Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm sahur :
1 yumurta
Domates salatalık
Yarım kk peynir
3 zeytin
1 lokma börek
Biraz fıstık

İftar;
1 hurma
2 kaşık yeşil mercimek
2 kaşık mısır salatası
Yarım bardak kendi yaptığım vişne suyu
Salata 1 lokma börek

Börekler oldu mu hiiç yaaa ?

Ne kadar Saçma şeylerle uğraşıyoruz...biraz önce oğlumun sınıf Arkadaşı daha 11 Yaşında öldüğünü öğrendim..,hiç keyfim yok...

Haftaya cumaya kadar yokum muhtemelen gelemem.,.şimdiden hepinize iyi bayramlar...

Benimle ilgili bi durum olursa etiketlerseniz sevinirim...

Hoşbuldumm.. evet çok eğlenceli geçti

Menün süper canım

percim hoşgeldin canım anlaşilan tatil sana yaramış

menümü veriyorum umarım beğenirsiniz
sahur
birkaç parça kavun karpuz
2dlm çav ekmeği
peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
iftar
patlıcan söğürme
semizotu salata
ayran
3dlm çav ekmeği
küçük bir parça köfte dürümü
yarım kadar kurabiye
yürüyüş yarım saat kadar yaptım çok sıcaktı bıraktım hepinize hayırlı akşamlar

evi temizledim son teravihi kıldım Rabbim kabul eder inşallah birazcıkta olsa cebimi doldurdum dünya fani ölümün ne zaman geleceği belli değil Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin Daydream- çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin inşallah

Bugün o kadar lüzumsuz şeyler yedimki hiç yazmıyim gittim geldim atıştırdım şu bayramı bir atlatsam ölmez sağ kalırsam kaldığım yerden devam edicem Allah ın izniyle hepinize hayırlı geceler

Hayirli geceler...bende bu gun baba evinden koca evine geri dondun...menumi vereyim..
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata,cay,1hurma
iftar:tavuk sorbasi,patlican yemegi 2kasik,3siyah ekmek,su,2kavun..
evime gelince1,5misir,2top dondurma,1erik,1dilim tiramusu,0.5litre su olmusdur kesin...

Kizlarrrr biliyorum bu gun baya azittim...ama eve gelince tartiya ciktim arti evezine eksi gordum cok sevindim....cuma gunu tam deqiq yazarim ne kadar...annemlerde olmama ragmen,spor yapmama ragmen her sey guzel bence...
Ne ise ben uyuyayim...size hayirli geceler tatli ruyalar

İyi geceler güzel hanımlar nasılsınız bakım
günlük menümü hemen yazayım da gene uyuyakalmayayim
Kahvaltı: peynir salatalık biber yumurta kiraz kavun yeşil çay
Öğlen: 1 kase çorba 1 tabak patates yemeği
Akşam: Mantarlı tavuk sote salata birazcikta pilav
allaha şükür 2 gündür cissiz devam ediyorum gözümün önünden ne baklavalar geçti de ağzıma atmadim umarım böyle devam ederim tek eksiğim gene spor yok bu popoyu nasıl hareket ettiricem bilemiyorum sadece diyetle zayiflanmiyor da keşke olsa

Bence menün güzel canım yarım kurabiye cisss olmuş ama o kadarciktan bişey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…