Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kızayım aslım....artık yoruldum gerçekten...herkes bile bile cıss yiyo...hatta bazılarımız da aman olur böyle şeyler diyo.e sadece benim istememle olmazki....kafamı da alıp kaçıcam buralardan...

Ben yemedim valla Ama takımda bi boşlama var farkındayım bayramda herkes bir rahatlar sonrası toparlarız diye umut ediyorum

Allah biliyor işte, neyse yeme yinede sen. ben bu hafta dogru düzgün sporda yapamadım bayramda evdeyim acısını çıkarırım inşallah

Günaydın sevgili takımım,

_AYNURA_ Canım hepimiz biliyoruz yemememiz gerektiğini, ama bir yere kadar tutabiliyoruz. Zaten sevmesek, zamanında yemesek birçogumuz bu kilolara çıkmış olmayacaktık. Seni inan anlıyorum emeğini, zamanını, sabrını paylaşıyorsun. Kızınla vakit gerçirmek varken buralardasın gerçekten büyük fedakarlık. Ama zaten Ramazan açlık durumunda hiç yemediğin şeyleri bile yemek istiyorsun. Allah kabul etsin oruçlarımızı ama 17 saat yoruyor. Ramazan bitsin düzeliriz hepimiz. Kızlar bayramda çok azıtmak yok Hem merak etme Canım sen yokken çok sapıtmayız menülerimizi Hiç kaçamak yapmadan, artı çıkmadan versek kilolarımızı ama malesef olmuyor.

Hayirli sabahlar olsun ....

Bayram arifesi .. Bir aydir oruzluyuz kacamaklar olacak elbet yaseminin dedigi gibi . Kacamaksiz oruc tutana bravo diyorum . Mubarek gun oda
kalmadi, bayram gecsin toplar herkez ..

Tatile ve memleketine gidenlere

şimdiden hayirli bayramlar dilerim ..

Yasemin resmini gordum bacim erimissin masallah sen benden once mezun olacaksinn ...

Agzina saglik...balli tuzum bayramida idare et,sonra duzeliriz hepimiz...17saat ac susuz...cissiz olmuyor o zaman...

Afedersin yasemin abla,stres yapmışım sana..bundan sonra serbestsiniz istediyinizi yiyin için...
perigunlugu ben izne çıkıyorum takım sana emanet...

nedemek bu aynura takımın kaptanı sensin ne istiyosanız onu yapın ben sadece aciz kullar olduğumuzu soyluyorum kimse robot değil ha rahatsız olduysanız sozlerimden diskalifiye edin beni daha gelmem iyi günler herkese

yasom7272 yok daha neler ablam, hemen diskalifye edin falan bakıldığı zaman herkes kendine göre haklı ama şöyle ki _AYNURA_ iyiliğimiz için söylüyor. Zaten kendi sorunları var, üzgün birde bize bu kadar zaman ayırıp hala da menülerimiz facia gelince tepki vermesi normal. Kaptan olarak biraz sert konuşmuş olabilir ama anlayışlı olmamız lazım takımca birbirimize karşı

Günaydın kızlar dün akşam menümü yazacaktım uyuyakalmisim ya ışık falanda açık kalmış hep öyle işimi aksama birakirsam olacağı da buydu işte
Dünkü menum:
Kahvati: peynir salatalık rafadan yumurta kavun maydanoz kiraz
Oglen: 2 kase mercimek çorbası 0 yağsız
Ara öğün: şekersiz kahve
Akşam: patates yemeği taze soğan yanında bide 1 kase yoğurt
Ara ogun: kiraz meyveyi çok kaciriyoum herhalde ben tek dayanamadigim şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…