Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçimden yaşasın 7.takıım demek geldii Geçen hafta kilo bildirememiştim yarın nolucak bakalım

kızlar geçen hafta kaç olduğumu hatırlamıyorum en son 63.8 idim ama geçen haftaki listede öylemiydim bilemedim, bu hafta 64.9 kg olmuşum son zamanlarda koptum ve toparlayamadım, yarından itibaren toparlama vakti diyorum, hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden

bu arada ramazan boyunca 2,6 kg verdim, hedefimin yarısına ulaşabildim maalesef

perigunlugu Selinanya listeyi düzenledim, kendimi de ekledim, buradan devam edebilirsiniz :) eksi çıktım ama haftaya güzel bir sonuç ile dönmeye niyetliyim, sevgiler :)

***KAÇAKLAR LİSTESİ***

aeben (67,8///%)
daydream15 (72.7///%)
_SARAYCA_ (64/64.9/-0.9/%-1,41)
Masmavi_ (62.5///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (68.3///%)
ay__060 (89.2///%)
uzum328 (95///%)
fatmanurkaya (131.8///%)
engineer333 (81///%)
perigunlugu (67,4///%)
selinanya (56.2///%)
koza16 (62,6///%)
yumurtalikofte(120///%)
_AYNURA_ (62.4///%)

Son düzenleme:
kendime ceza olarak önümüzdeki hafta haftanın 6 günü 1 saat jillian nmtz videosunu yapma cezası veriyorum
Ben de bu hafta değil de . Ki mumkun olmuo cıslar havada uçuşuyor da . Haftaya sıkı cezalar vercem . Unlu seyler yiyorum yahu deli gibi.. Amâ haftaya kendime cekiduzen vercem verelimmm

kızlar bayram telaşı sardı hepinizi sanırım, biz memlekette değiliz ya, bayram değilmiş gibi geliyor bana, zaten bir hazırlık yapmadık,

şu ana kimse yok burada bende çıkıyorum, öpüldünüzzz
Valla daha bayram gelmeden yoruldummm bittim yahu . Mutfak işi hiç bitmiyor
Yaptığım yicekleri servis yapmasaydim iyidi. Bi erkekler hep mi oturur hep mi is beklerler yaaaa

bugün yine işlerim vardı gelemedim. Geçmişi de pek okuyamadım. Dünden beri mide ağrısı çekiyorum çok kötüyüm. Neyse menümü bildirip kaçıcam.
Menü bildirimi:
Kahvaltı:
yarım yumurtayla omlet
1 dilim ekmek
1 yk lor peyniri
yarım domates
şekersiz çay

Öğlen:
5 tavuk köfte
1 bardak ayran
salata

Akşam:
yayla çorbası(2 kepçe)
salata

Su: 3 litre

Spor:
Gündüz 40 dk yürüyüş
Akşam: 1 saat yürüyüş
350 ip atlama

Selam kizlarrrr
İzmir e geldim sonunda
Bugün yolculuk yaptığım için gün boyu çok saçma beslendim .. ve biraz kalorili hamur işi falan afyondan geçerken bükme aldık mesela onu yedim en basiti bu
Aksami hafif geçirdim yarım kase domates çorbası ve yarım kase fırında patates köfte ve salata

dünkü spor bildirimimi yapmamışım
1 saat yürüyüş
20 dk basen kalça karın egzersizleri yaptım

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar hepinize çok şeker yemeyin emi öptüm hepinizi
Kilom 91.7 bu hafta spor yapamadım ama kendimi olduğum kilodan daha zayıf hissediyorum kalbim sizinle ünye ye dönünce ve inşallah bir aksilik olmazsa görüşmek üzere

Gecmis olsun canim

Valla daha bayram gelmeden yoruldummm bittim yahu . Mutfak işi hiç bitmiyor
Yaptığım yicekleri servis yapmasaydim iyidi. Bi erkekler hep mi oturur hep mi is beklerler yaaaa
Kesinlikle Katılıyorum çok çok çok sinir bozucu bende içimden kaç kez isyaaaan diye başladım şarkıya

iyi geceler, hani bildirimler nerde bugün niyetli olanlar

Bayramları sevdiğim söylenemez, babannem annemler evlendiğinden beri bizimle ve hiç bayram gezmelerimiz olmadı. Hep evde misafir ağırlamakla geçti. Bayram temizliği, yemek hazırlıgı, misafir gelir servis yap kaldır getir götür. O yüzden hep özenmişimdir gezenlere. Sanırım bu sebeplede sevmiyorum Neyse bu günümüze de çok şükür kapımızı çalanlar var Bayram geçsinde 7. takım bir silkelensin özüne dönsün hem sohbette hem menülerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…