- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Tebrikler fatmacim . Gecen haftaki istah sorununa ramen kilo vermissin bravo.
İste bu pencereden bakin . Her ramazan dikkayde etsem 2 kilo artim Olurdu . Simdi kilo veremedigime uzulmuyorum almadim ya oda bisidir benimKilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
amin...sağol canım... hepimizin hayatında kayıplar ...arkasından ağladığımız insanlar var ve olacaktırda...Hülya ablam başınız sağ olsun
Hülyacim çok iyi anlıyorum seni Rabbim sabır versin
İlerki haftalarda verirsin fatmacim . İstedikten sonra yaparsin bilirimAblam ne kadar verdiğim ortada işte ben 70 olsun istiyordum ramazan bitimi ama olmadı
canım bende 2 yıl öncesine kadar her ramazanı şerifte kilo alırdım çok şükür bu yılda vermek nasip oldu bende kilo bildirimimi bugün akşam yapacağim inşallahKilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
Selam kızlaaaar...yazılanlara cevap yazmıycam,herşeyi zamana bırakalım...topiği meşkul etmenin bi manası yok.7.takıma bu yakışmaz...birlik olalım ve önümüze bakalım...hepinizin bayramını kutluyorum...inşallah güzel günler bizi bekler...sevdiklerimizle birlikte nice güzel bayramlara...hepinizi kocaman öpüyorum...bana ulaşmak isterseniz etiketleyin yeter,ara ara bakıcam mutlaka...ayrı kalamam ki buradan...ha bi de daha tatile çıkmadım,buradayım sadece telefonla yapışık gezmemeye çalışıcam...tüm hayatımı ele geçirmiş durumdaydı...sevgiyle saygıyla kalın...
Aynura nin varlığı çok etkilemez kı. Hele ki ben geldiğimden beri çoğu kez tatilde ve zoraki yorum yapar. Hani hakkını yemeyelim ama uğradığı nadir ki.. Yasomm ablam aeben gibi tecrübeli arkadaşlar herkes birbirine yardim ederek verilio burda kilolar. Ne haliniz varsa görün gibisinden yiyin için de ne demek . Sevmedimmmmmmm
Allah rahmet eylesin abla..@Daydream15 Allah ailesine dayanma gücü versin...ölümün yaşı yok ama işte geldim mi ...geliyor...ben 18 yaşımdayken kız kardeşim öldü o zamanlar onun mezarda üşüyeceğini ... nasıl duracağını düşünürdüm hep...çok ağlardım...daha günahı yok ve öldü ...neden diye çok sormuşumdur...o zamanlar annemle babam ayrılacaklardı ve bir çokta çözülemez sorunlarımız vardı...o dönem kız kardeşim oldu...ailemizi düzene soktu ve varlığıyla daha anlatamayacağım bir çok sınavdan geçirdi bizi...ve gitti...bir melek geldi geçti evimizden...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...çoook acı
Haklısın herkes fikrini söyler canım . Ben de söyledimVakit buldukca ugruyor,o bizim iyiligjmiz icin konusuyor..biz ciss yaparak onu kizdiriyoruz ve sinirlenipde diyor...hani hepiniz balli tuzumun sopasinj bilipde kilo veriyordunuz...simdi belki cani sikkin diye oyle yazmis...bizde onu anlamaliyiz...her sey takim icin...ne iseee ben fikrimi soyledim...
Canım anlamiycak bişi yok . Ben menülerimé senden ziyade diğer arkadaslardan yorum aldım. Senin hakkını yemem ama senden ötürü değil de arkadaşlardan ötürü yemezdim. Onlar motive edip YOL gosteriyorlardi. Mesele yol gösterebilmek de bence sopa değil pek..senin hiç vaktin olmuyordu . En azindan ben öyle gordum. Tatile gidersen gidersin senin çok bi etkin olmazdı die dedim . Stres yapma git tatiline .Anlamadım ...bu ne?
Mesajına katiliyorm ablam aynı şeyi söylüyorz sen de dedin . Çok aktif olmasa daaa.. yiyin için ben de giderim tavrını sevmemistim. Bana sen açıklama yaptın etipuffda şu şu zararlı şeyler var. Yeme yerine hurma da olur dié ya da ne bilim .yasom abla dedi krizler için tarçın suyu die.. yol yoldaş lar için önemli bu süreçte. İzin tatil bana denk geldi belki ben öyle verdim kilolariEtipuf guzeli senin bu mesajinda olmamis
Aynura cok aktif olmasada kaptan sorumlulugu var . Baya
bir kaptanlik yaptim iyi bilirim .
Aynura hic bir zamanda bizim ona yardimimizi goz ardi etmedi , hatta burda defalarca yazmistir bizlerin bu takimdaki etkisini gizli kaptanlar vs oldugumuzu
Yigidi oldur ama hakkini yeme , aynura iyi bir kaptandir , bezen abartsada
Optum hepinizi yikici degil yapici
olun mesajlarinizda.
Elbette haklılar hak hukuk meselesi değil kuzum..Senin mesaj da tatil mevzuu geçiyordu.. anam kaptan gene mi tatile gitcekmis die dedim.di.benim alıntımla ilgisini çözemedim voronessBir de ben böyle düşünmüyorum bu konuda yaso ablamda aynurada kendi içlerinde haklılar..
Mesajına bayildimmmm. Tercüme olmuş düşüncelerimé . Yalnız değilim oh bu düşüncelerime sahip biri varrrrmissişte bu aralar bunun soruyorum bende....
burası kilo verme yarışması mı...?
yarışma ile desteklenmiş zayıflama ya yardımcı mı ?
işin ciddi tarafından bakarsak samimiyetin dışında güvenilirlik önemli değil mi...
cuma günü takımlar arası ciddiyetin sonuçlarla desteklenmesi gibi...
hani kıyafet yarışmasında..üzerinize küçük bir kağıda okunaklı bir biçimde tarih ve kadınlar klübü yazın diye hakkaniyet sağlanıyorsa bu iş ciddi ye alınıyor demektir...
ama sadece insanların samimiyetine güvenip takımlar yarışabiliyorsa burada güzel bir kurgu olmalı
oda şu: yarışma işin eğlenceli kısmı ve zayıflama için bir araç...
amaç ise aracı kullanarak insanları biraz hırslandırmak ve eğlenerek yönlendirilerek motive derek hepbirlikte zayıflamalarına yardımcı olmak...
burada ciddiye alınan kısın kişinin zayıflama sı için kurulmuş bu organizeyi idame ettirmek...
çünkü diğer türlüsü mümkün değil...
neden mümkün değil....ben amacı çok kilo vermek olan bir yarışma yapsaydım... herkesten hastane tahlili... hormon testi... regl günleri... her tartının fotosu...bilmem ne uzar gider liste ister... problemsiz insanları burada toplar birincilik için uğraşırdım...
ama amacı insanları zayıflamak için motive edecek bir kurgu yapsaydım..ahannn da burası gibi bir şey yapardım...
güzel fikir demiştim ilk geldiğimde...akıllıca ...işe yarar demiştim...
yemek içmek senin iradende... bizim ağzımızı tutmaları için burada değiliz...
ama bana derseki burada birisi beyaz ekmek yerine tb ekmeği ye...şunu şurada tüket bundan bu kadar ye...
işte o zaman burası amacına ulaşır...
beni makarnadan kimse koparamaz... bilemiyorum ben ona aşığım...
makarna ile ilişkimi kesmeden ben kilo veremem mi...bilen biri beni yönlendirirse...makarnayı öyle yeme bari şöyle ye...(kişinin ihtiyacına göre bilinçli yönlendirme)
eskisi gibi yağlı yapma kepeklisinden ye...domates sosu yap zeytin yağı kullan porsiyonları düşür vb. gibi...
tecrübeli kişiler uzman görüşleri herkesin tecrübesi ...yanlışlarımızın düzeltilmesi...
sen bugün börek mi yedin... git 1 saat spor yap...denebilir...derdimiz madem zayıflamak...
sende dersinki ben bunu yersem eritemem ...diye belki kendini çekersin... ama ben sana niye yedin dersem olmaz...
yenmişle ölmüşe çare yok ama yediklerinin telafisi her zaman vardir...
Harikasın müthiş bişi bence ramazan da kilo gr vermek . Kilo almak da normal ama dimi ya..kontrolsüz yedim çok . Reglden dolayı şiş hissediyorum artı çıkar kesin. Çıkmam bu hafta tartiyaKilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
Harikasın müthiş bişi bence ramazan da kilo gr vermek . Kilo almak da normal ama dimi ya..kontrolsüz yedim çok . Reglden dolayı şiş hissediyorum artı çıkar kesin. Çıkmam bu hafta tartiyaKilo vermem durdu iyice ne yapacağımı bilmiyorum artık. Evet eskiden bu kiloda uzun süre kaldım. Ama ramazanda en az 4 kilo alan bir fatma vardı şimdi gram da olsa verdi
Ben de gideyim.. Dün bayram yiyecekleri hazırladık. Bugün de paklava beni bekler . Temizlik de de yardım edem anneme. Herkesi öpüyorum. Seni deBana musade kizlar . Disarda islerim var .
Bugun ve aksami mubarek gun. Bol bol dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?