Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir süre daha aranızda olamiycam hem internet paketi yüzünden hemde kayinvalidemin 3 gün önce karaciğeri nden 2.5 cm çapında bir parça alındı kanserli olduğu anlaşıldı dünden karaciğer şu toplamış derin uykuya almış doktorlar cumartesi döneceğim mecburen eğer bir aksilik olmazsa yine kilo bildirimine gelirim sevgiler

Kararcim şu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine tum hastalara ve kv denede şifalar dilerim .....

Niyetliysen bu aksamdanda bildirim yapabilirsin . Yarin sabahta ...

Elbette haklılar hak hukuk meselesi değil kuzum..Senin mesaj da tatil mevzuu geçiyordu.. anam kaptan gene mi tatile gitcekmis die dedim.di.
Hımm şimdi anladım :) Valla daha önce gitti mi hatırlamıyorum ama hepimizin bilgisayarda tenefondan uzak bir süre geçirip rahatlamaya ihtiyacı var bence gitmeli zaten burayı çekip çevirmek de kolay değil şahsen ben üstlenemem şu an buranın sorumluluğunu sorumluluk hissettiği için gerilmesi normal arada :)
Amaaan boşverelim bu konuları vorones yaa sen neler yapıyosun onu de bize zayıfladın diye yaptığın kaçamaklar kilo yapmadı inşallah

Kızlar ben bugün alışverişe gittimm ve kotondan bir şeylar aldım etek aldım uzun zaman sonraa :)
Üst bedenim 36 olmuş alt bedenimse 40 olmuş . Kuzenim geldi bugün zayıflamışsın çok hoşuma gitti dediii :)
yarın bi aksilik işim gücüm olmazsa elbisemin fotosunu da koyacağım buraya yorum yapın diye :)

Yaa beğenip kaçmayın iki lafın belini kıramadık he iki gündür ben bugün alışverişce cıs yaptım gelin size onu anlatayım
Anlatt canıım ben buralardayıım heep Cııs mıı ne kadar yedin barii kızz bayram üstünde

Anlatt canıım ben buralardayıım heep Cııs mıı ne kadar yedin barii kızz bayram üstünde
Alışverişe çıktım ya bayram çikiletası falan al dedi babam e denemeden de alınır mı işte denemelik yedim bi kaç tane sonra gittim en harikasını süperini muhteşemini aldım sanki ben yiycem

Takıma geldiğimden berii en sessiz zamanlar bu günler sanırıım Herkes bayram hazırlığında galiba Ben de anneme yardım ettim kapı sildim belim ağrıyo valla Bayramdan sonra yinee canlanır inşallah buralar

All
AllaH şifa versin geçmiş olsn

canlanır canlanır aferin yardım et böyle :)

Alışverişe çıktım ya bayram çikiletası falan al dedi babam e denemeden de alınır mı işte denemelik yedim bi kaç tane sonra gittim en harikasını süperini muhteşemini aldım sanki ben yiycem
Kalite kontrol önemli sonuçta baban iyi yapmışş yılların çikolata tüketicileriyiz deneyimimiz taam Annem de bana baklavasını tattırmaya çalışıyo yarınki tartıya kadar dayanmam lazıım

Ayy iyi yürüdüm çok güzel şeyler aldim gönül rahatligiyla alisveris yapmak bir baskaymis bayramdan sonra hergun sabah jillian aksam yürüyüş yapacagim

Yaa de mi harika bir şey alışveriş bende çok seviyorum şu spor olayını da sonra duş almaktan sıkıldım her gün her gün

Ayy iyi yürüdüm çok güzel şeyler aldim gönül rahatligiyla alisveris yapmak bir baskaymis bayramdan sonra hergun sabah jillian aksam yürüyüş yapacagim
Bence kilo vermenin en güzel yanlarından biri bu durum işte Kilo verdikçe kıyafet seçiminde özgür oluyosun, nasıl kilomu kapatabilirim diye değil de istediğin için alıyosuun Spor programın da çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…