canım ALLAH kardeşini annesine babasına sizlere şefaatçı etsin çok üzüldüm@Daydream15 Allah ailesine dayanma gücü versin...ölümün yaşı yok ama işte geldim mi ...geliyor...ben 18 yaşımdayken kız kardeşim öldü o zamanlar onun mezarda üşüyeceğini ... nasıl duracağını düşünürdüm hep...çok ağlardım...daha günahı yok ve öldü ...neden diye çok sormuşumdur...o zamanlar annemle babam ayrılacaklardı ve bir çokta çözülemez sorunlarımız vardı...o dönem kız kardeşim oldu...ailemizi düzene soktu ve varlığıyla daha anlatamayacağım bir çok sınavdan geçirdi bizi...ve gitti...bir melek geldi geçti evimizden...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...çoook acı
Arkadaşlar ben bazı konuşmalara anlam veremiyorum burada asıl olma nedenimizden uzaklaşıyoruz gibi mesela yarın tartı günü bir heyecan bir yarış hissedemiyorum acaba bayramdan sonrayamı erteliyoruz peki bayramda yeme bayramı yaparsak nasıl toparlayacağiz ben kendi adıma hatasız nasıl geçireceğim pasta börek yuvalamalardan nasıl kaçaçağim bu konularda desteğe ihtiyacım var belkide sizler hallediğiniz için ben çok önemsiyorum hepinizi sevgiyle selamlıyorum hoşçakalın
çok teşekkürler canım anlayışın ve ilgin içinŞunuda yazmadan gitmeyim . Fatmacim son gunlerde pek gelemiyorum ama hulya ve arkadaslar seni yonlendiriyorlar goruyorum o yuzden cok yazmiyorum sana ..
Arkadasim burdan guc aldigini biliyorum bayram rehavetide bitsin takim eski haline doner hic suphen olmasin . Bu hafta iraden seni zorlasada ben sana guveniyorum bacim...
Sana basari hikayeni yazacacagin bir topik acacagiz insallah.
Etipuf guzeli senin bu mesajinda olmamisAynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek
. Sevmedimmmmmmm
Basiniz sag olsun,mekani cennet olur insallah@Daydream15 Allah ailesine dayanma gücü versin...ölümün yaşı yok ama işte geldim mi ...geliyor...ben 18 yaşımdayken kız kardeşim öldü o zamanlar onun mezarda üşüyeceğini ... nasıl duracağını düşünürdüm hep...çok ağlardım...daha günahı yok ve öldü ...neden diye çok sormuşumdur...o zamanlar annemle babam ayrılacaklardı ve bir çokta çözülemez sorunlarımız vardı...o dönem kız kardeşim oldu...ailemizi düzene soktu ve varlığıyla daha anlatamayacağım bir çok sınavdan geçirdi bizi...ve gitti...bir melek geldi geçti evimizden...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...çoook acı
işte bu aralar bunun soruyorum bende....Arkadaşlar ben bazı konuşmalara anlam veremiyorum burada asıl olma nedenimizden uzaklaşıyoruz gibi mesela yarın tartı günü bir heyecan bir yarış hissedemiyorum acaba bayramdan sonrayamı erteliyoruz peki bayramda yeme bayramı yaparsak nasıl toparlayacağiz ben kendi adıma hatasız nasıl geçireceğim pasta börek yuvalamalardan nasıl kaçaçağim bu konularda desteğe ihtiyacım var belkide sizler hallediğiniz için ben çok önemsiyorum hepinizi sevgiyle selamlıyorum hoşçakalın
canım ALLAH kardeşini annesine babasına sizlere şefaatçı etsin çok üzüldüm
amin canım çok sağolBasiniz sag olsun,mekani cennet olur insallah
Hulus zaman acinin ilaci derler ama actigi yara asla iyilesmez kanar dururamin canım inşallah
amin canım inşallah...Hulus zaman acinin ilaci derler ama actigi yara asla iyilesmez kanar durur..
Gercek dunyada şefaatciniz olsun ...
işte bu aralar bunun soruyorum bende....
burası kilo verme yarışması mı...?
yarışma ile desteklenmiş
zayıflama ya yardımcı mı ?
işin ciddi tarafından bakarsak samimiyetin dışında güvenilirlik önemli değil mi...
cuma günü takımlar arası ciddiyetin sonuçlarla desteklenmesi gibi...
hani kıyafet yarışmasında..üzerinize küçük bir kağıda okunaklı bir biçimde tarih ve kadınlar klübü yazın diye hakkaniyet sağlanıyorsa bu iş ciddi ye alınıyor demektir...
ama sadece insanların samimiyetine güvenip takımlar yarışabiliyorsa burada güzel bir kurgu olmalı
oda şu: yarışma işin eğlenceli kısmı ve zayıflama için bir araç...
amaç ise aracı kullanarak insanları biraz hırslandırmak ve eğlenerek yönlendirilerek motive derek hepbirlikte zayıflamalarına yardımcı olmak...
burada ciddiye alınan kısın kişinin zayıflama sı için kurulmuş bu organizeyi idame ettirmek...
çünkü diğer türlüsü mümkün değil...
neden mümkün değil....ben amacı çok kilo vermek olan bir yarışma yapsaydım... herkesten hastane tahlili... hormon testi... regl günleri... her tartının fotosu...bilmem ne uzar gider liste ister... problemsiz insanları burada toplar birincilik için uğraşırdım...
ama amacı insanları zayıflamak için motive edecek bir kurgu yapsaydım..ahannn da burası gibi bir şey yapardım...
güzel fikir demiştim ilk geldiğimde...akıllıca ...işe yarar demiştim...
yemek içmek senin iradende... bizim ağzımızı tutmaları için burada değiliz...
ama bana derseki burada birisi beyaz ekmek yerine tb ekmeği ye...şunu şurada tüket bundan bu kadar ye...
işte o zaman burası amacına ulaşır...
beni makarnadan kimse koparamaz... bilemiyorum ben ona aşığım...
makarna ile ilişkimi kesmeden ben kilo veremem mi...bilen biri beni yönlendirirse...makarnayı öyle yeme bari şöyle ye...(kişinin ihtiyacına göre bilinçli yönlendirme)
eskisi gibi yağlı yapma kepeklisinden ye...domates sosu yap zeytin yağı kullan porsiyonları düşür vb. gibi...
tecrübeli kişiler uzman görüşleri herkesin tecrübesi ...yanlışlarımızın düzeltilmesi...
sen bugün börek mi yedin... git 1 saat spor yap...denebilir...derdimiz madem zayıflamak...
sende dersinki ben bunu yersem eritemem ...diye belki kendini çekersin... ama ben sana niye yedin dersem olmaz...
yenmişle ölmüşe çare yok ama yediklerinin telafisi her zaman vardir...
Tebrikler fatmacim . Gecen haftaki istah sorununa ramen kilo vermissin bravoKilo bildirimi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.8
Fark 300gr
Yüzde 0.42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?