- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kalite kontrol önemli sonuçta baban iyi yapmışş yılların çikolata tüketicileriyiz deneyimimiz taamAnnem de bana baklavasını tattırmaya çalışıyo yarınki tartıya kadar dayanmam lazıım
Ben de bayılırım ama zor duruyorum vallaAyyy ev baklavası bayılırım
Ben yemeğe kaçıyorum gelirim yine :)
İyiyim canım bayram hazırlığı var işte sen nasılsınKızlar nasılsınız inşallah... yarin bayram aman tatlıları çok yemeğin... aslında tatlı yememek daha iyi ama misafirlikte sağolun ben yemiyorum demek bizim kültürümuzde güzel algilanmiyor peksöz bile var yemeğin salcalisi kadının kalcalisi
Geçmiş olsun allah sifa versinSelam arkadaşlar :
Bayram temizliği yapıyorum bugün, annemlerden haber geldi. Dedem uzun zamandır hastaydı, babam halam bakıyordu, yoğun bakıma almışlar
Normal olarak beslenemediği için midesini delip öyle besliceklermişAllah kimseye çektirmesin, hele yakınındakilere daha zor oluyor. Ne olacağı belli değil ama nolur nolmaz diye gidiyorum
Biz ankaraya yola çıkıyoruz şimdi. Eşim güçbela uçak bileti buldu. Dualarınızı beklerim. Oradayken menü bildirimi aksayabilir . hayırlı akşamlar
Çok geçmiş olsun abla.. Allah şifa versin..Selam arkadaşlar :
Bayram temizliği yapıyorum bugün, annemlerden haber geldi. Dedem uzun zamandır hastaydı, babam halam bakıyordu, yoğun bakıma almışlar
Normal olarak beslenemediği için midesini delip öyle besliceklermişAllah kimseye çektirmesin, hele yakınındakilere daha zor oluyor. Ne olacağı belli değil ama nolur nolmaz diye gidiyorum
Biz ankaraya yola çıkıyoruz şimdi. Eşim güçbela uçak bileti buldu. Dualarınızı beklerim. Oradayken menü bildirimi aksayabilir . hayırlı akşamlar
Gecmis olsun tatlim..Selam arkadaşlar :
Bende iyiyim canım allaha şükürİyiyim canım bayram hazırlığı var işte sen nasılsınGerçekten öyle valla misafirperver bir millet olduğumuz için misafirler yedikçe mutlu oluyoruz Ama bizim yemememiz lazıım da nasıl yapıcaz bakalım
Ah şu telefon cevirmesi deli edecek beniİyiyim canım bayram hazırlığı var işte sen nasılsınGerçekten öyle valla misafirperver bir millet olduğumuz için misafirler yedikçe mutlu oluyoruz Ama bizim yemememiz lazıım da nasıl yapıcaz bakalım
Aynen canım tatil şart .valla .. Sorma ben deli gibi yemek tatlı yiyorum. Kiloma bakmicam ya. Hem bayram hemde regl . Hem de deli gibi baklava kadayıf yedim az önce . Bayram hazırlıkları yediriyor valla insana . Hepimiz dikkatli olmaliyizHımm şimdi anladım :) Valla daha önce gitti mi hatırlamıyorum ama hepimizin bilgisayarda tenefondan uzak bir süre geçirip rahatlamaya ihtiyacı var bence gitmeli zaten burayı çekip çevirmek de kolay değil şahsen ben üstlenemem şu an buranın sorumluluğunu sorumluluk hissettiği için gerilmesi normal arada :)
Amaaan boşverelim bu konuları vorones yaa sen neler yapıyosun onu de bize zayıfladın diye yaptığın kaçamaklar kilo yapmadı inşallah
Aynen valla spor yaparım yapmasına da . Gelip duş almak . Bi de kendi evim değil sonuçta . Çok sinir bozucuYaa de mi harika bir şey alışveriş bende çok seviyorum şu spor olayını da sonra duş almaktan sıkıldım her gün her gün
Böreği görünce gözüm onda kalmış sırf haklısın :)Hiç ekmek veya karbonhidrat tarzı bişey tüketmediğim için yedim ama öyle de mi yememek lazım?
Hoşbuldum canım ;,)ipercim hoşgeldin canım anlaşilan tatil sana yaramış
Hoşbuldumm :)iyi akşamlar arkadaşlar,
@Daydream15 üzüldüm , Allah rahmet etsin, ölümün ne zaman geleceğini bilmiyoruz işte, şimdi ailesi perişan olmuştur...
perigunlugu @nayinomakurbani hoşgeldiniz canım,
Hayirli geceler...bende bu gun baba evinden koca evine geri dondun...menumi vereyim..
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata,cay,1hurma
iftar:tavuk sorbasi,patlican yemegi 2kasik,3siyah ekmek,su,2kavun..
evime gelince1,5misir,2top dondurma,1erik,1dilim tiramusu,0.5litre su olmusdur kesin...
Kizlarrrr biliyorum bu gun baya azittim...ama eve gelince tartiya ciktim arti evezine eksi gordum cok sevindim....cuma gunu tam deqiq yazarim ne kadar...annemlerde olmama ragmen,spor yapmama ragmen her sey guzel bence...
Ne ise ben uyuyayim...size hayirli geceler tatli ruyalar
Bennnn geldiiiimmmmm...nasilsiniz????ben superim....menumi vereyimm...
sahur:tavuk yemegi,2dilim siyah ekmek,salata,cay,tiramisu,hurma,0.5 litre su
iftar:yogurt corbasi,2kasik makarna,yogurt,1domates dolmadi,1siyah ekmek,salata,su,1hurma.
1seftali,cay,tiramisu,kucuk tabakda helva.
bizde bayramda helva kavrulur..
simdilik bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?