Kararcim şu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine tum hastalara ve kv denede şifalar dilerim .....Bir süre daha aranızda olamiycam hem internet paketi yüzünden hemde kayinvalidemin 3 gün önce karaciğeri nden 2.5 cm çapında bir parça alındı kanserli olduğu anlaşıldı dünden karaciğer şu toplamış derin uykuya almış doktorlar cumartesi döneceğim mecburen eğer bir aksilik olmazsa yine kilo bildirimine gelirim
sevgiler
Teşekürler canımKararcim şu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine tum hastalara ve kv denede şifalar dilerim .....
Niyetliysen bu aksamdanda bildirim yapabilirsin . Yarin sabahta ...
Hımm şimdi anladım :) Valla daha önce gitti mi hatırlamıyorum ama hepimizin bilgisayarda tenefondan uzak bir süre geçirip rahatlamaya ihtiyacı var bence gitmeli zaten burayı çekip çevirmek de kolay değil şahsen ben üstlenemem şu an buranın sorumluluğunu sorumluluk hissettiği için gerilmesi normal arada :)Elbette haklılar hak hukuk meselesi değil kuzum..Senin mesaj da tatil mevzuu geçiyordu.. anam kaptan gene mi tatile gitcekmis die dedim.di.
Anlatt canıım ben buralardayıım heepYaa beğenip kaçmayın iki lafın belini kıramadık he iki gündür ben bugün alışverişce cıs yaptım gelin size onu anlatayım
Alışverişe çıktım ya bayram çikiletası falan al dedi babam e denemeden de alınır mı işte denemelik yedim bi kaç tane sonra gittim en harikasını süperini muhteşemini aldım sanki ben yiycemAnlatt canıım ben buralardayıım heepCııs mıı ne kadar yedin barii kızz bayram üstünde
Bak beğenip yazdım ama bu sefer
AllaH şifa versin geçmiş olsnBir süre daha aranızda olamiycam hem internet paketi yüzünden hemde kayinvalidemin 3 gün önce karaciğeri nden 2.5 cm çapında bir parça alındı kanserli olduğu anlaşıldı dünden karaciğer şu toplamış derin uykuya almış doktorlar cumartesi döneceğim mecburen eğer bir aksilik olmazsa yine kilo bildirimine gelirim sevgiler
Takıma geldiğimden berii en sessiz zamanlar bu günler sanırıımHerkes bayram hazırlığında galiba Ben de anneme yardım ettim kapı sildim belim ağrıyo valla Bayramdan sonra yinee canlanır inşallah buralar
Kalite kontrol önemli sonuçta baban iyi yapmışş yılların çikolata tüketicileriyiz deneyimimiz taamAlışverişe çıktım ya bayram çikiletası falan al dedi babam e denemeden de alınır mı işte denemelik yedim bi kaç tane sonra gittim en harikasını süperini muhteşemini aldım sanki ben yiycem
Ayy iyi yürüdüm çok güzel şeyler aldim gönül rahatligiyla alisveris yapmak bir baskaymis bayramdan sonra hergun sabah jillian aksam yürüyüş yapacagim
Aferin ya beğenip kaçtıkca biz buralarda canlanmıyor zatenBak beğenip yazdım ama bu sefer
Bence kilo vermenin en güzel yanlarından biri bu durum işteAyy iyi yürüdüm çok güzel şeyler aldim gönül rahatligiyla alisveris yapmak bir baskaymis bayramdan sonra hergun sabah jillian aksam yürüyüş yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?