İnşallah tatlım ya ben de çok istiyorum şöyle küçücuk bişey seveyim artıkBence ola bilir...eger rengli olmazsa bi kac gunde yapsin ne cikicak...noktalar artaraa kesin teyze olucan insallah
Ablacım öyle söyleme ne demek gelmemnedemek bu aynura takımın kaptanı sensin ne istiyosanız onu yapın ben sadece aciz kullar olduğumuzu soyluyorum kimse robot değil ha rahatsız olduysanız sozlerimden diskalifiye edin beni daha gelmem iyi günler herkese
Artımı ekler giderim diyosun hee aah aslı ahh sendee miiiGünaydın kızlar sıfır mod şu an buradayım. Öğlen yola çıkıcam kendinize dikkat etin güzel güzel tatil yapın dinlenin boşverin bayram telaşesiniGiderayak tartı bile beni üzdü Hayır zaten abimle çıkıcam yola yemek manyağı o oooof
Kilo Bilirimi:
Geçen Hafta:63
Bu hafta:63.4
Fark:+400 gram
Şu adeti bi olayım geçsin göstericem ben o tartıya gününü
Yasemin abla olayı neden kişisel algılıyorsunki öyle deme lütfensize bişey yazdım ama okumamışsınız ikinizde haşa peygamber değiliz aciz kuluz siz ikiniz diyet yaparken hiçmi cıs yemediniz yada yemiyonuz bu kadar stresli bir ortam beni motive etmez biraz daha ılımlı olmanızı dilerim
Hos geldinnnn....Herkese merhabaaa, ben geldimmmm :)
hoşbuldum nasılsınHos geldinnnn....
güzellikler bugün evime geldim çok şükür
540 sayfa var okuyamıcam tabi :) nasılsınız iyisiniz inşallah
Hoşgeldin canımgüzellikler bugün evime geldim çok şükür
Gizemm hoşgeldinHerkese merhabaaa, ben geldimmmm :)
güzellikler bugün evime geldim çok şükür
Hoşgeldiiiinn nasıl geçti tatil..?güzellikler bugün evime geldim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?