Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh oh afiyet olsun ama inşallah yağ olmasın tiramisu ye bayılıyorum ya

@Daydream15 cok üzüldüm yazini okuyunca hemserim ALLAH rahmet eylesin kuzummm
ALLAH tum annelerin yavrularini bbagislasin INSALLAH

Teşekkürler canım yorumları n için bende senin menunu beğendim ben mümkün olduğunca pilav ve patates ten uzak durmaya çalışıyorum yemek isteyipte yemediklerinden dolayı Kutlarım

İyi geceler kızlar,

@Daydream15 Allah ailesine sabır versin ablacım

Bugün iftarda kuzenler ve abimler vardı. İftar çay derken mutfagı toplamakta bana kaldıgından anca gelebildim. Menü vereyim ama iftarım gene olmadı

Sahur: 2 erik+1 haşlanmış yumurta+1kk peynir+domates+salaalık+1 kase kadar yogurtlu semizotu

İftar: 1 kase kadar mercimek çorbası+1 ymk kasıgı kuru fasulye+2 hasanpaşa köfte+1 ymk kaşıgı pilav+1 bardak cola+az salata

Yarım dilim kadarda etimek tatlısı

Su: hala içiyorum 2 lt bulurum yine

@Daydream15 Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin abla. Annem hep der Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın diye. Çok zor bir durum..

Yine iftar yemeyindeydim elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalıştım Ama hala tatil modundan çıkamadım sanırım toparlanmam lazım
Sabah:
Omlet
1 dilim ekmek
Dometes,salatalık

Ara:
Az şekerli türk kahvesi
1 şişe maden suyu

Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık fasulye kavurması

Ara:
1 kase yoğurt

İftar:
Yarım kase çorba
2 küçük parça et
Yarım dilim kıymalı börek
Yarım dilim makarnalı börek
2 dilim karpuz

Ara: 1 çay
Su: 2-2.5 litre
Spor: Şimdilik 16 dk zumba fitness

Yürü be ablam kim tutar seni. Valla tebrikler on numara mesaj

Spordan geliyorum iyi yoruldum. Ama öncesinde yediğim aptal saptal cislarin kaçta kaçını verebilirim bilmiom

_AYNURA_ iyi tatiller kaptanım git gez toz eğlen kafa dağıt gel
Aynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek . Sevmedimmmmmmm

Her sey 1kasik...bence guzel...ama 1kasik pilavla nasil doyuyosunuz anlamiyorumdaaaa...

Vakit buldukca ugruyor,o bizim iyiligjmiz icin konusuyor..biz ciss yaparak onu kizdiriyoruz ve sinirlenipde diyor...hani hepiniz balli tuzumun sopasinj bilipde kilo veriyordunuz...simdi belki cani sikkin diye oyle yazmis...bizde onu anlamaliyiz...her sey takim icin...ne iseee ben fikrimi soyledim...

Anlamadım ...bu ne?

bugün cuma zannettim bir an...tartılmadım diye heyecan yaptım...
aydın bir gün olur inşallah hepimize...
her alışkanlık gibi yeme ve atıştırma alışkanlığıda önce kafada bitmeli... yoksa kimse kimseye direkt olarak yardımcı olamaz...burada stresten ve sıkıntıdan yiyen ve bunu alışkanlık haline getirmiş insanlarız çoğumuz...
vorones yiye yiye zayıfladı kız...maşşallah...dünyaları yemedi ama yinede canının çektiğinden geri kalmadı...
ucundan kıyısından tadına bakılır elbet...ki bunu hemen hemen hepimiz yapıyoruz...deli gibi spor yaptı...yaktığı kalori aldığı kaloriyi geçti...doğal olarak zayıfladı...
tabiki çok hareketsiz birinin çok abatmaması lazım...kişi kendini bilir...
Allah bu kadar güzel nimetler yaratmış cıssta olsa bir işe yarıyordur mutlaka...
tabiki çok yemek dinimiz de kötü bir şey olduğu gibi insanın imanını ve maniviyatını da zayıflatıyor...
zaten diyet başlı başına bir stres... ve çok kilolu çok abur cubur yiyen birisinin...aniden herşeyi kesmesi sonra aşırı bir şekilde eskisinden daha çok abur cubura saldırmasına yol açacak...kısa kısa azar azar tadına baka baka porsiyonları küçülterek en azından devam etmesi bana göre daha doğru....
adamın canı börek çekmiş... yesin....eskiden 2 dilim yiyorsa 1 dilim yesin... yiyeceği saati gündüz saatlerinden seçsin.. ne bileyim böyle teknik ayrıntıları siz daha iyi bilirsiniz... yani cıslı yediğinde bile yönlendirilmeli...
mesela bir dondurma 5 dakikada biter ama sert minicik bir şekeri emmek 20 dakika sürer sizi 20 dakika oyalar....
bu söylediklerim kötü bir şeye teşvik için değil... kişi kendi yeme alışkanlıklarına göre yönlendirilmeli...
aç insan mutsuz insan...

Ölüm soguk ama kucuk yasda
ölüm en azindan gercek dunyada melek gibi olcak cennette insallah ..
Yakinlarina sabir diliyorum ....

Arkadaşlar ben bazı konuşmalara anlam veremiyorum burada asıl olma nedenimizden uzaklaşıyoruz gibi mesela yarın tartı günü bir heyecan bir yarış hissedemiyorum acaba bayramdan sonrayamı erteliyoruz peki bayramda yeme bayramı yaparsak nasıl toparlayacağiz ben kendi adıma hatasız nasıl geçireceğim pasta börek yuvalamalardan nasıl kaçaçağim bu konularda desteğe ihtiyacım var belkide sizler hallediğiniz için ben çok önemsiyorum hepinizi sevgiyle selamlıyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…