Oh oh afiyet olsun ama inşallah yağ olmasınHayirli geceler...bende bu gun baba evinden koca evine geri dondun...menumi vereyim..
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata,cay,1hurma
iftar:tavuk sorbasi,patlican yemegi 2kasik,3siyah ekmek,su,2kavun..
evime gelince1,5misir,2top dondurma,1erik,1dilim tiramusu,0.5litre su olmusdur kesin...
Kizlarrrr biliyorum bu gun baya azittim...ama eve gelince tartiya ciktim arti evezine eksi gordum cok sevindim....cuma gunu tam deqiq yazarim ne kadar...annemlerde olmama ragmen,spor yapmama ragmen her sey guzel bence...
Ne ise ben uyuyayim...size hayirli geceler tatli ruyalar
Bayramdan sonra canlanır yineegaliba öyle ben tüm gün buralardaydım geldim gittim ama kimseler yok..
Yürü be ablam kim tutar seni. Valla tebrikler on numara mesajsize bişey yazdım ama okumamışsınız ikinizde haşa peygamber değiliz aciz kuluz siz ikiniz diyet yaparken hiçmi cıs yemediniz yada yemiyonuz bu kadar stresli bir ortam beni motive etmez biraz daha ılımlı olmanızı dilerim
Aynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek . Sevmedimmmmmmm
Her sey 1kasik...bence guzel...ama 1kasik pilavla nasil doyuyosunuz anlamiyorumdaaaa...İyi geceler kızlar,
@Daydream15 Allah ailesine sabır versin ablacım
Bugün iftarda kuzenler ve abimler vardı. İftar çay derken mutfagı toplamakta bana kaldıgından anca gelebildim. Menü vereyim ama iftarım gene olmadı
Sahur: 2 erik+1 haşlanmış yumurta+1kk peynir+domates+salaalık+1 kase kadar yogurtlu semizotu
İftar: 1 kase kadar mercimek çorbası+1 ymk kasıgı kuru fasulye+2 hasanpaşa köfte+1 ymk kaşıgı pilav+1 bardak cola+az salata
Yarım dilim kadarda etimek tatlısı
Su: hala içiyorum 2 lt bulurum yine
Vakit buldukca ugruyor,o bizim iyiligjmiz icin konusuyor..biz ciss yaparak onu kizdiriyoruz ve sinirlenipde diyor...hani hepiniz balli tuzumun sopasinj bilipde kilo veriyordunuz...simdi belki cani sikkin diye oyle yazmis...bizde onu anlamaliyiz...her sey takim icin...ne iseee ben fikrimi soyledim...Aynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek . Sevmedimmmmmmm
Anlamadım ...bu ne?Aynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek . Sevmedimmmmmmm
Ölüm soguk ama kucuk yasdaNe kadar Saçma şeylerle uğraşıyoruz...biraz önce oğlumun sınıf Arkadaşı daha 11 Yaşında öldüğünü öğrendim..,hiç keyfim yok...
Haftaya cumaya kadar yokum muhtemelen gelemem.,.şimdiden hepinize iyi bayramlar...
Benimle ilgili bi durum olursa etiketlerseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?