Ne kızayım aslım....artık yoruldum gerçekten...herkes bile bile cıss yiyo...hatta bazılarımız da aman olur böyle şeyler diyo.e sadece benim istememle olmazki....kafamı da alıp kaçıcam buralardan...Artıma kızmadınama olmazki ben belki öyle motive oluyorum
Ne kızayım aslım....artık yoruldum gerçekten...herkes bile bile cıss yiyo...hatta bazılarımız da aman olur böyle şeyler diyo.e sadece benim istememle olmazki....kafamı da alıp kaçıcam buralardan...
Görüyodum seni,iyiydin sen son günler...ama herkes hepten tozutmuş...çok sıkılıyorumBen yemedim vallaAma takımda bi boşlama var farkındayım bayramda herkes bir rahatlar sonrası toparlarız diye umut ediyorum
Var ya bugün sahur da ne oldu . Böyle bi yeşil soğanlı maydanozlu peynirli bi tava böreği yaptık . Nasıl yicem amà yüz bulmuşum ya. Derken iki ısırık derken annem yemeyin içinden cam parçası çıktı dedi.meğer peynir tabağı kırılmış içine parça girmiş .tüm börek olduğu gibi çöpe .. Ayy dedim yazık oldu ama hayroldu 3 tane yerdim en az koymuştum kafayayani.ilahi bir güç engel sisko olmama
Agzina saglik...balli tuzum bayramida idare et,sonra duzeliriz hepimiz...17saat ac susuz...cissiz olmuyor o zaman...Günaydın sevgili takımım,
_AYNURA_ Canım hepimiz biliyoruz yemememiz gerektiğini, ama bir yere kadar tutabiliyoruz. Zaten sevmesek, zamanında yemesek birçogumuz bu kilolara çıkmış olmayacaktık. Seni inan anlıyorum emeğini, zamanını, sabrını paylaşıyorsun. Kızınla vakit gerçirmek varken buralardasın gerçekten büyük fedakarlık. Ama zaten Ramazan açlık durumunda hiç yemediğin şeyleri bile yemek istiyorsun. Allah kabul etsin oruçlarımızı ama 17 saat yoruyor. Ramazan bitsin düzeliriz hepimiz. Kızlar bayramda çok azıtmak yok Hem merak etme Canım sen yokken çok sapıtmayız menülerimizi Hiç kaçamak yapmadan, artı çıkmadan versek kilolarımızı ama malesef olmuyor.
göbeği eritiyor gibi, ama emin değilim tam olarak2 milde çok aşırı terliyorum kipeki göbek bölgesine iyi geliyor mu o şekilde terlemek?
Çok güzelmiş ya, bende bakıcam. Bayram sonrası yapabilirim
Afedersin yasemin abla,stres yapmışım sana..bundan sonra serbestsiniz istediyinizi yiyin için...size bişey yazdım ama okumamışsınız ikinizde haşa peygamber değiliz aciz kuluz siz ikiniz diyet yaparken hiçmi cıs yemediniz yada yemiyonuz bu kadar stresli bir ortam beni motive etmez biraz daha ılımlı olmanızı dilerim
Afedersin yasemin abla,stres yapmışım sana..bundan sonra serbestsiniz istediyinizi yiyin için...
perigunlugu ben izne çıkıyorum takım sana emanet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?