İçimden yaşasın 7.takıımSevgili arkadaşlar bence artık takımdaki bu konuları bir kenara bırakıp yine amacımıza yönelelim@_AYNURA_ 'nın emeğine asla tek kelime dahi edemem ne dese haklıdır, hatta aksine ben bile yanlış yapıyorsam beni uyarmasını kızmasını ceza vermesini herşeyi istiyorum :)
Yarın tartı günü, liste olmayacak belki ama yinede yarına bildirimler gelssiinn
Ben de bu hafta değil de . Ki mumkun olmuo cıslar havada uçuşuyor da . Haftaya sıkı cezalar vercem . Unlu seyler yiyorum yahu deli gibi.. Amâ haftaya kendime cekiduzen vercem verelimmmkendime ceza olarak önümüzdeki hafta haftanın 6 günü 1 saat jillian nmtz videosunu yapma cezası veriyorum
Valla daha bayram gelmeden yoruldummm bittim yahu . Mutfak işi hiç bitmiyorkızlar bayram telaşı sardı hepinizi sanırım, biz memlekette değiliz ya, bayram değilmiş gibi geliyor bana, zaten bir hazırlık yapmadık,
şu ana kimse yok burada bende çıkıyorum, öpüldünüzzz
Abla sen gayet iyi kilo veriyosun. Haftaya toparlarsıın kesiinönümüzdeki cuma hedefim 62.9 kg, tam olarak 2 kilo, ben bu cezayı hakettim
dünkü spor bildirimimi yapmamışımMenü bildirimi:
Kahvaltı:
6 kiraz
Öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası
salata
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam:
4 tane tavuk köfte
1 kepçe yoğurt
Su: 2,5 litre
Sporu gecenin ilerleyen saatlerinde bildiririm. @yasom7272 ablam ciddi ciddi gitmedin di mi ????
O durum daha kötü ya kendi evinde bile üşeniyor insanAynen valla spor yaparım yapmasına da . Gelip duş almak . Bi de kendi evim değil sonuçta . Çok sinir bozucu
Tatlim ben azitsamda guzel kilo verdim...yarin goruceksiniz insallahBöreği görünce gözüm onda kalmış sırf haklısın :)
Hoşbuldum canım ;,)i
Hoşbuldumm :)
Kız tiramisular helvalar ne ettin seen
Gecmis olsun canimbugün yine işlerim vardı gelemedim. Geçmişi de pek okuyamadım. Dünden beri mide ağrısı çekiyorum çok kötüyüm. Neyse menümü bildirip kaçıcam.
Menü bildirimi:
Kahvaltı:
yarım yumurtayla omlet
1 dilim ekmek
1 yk lor peyniri
yarım domates
şekersiz çay
Öğlen:
5 tavuk köfte
1 bardak ayran
salata
Akşam:
yayla çorbası(2 kepçe)
salata
Su: 3 litre
Spor:
Gündüz 40 dk yürüyüş
Akşam: 1 saat yürüyüş
350 ip atlama
Merak ettim işte canıımTatlim ben azitsamda guzel kilo verdim...yarin goruceksiniz insallah
Kesinlikle Katılıyorum çok çok çok sinir bozucu bende içimden kaç kez isyaaaan diye başladım şarkıyaValla daha bayram gelmeden yoruldummm bittim yahu . Mutfak işi hiç bitmiyor
Yaptığım yicekleri servis yapmasaydim iyidi. Bi erkekler hep mi oturur hep mi is beklerler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?