Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
İste bu pencereden bakin . Her ramazan dikkayde etsem 2 kilo artim Olurdu . Simdi kilo veremedigime uzulmuyorum almadim ya oda bisidir benim
acimdan ...
Tabiki verenleride twbrik ediyorum dogrusu gercekten ramazanda zor .

Bayramdada dikkat edin kontrolu elden birakmayin sakin . Bayramdan sonrada normak yeme duzenine gecince guzel kilolar gidecek yine

Hülya ablam başınız sağ olsun
Hülyacim çok iyi anlıyorum seni Rabbim sabır versin
amin...sağol canım... hepimizin hayatında kayıplar ...arkasından ağladığımız insanlar var ve olacaktırda...
bütün kayıpları olan lar için yokuğunu hissettiğiniz insanlar için inşallah mekanları cennet olur

Kilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
canım bende 2 yıl öncesine kadar her ramazanı şerifte kilo alırdım çok şükür bu yılda vermek nasip oldu bende kilo bildirimimi bugün akşam yapacağim inşallah

Selam kızlaaaar...yazılanlara cevap yazmıycam,herşeyi zamana bırakalım...topiği meşkul etmenin bi manası yok.7.takıma bu yakışmaz...birlik olalım ve önümüze bakalım...hepinizin bayramını kutluyorum...inşallah güzel günler bizi bekler...sevdiklerimizle birlikte nice güzel bayramlara...hepinizi kocaman öpüyorum...bana ulaşmak isterseniz etiketleyin yeter,ara ara bakıcam mutlaka...ayrı kalamam ki buradan...ha bi de daha tatile çıkmadım,buradayım sadece telefonla yapışık gezmemeye çalışıcam...tüm hayatımı ele geçirmiş durumdaydı...sevgiyle saygıyla kalın...

benim alıntımla ilgisini çözemedim voroness Bir de ben böyle düşünmüyorum bu konuda yaso ablamda aynurada kendi içlerinde haklılar..

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin abla..

Selam kızlar çok yoğun günler yaşıyorum yatılı misafirim var söylemiştim 5 çocukla ANCA yetişebiliyorum ÇOĞU zaman telefonum nerede onu bile bilöiyorum akşam sahur hazırla iftar hazırla sabah çocuklara kahvaltı hazırla yatakları topla evleri temizle sonra tekrar akşama hazırlan baya yoğun geçiyor bide bayram telaşı tabi menü veremiyorum ama bugün kilo bildirimi yapacağım çünkü yarın kayınvalidem de olacağım bildirim yapamam burada yoktum ama sizi de dietimi de hiç unutmadım dikkat etmeye çalıştım çok öpüyorum hepinizi herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bayramlar diliyorum cıslara uzaktan bakmanız dileğiyle

Haklısın herkes fikrini söyler canım . Ben de söyledim ben de kendi adıma dedim

Anlamadım ...bu ne?
Canım anlamiycak bişi yok . Ben menülerimé senden ziyade diğer arkadaslardan yorum aldım. Senin hakkını yemem ama senden ötürü değil de arkadaşlardan ötürü yemezdim. Onlar motive edip YOL gosteriyorlardi. Mesele yol gösterebilmek de bence sopa değil pek..senin hiç vaktin olmuyordu . En azindan ben öyle gordum. Tatile gidersen gidersin senin çok bi etkin olmazdı die dedim . Stres yapma git tatiline .

Mesajına katiliyorm ablam aynı şeyi söylüyorz sen de dedin . Çok aktif olmasa daaa.. yiyin için ben de giderim tavrını sevmemistim. Bana sen açıklama yaptın etipuffda şu şu zararlı şeyler var. Yeme yerine hurma da olur dié ya da ne bilim .yasom abla dedi krizler için tarçın suyu die.. yol yoldaş lar için önemli bu süreçte. İzin tatil bana denk geldi belki ben öyle verdim kilolari

benim alıntımla ilgisini çözemedim voroness Bir de ben böyle düşünmüyorum bu konuda yaso ablamda aynurada kendi içlerinde haklılar..
Elbette haklılar hak hukuk meselesi değil kuzum..Senin mesaj da tatil mevzuu geçiyordu.. anam kaptan gene mi tatile gitcekmis die dedim.di.

Mesajına bayildimmmm. Tercüme olmuş düşüncelerimé . Yalnız değilim oh bu düşüncelerime sahip biri varrrrmiss

Harikasın müthiş bişi bence ramazan da kilo gr vermek . Kilo almak da normal ama dimi ya..kontrolsüz yedim çok . Reglden dolayı şiş hissediyorum artı çıkar kesin. Çıkmam bu hafta tartiya

Harikasın müthiş bişi bence ramazan da kilo gr vermek . Kilo almak da normal ama dimi ya..kontrolsüz yedim çok . Reglden dolayı şiş hissediyorum artı çıkar kesin. Çıkmam bu hafta tartiya

Bana musade kizlar . Disarda islerim var .

Bugun ve aksami mubarek gun. Bol bol dua edin .
Ben de gideyim.. Dün bayram yiyecekleri hazırladık. Bugün de paklava beni bekler . Temizlik de de yardım edem anneme. Herkesi öpüyorum. Seni de başlasın arefe mesaisi yeni uyandım da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…