Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız aynura milyon kere diyomki beddua etme bi beddua ettin hepimiz pert olmuştuk gene etmişsin haşa peygamber değiliz aciz kullarız arada kaçamaklar olacak sizler yapmıyormusunuz? Çok alındım çok))))
Bende alindim....yeee ablam benim,alinmaaa,kilolari aalalim hep beraber size yalniz sozle,bana hem soz,hem el kolla ulasacakkk..belkide sizin cissslerinizin hesabinida benden soracakkkk

Ayni ben....ben hic bi seyi ama hic bi seyi unutmam...ilk fursetde her ne olursa hepisi aklima gelir,yine onada sinirlenirim,...kimede sinirlensem kizginligimi cikaririm,cikaramazsamda deli deli kendi kendi konusurum

Az kaldi az...sopa havada geziyor,kime denk gelirse artik

Lekelenme olduysa başlamıştır Barones..Oruç tutuyo musun?
Ay bilmiom ya .namazı bıraktım şimdi de ama gidiom bişi yok . Hani normale dönüyor. Sonra oruç tutmasam olmaz gibi geliyor . Sahur yaptım bakalım. İnşallah yarın içimi rahatlatacak kadar artar da tutmam bari oruç . Zaten yarın bayrama çörek sarma neyin yapcam oruçsuz olmak işime gelir

Şımardık biz zayıfladık diye ondan hep bunlar

Ablam sahurumu yaptım yatıcam artık malum yarın iş var geçmiş videolarını izliyorum netten ama teşekkür ederim düşündüğün için
Var ya bugün sahur da ne oldu . Böyle bi yeşil soğanlı maydanozlu peynirli bi tava böreği yaptık . Nasıl yicem amà yüz bulmuşum ya. Derken iki ısırık derken annem yemeyin içinden cam parçası çıktı dedi.meğer peynir tabağı kırılmış içine parça girmiş .tüm börek olduğu gibi çöpe .. Ayy dedim yazık oldu ama hayroldu 3 tane yerdim en az koymuştum kafaya yani.ilahi bir güç engel sisko olmama

Tabi bugünki fotoğraflarım da kendimi tombis yanaklı hiç kilo vermemiş gibi gördüm . Yarın spor yapmalıyım yaa. Hızla kilolar geri mı dönüyor yoksa

canım sende zayıflamanın ve alışverişin tatidı çıkariyosun güle güle giy
Sağol canım o günlerin senin de gelecek .hem de ben inanıyorum çok yakında .. bu bana olMaz yok denemiyim demeden yaparsın alışverişinı. Bilirim kabinden hızla çıkıp aynadan kendime nefretle baktığım günleri. Yılmadan diyete devammmm

Günaydın kızlar sıfır mod şu an buradayım. Öğlen yola çıkıcam kendinize dikkat etin güzel güzel tatil yapın dinlenin boşverin bayram telaşesini Giderayak tartı bile beni üzdü Hayır zaten abimle çıkıcam yola yemek manyağı o oooof

Kilo Bilirimi:
Geçen Hafta:63
Bu hafta:63.4
Fark:+400 gram

Şu adeti bi olayım geçsin göstericem ben o tartıya gününü

İyi yolculuklar aslım.çok çok eylen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…