmek
Salatalık

Ara:
5 leblebi
Armut

Sabah erken kahvaltı etmeme rağmen öğle yemeği yemek canım istemedi
Ara:
1 bardak süt
Salatalık

İftar:
1 kase çorba
1 küçük parça et
1 küçük dilim börek
4-5 kaşık pilav

Ara:
İsmini bilmediğim 1 dilim cıs

Su: 2-2.5 litre
Spor: 1 mil Leslie
16 dklık zumba fitness
150 ip atlama

Abim çok karşı kiloya ama galiba kilolu biriyle evlenecek kırıcı oluyor sanki ben bayılıyorum bu halime
Abiler böyle kırarak, şaka da yaparlar kendilerince :) inşallah verirsin kısa zamanda, inan etrafta biri söylemeyince daha çok alınıyor kilo. .

Abiler böyle kırarak, şaka da yaparlar kendilerince :) inşallah verirsin kısa zamanda, inan etrafta biri söylemeyince daha çok alınıyor kilo. .
Feraceli
Benim aile fertleri bi Zayıf bi zayıf
Annem 70 kilo
Kız kardeşim 44 kilo
Erkek kardeşim 70 kilo
Babam 75 kilo
Bi görsen beni onlara gidince 84 kiloyla dev anası gibi dırıyordum
Ve etmedikleri hakaret kalmıyordu
Şu haline bak
Ne Biçim olmuşsun
Bizim aileden değilmişsin gibi diye beni ötekileştiriyorlardı
Öyle zoruma gidiyorduki Yanlarında yemek bile yemiyordum utanıyordum
Çok Haklısın ama onlarda bizim için Söylüyorlar
Ağır bi şekilde belki utanırızda zayıflarız diyemi düşünüyorlar acaba

2 milde çok aşırı terliyorum ki peki göbek bölgesine iyi geliyor mu o şekilde terlemek?
Ben yapmıştım toksin atmada birebir baya takıp Kitabı'nı bile Alıp okudum :)
Çok güzelmiş ya, bende bakıcam. Bayram sonrası yapabilirim

Kızlar selamlar, iftara yatılı arkadasım geldi gelemedim hiç bu akşam. Abimlerde iftarda bizdeydi tamamen kitlendim yani. Menü veremiycem hem karışık hemde cısslıydı. Bugünlerde geçicek inşallah Öptüm hepinizi yarın görüşürüz

Kizlar bugün ankara flz deydik. Bilenler bilir iftar menüsü aldım ki. Biri gitti biri geldi tabakların. Menu yazmıyım bugün . Ekmek ve pilav konuşun da kendimi frenledim tabı. Afferim bana.. cıs olarak güllaç ve şekersiz pepsi içtim gün boyu yürüdüm belkim ise yarar. Löp löp yağ olmas

İkimiz de nasıl ayniyizzz

canım sende çok emek verdin hedefine kadar biraz daha dayan bence hedefine ulaşınca biraz yer biraz dikkat ederek kontrollü olursun takımda gördüğüm en azimli üyelerden birisin bence
Teşekkürler ablacım. Bu ay erken regl olacam galiba. Canım deli gibi tatlı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…