Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Daydream15 Allah ailesine dayanma gücü versin...ölümün yaşı yok ama işte geldim mi ...geliyor...ben 18 yaşımdayken kız kardeşim öldü o zamanlar onun mezarda üşüyeceğini ... nasıl duracağını düşünürdüm hep...çok ağlardım...daha günahı yok ve öldü ...neden diye çok sormuşumdur...o zamanlar annemle babam ayrılacaklardı ve bir çokta çözülemez sorunlarımız vardı...o dönem kız kardeşim oldu...ailemizi düzene soktu ve varlığıyla daha anlatamayacağım bir çok sınavdan geçirdi bizi...ve gitti...bir melek geldi geçti evimizden...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...çoook acı

canım ALLAH kardeşini annesine babasına sizlere şefaatçı etsin çok üzüldüm

Gelelim fasulyenin faydalarina guldugume bakmayin iki gundur aklim sizde ama yazamadim ..

Mesajlari ayrintili okumadim az cok durumu biliyorum ..

Aynuram sozlerinin hepsinin iyi niyetli oldugunu biliyorum hic şuphe duymadim bugune kadar sende bilirsin beni sende beni bilirsin hic kivirmam
Sena hep diyorum dimi bazan
fazla abartiyorsun diye . Hayir mubarek gun kac saat ac herkes . Kendinden Pay biç .
Hep ne derim sana , Hersey
liste degil ,hersey derece degil .
Yasemin bazen duygusal olsada
ikazi dogrudur , bence tabi .

Bayramdan sonra herkes kendini toplasin basta ben tabi . Ramazandaki gevseklik ve
kacamaklar olmayacaktir

Hülüsünde dedigi gibi her kisinin kendine ozgu diyeti ,bunyesi
vardir , saglikla kilosunu versin
yeterki . Fakat yiyipde kilo
veremiyorsa ikazini ve sopasini
alir

Son düzenleme:
Fatmacim misafirlige karnin tok git . Yada migdem agriyo bahnesi bul . Dahada kurtulus yoksa oyalanarak minik miktarlarda ye

Sen yeni diyete basladigin icin tabiki sıkı bir sekilde devam etmek istiyorsun . Ramazan dolayisi ile takim boyle yoksa herkes takir takir verir kilosunu

Son düzenleme:
Balli tuz sanada iyi tatiller kafan burda kalmasin . Hazir kv . Yokken tadini cikar

Elifim hosgeldin

Perim tatil bitti bızımlasınn .
Ha bu arada yarin giremem beni SABİT yaz listeye . Listeden Cikayim diye dusundum bayram sonrasi tatil belli degil . Ama en azindan bayramda kendimi frenleyim ...

Giremezsem hepinize sevdiklerinizle hayirli bayramlar dilerim .

Son düzenleme:
Şunuda yazmadan gitmeyim . Fatmacim son gunlerde pek gelemiyorum ama hulya ve arkadaslar seni yonlendiriyorlar goruyorum o yuzden cok yazmiyorum sana ..
Arkadasim burdan guc aldigini biliyorum bayram rehavetide bitsin takim eski haline doner hic suphen olmasin . Bu hafta iraden seni zorlasada ben sana guveniyorum bacim ...
Sana basari hikayeni yazacacagin bir topik acacagiz insallah .

çok teşekkürler canım anlayışın ve ilgin için

Etipuf guzeli senin bu mesajinda olmamis
Aynura cok aktif olmasada kaptan sorumlulugu var . Baya
bir kaptanlik yaptim iyi bilirim .
Aynura hic bir zamanda bizim ona yardimimizi goz ardi etmedi , hatta burda defalarca yazmistir bizlerin bu takimdaki etkisini gizli kaptanlar vs oldugumuzu
Yigidi oldur ama hakkini yeme , aynura iyi bir kaptandir , bezen abartsada
Optum hepinizi yikici degil yapici
olun mesajlarinizda .

Basiniz sag olsun,mekani cennet olur insallah

işte bu aralar bunun soruyorum bende....
burası kilo verme yarışması mı...?
yarışma ile desteklenmiş zayıflama ya yardımcı mı ?
işin ciddi tarafından bakarsak samimiyetin dışında güvenilirlik önemli değil mi...
cuma günü takımlar arası ciddiyetin sonuçlarla desteklenmesi gibi...
hani kıyafet yarışmasında..üzerinize küçük bir kağıda okunaklı bir biçimde tarih ve kadınlar klübü yazın diye hakkaniyet sağlanıyorsa bu iş ciddi ye alınıyor demektir...
ama sadece insanların samimiyetine güvenip takımlar yarışabiliyorsa burada güzel bir kurgu olmalı
oda şu: yarışma işin eğlenceli kısmı ve zayıflama için bir araç...
amaç ise aracı kullanarak insanları biraz hırslandırmak ve eğlenerek yönlendirilerek motive derek hepbirlikte zayıflamalarına yardımcı olmak...
burada ciddiye alınan kısın kişinin zayıflama sı için kurulmuş bu organizeyi idame ettirmek...
çünkü diğer türlüsü mümkün değil...
neden mümkün değil....ben amacı çok kilo vermek olan bir yarışma yapsaydım... herkesten hastane tahlili... hormon testi... regl günleri... her tartının fotosu...bilmem ne uzar gider liste ister... problemsiz insanları burada toplar birincilik için uğraşırdım...
ama amacı insanları zayıflamak için motive edecek bir kurgu yapsaydım..ahannn da burası gibi bir şey yapardım...
güzel fikir demiştim ilk geldiğimde...akıllıca ...işe yarar demiştim...
yemek içmek senin iradende... bizim ağzımızı tutmaları için burada değiliz...
ama bana derseki burada birisi beyaz ekmek yerine tb ekmeği ye...şunu şurada tüket bundan bu kadar ye...
işte o zaman burası amacına ulaşır...
beni makarnadan kimse koparamaz... bilemiyorum ben ona aşığım...
makarna ile ilişkimi kesmeden ben kilo veremem mi...bilen biri beni yönlendirirse...makarnayı öyle yeme bari şöyle ye...(kişinin ihtiyacına göre bilinçli yönlendirme)
eskisi gibi yağlı yapma kepeklisinden ye...domates sosu yap zeytin yağı kullan porsiyonları düşür vb. gibi...
tecrübeli kişiler uzman görüşleri herkesin tecrübesi ...yanlışlarımızın düzeltilmesi...
sen bugün börek mi yedin... git 1 saat spor yap...denebilir...derdimiz madem zayıflamak...
sende dersinki ben bunu yersem eritemem ...diye belki kendini çekersin... ama ben sana niye yedin dersem olmaz...
yenmişle ölmüşe çare yok ama yediklerinin telafisi her zaman vardir...

Dünkü menü

Sahur
Yarım porsiyon ev yapımi mantı
Büyük kase kiraz

İftar yok

Su 1 litre

Guzel soru huluş ...
Tabiki 2. Şık . Sadece yaris olarak goren varsa yanilir zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…