Onu dicek tim. Aslında . Ben de deli gibi tatlı yedim bu 2 3 gün deTeşekkürler ablacım. Bu ay erken regl olacam galiba. Canım deli gibi tatlı istiyor
Lekelenme olduysa başlamıştır Barones..Oruç tutuyo musun?Benim ki de geldi sanırım. . Bi de nazlı ki oruç tutcam mi tutmucam mi bilemedim. . 2 gun once geldi sanırım. Emin de değilim . Pufffff
İkimiz de nasıl ayniyizzz
Ablam sahurumu yaptım yatıcam artık malum yarın iş varSelinanya Selin Burda mısın? TV 8 de Cemalnur Hoca var,izle istersen :)
Hos geldinnnn...Herkese iyi geceler.. Been geldiimmm artıkkkk :)
Kendin soyledin haaaa yiyin diyeee...sonra arti olursa kizmak yok balli duzumYiyin yiyin, yiyin cısları da şişin uçun...
Bende alindim....yeee ablam benim,alinmaaa,kilolari aalalim hep beraber size yalniz sozle,bana hem soz,hem el kolla ulasacakkk..belkide sizin cissslerinizin hesabinida benden soracakkkkKız aynura milyon kere diyomki beddua etme bi beddua ettin hepimiz pert olmuştuk gene etmişsin haşa peygamber değiliz aciz kullarız arada kaçamaklar olacak sizler yapmıyormusunuz? Çok alındım çok))))
Ayni ben....ben hic bi seyi ama hic bi seyi unutmam...ilk fursetde her ne olursa hepisi aklima gelir,yine onada sinirlenirim,...kimede sinirlensem kizginligimi cikaririm,cikaramazsamda deli deli kendi kendi konusurumBu arada habin bütün kadınlar yani yüzde sekseni aynıyız yapılanı unutmayız heleki hassas dönemlerinde hepsini dokeriz yani anlayacağın yanlız değilsin)))ama erkekler bundan nefret ediyor biraz dikkat etmek gerekiyor .
Az kaldi az...sopa havada geziyor,kime denk gelirse artikHeeeey takımcım noluyooo cısslar havalarda uçuyor bu hafta liste paylaşımı olmayabilir ama haftaya ikiye bölünecek,,zaten bayram diye muhakkak kaçamaklar olacaktır aman diyim asıl listedekiler dikkatli olun_AYNURA_ nın sopası gelir valla
Diyorsun ya en yakınında kim varsa onaAz kaldi az...sopa havada geziyor,kime denk gelirse artik
Yani bana...sizin icin kendimi feda ederim...hakkinizi helal edersiniz o zamanDiyorsun ya en yakınında kim varsa ona
Ay bilmiom ya .namazı bıraktım şimdi de ama gidiom bişi yok . Hani normale dönüyor. Sonra oruç tutmasam olmaz gibi geliyor . Sahur yaptım bakalım. İnşallah yarın içimi rahatlatacak kadar artar da tutmam bari oruç . Zaten yarın bayrama çörek sarma neyin yapcam oruçsuz olmak işime gelirLekelenme olduysa başlamıştır Barones..Oruç tutuyo musun?
Var ya bugün sahur da ne oldu . Böyle bi yeşil soğanlı maydanozlu peynirli bi tava böreği yaptık . Nasıl yicem amà yüz bulmuşum ya. Derken iki ısırık derken annem yemeyin içinden cam parçası çıktı dedi.meğer peynir tabağı kırılmış içine parça girmiş .tüm börek olduğu gibi çöpe .. Ayy dedim yazık oldu ama hayroldu 3 tane yerdim en az koymuştum kafayaŞımardık biz zayıfladık diye ondan hep bunlar
Ablam sahurumu yaptım yatıcam artık malum yarın iş vargeçmiş videolarını izliyorum netten ama teşekkür ederim düşündüğün için
Sağol canım o günlerin senin de gelecek .hem de ben inanıyorum çok yakında .. bu bana olMaz yok denemiyim demeden yaparsın alışverişinı. Bilirim kabinden hızla çıkıp aynadan kendime nefretle baktığım günleri. Yılmadan diyete devammmmcanım sende zayıflamanın ve alışverişin tatidı çıkariyosun güle güle giy
İyi yolculuklar aslım.çok çok eylen...Günaydın kızlar sıfır mod şu an buradayım. Öğlen yola çıkıcam kendinize dikkat etin güzel güzel tatil yapın dinlenin boşverin bayram telaşesiniGiderayak tartı bile beni üzdü Hayır zaten abimle çıkıcam yola yemek manyağı o oooof
Kilo Bilirimi:
Geçen Hafta:63
Bu hafta:63.4
Fark:+400 gram
Şu adeti bi olayım geçsin göstericem ben o tartıya gününü
İyi yolculuklar aslım.çok çok eylen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?