Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet listelerinde bi diyet buldum kızlar Ayça Kaya nın deneyim diye başladım bugün birebir aynısını yapamam ama benzer şekilde yapmaya çalışıyorum bu arada + da çıkmışım ama yarına - ye inmiş olacağım eminim (nerden biliyosam )

Ablacım öyle söyleme ne demek gelmem

Artımı ekler giderim diyosun hee aah aslı ahh sendee miii
Yasemin abla olayı neden kişisel algılıyorsunki öyle deme lütfen dediğin gibi bizler elbette cıs yapıyoruz çok normal kimse 4 4lük diyet yapamıyor ama belli bir zaman sonra alışkanlık yada hakmış gibi görülmesinden ötürü kızıyor birazda ki haklı bencede ayrıca burda birbirimizi dizginlemek için varız tabiiki birbirimize kızıcaz uyarıcaz ki yapmamaya çalışalım

Selam kızlaaaar :)

_AYNURA_ haklı bana göre.,bu hafta genel olarak takımda motivasyon düşüklüğü var bikaç gündür herkes cısslardan bahsediyor Takımı'n geneli yani..zaten aralardaki kaçamaklara göz yumar hatta bazen kaçamak yapıp üzülene boşver toparlarsın demişlikleri de vardır...genel olunca tabi ki tepki verecek...

yasom7272 bence fazla alıngan davranıyorsun...diskalifiye edin ,bi daha gelmem gibi sözler olmamalı bana göre...hem Aynura direk sana bişey söylemedi bacım genele konuştu...

Keşke girip okunmasaydım dedim neşem kaçtı resmen...

OTE="nayinomakurbani, post: 41798256, member: 114696"]güzellikler bugün evime geldim çok şükür

540 sayfa var okuyamıcam tabi :) nasılsınız iyisiniz inşallah[/QUOTE]
Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…