Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günün ilk menü vereni ben olayım ve sonrada yemeğimi hazırlayım :) Akşam yemeğine bir tane de meyve ekleyeceğim ona henüz karar vermedim. Akşam da dokuz gibi kiraz sapı çayı yapacağım.

15. 07. 2015 Çarşamba

Sabah:

½ dl tb ekmeği

1 sb portakal suyu

1 haşlanmış yumurta

3 siyah zeytin

Öğle:

½ dl tb ekmeği

4 yk Ispanak yemeği

Yoğurt

Salata

Akşam:

1 kase yayla çorbası

4 yk taze fasulye yemeği

Yoğurt

Ayça Kaya'nın haftada 3,5 kg diyetinden bu arada kızlar menü

Canım benim. .bben de sizleri özledim çocuklar soruyo anne bugün evde miyiz diye
Davet teravih iftar sahur bi türlü fırsat bulamadım.

Sen nasılsın? Kayınvaliden nasıl oldu

Menü Düzetmesi

Sabah:
½ dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin

Öğle:

½ dl tb ekmeği
4 yk Ispanak yemeği
Yoğurt
Salata

Akşam:

1/2 kase yayla çorbası
4 yk taze fasulye yemeği
Yoğurt
10 kiraz, 3 kayısı

Sporumu yazmayı unutmuşum bi programa başladım bugün umarım devam ettirebilirim.Daha öncede başladım ama devam ettirememiştim evde duramamaktan.
15 mekik
6 leg raise
10 sn plank

Kimse uğramaz oldu nazar değdi takımımıza.. Bende çıkıyorum kitap okuyacağım biraz görüşürüz kızlar.

Işimin arasında dinenirken bi selam vereyim dedim nasılsınız bayram çocuklara güzell ben yorgunluktan mj bile zor yaxıyorum daha tatlı yapıcam yarın

selam kızlarrr:)

sabah: bi adet gül böreği ve çay- babamla deniz kenarında mis gibi bi kahvaltı
öğle yok ( 1 parça çikolatacık yedim
az sonra : kahvaltı şeklinde yapıcam: haşlanmış yumurta yeşillik domates bir veya iki dilim ekmek peynir gibi..
spor olarak bol bol yüzdüm

ramazanı şerifte antep hiç bugünkü kadar sıcak olmadı bana göre son 6 7 dak oruç tutan arkadslarımın oruçlarının kabul olması dileğiyle tutmayan arkadaşlarada afiyet olsu hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar

Gizemm hoşgeldin

Hoşgeldin Kuzuların annesi

Kızlar tatilleriniz güzel geçmiştir inşallah.

sende hoşgeldin canım :)

hoşgeldin peri ... resimlerinden gördüğüm kadarıyla tatil güzel geçmiş bol bol gezmişsin ne güzel.
Hoşbuldumm.. evet çok eğlenceli geçti
Menün süper canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…