Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***KAÇAKLAR LİSTESİ***

aeben (67,8/67.8/0/%0) Kilosu Sabit
daydream15 (72.7///%)
_SARAYCA_ (64/64.9/-0.9/%-1,41)
Masmavi_ (62.5///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (68.3///%)
ay__060 (89.2///%)
uzum328 (95///%)
fatmanurkaya (131.8///%)
engineer333 (81///%)
perigunlugu (67,4///%)
selinanya (56.2/55.8/0.4/%0.71)
koza16 (62,6///%)
yumurtalikofte(120///%)
_AYNURA_ (62.4///%)

herkese mutlu sağlıklı hayırlı bir bayram olmasını diliyorum
Tatlımı yaptım evleride yarına hazırladım şimdi uzandım bildirim yapayım yarın gelemeyebilirim
Geçen hafta 69,900
bu hafta 69
fark -900
iftardan önce tartıldım ama bence asıl kilo durumu bundan sonra gerçekçi olucak ramazanda insan su kaybediyor oda tartıya yansıyor bugün iftardan sonra 4lt su içmişimdir belki daha fazla hortum taksalar musluğa doymazdım o kadar yanii

Menüm
Sahur
Iki çatal omlet
Biraz peynir
Ufak parça pide
Domates

Iftar
Salata
Iki kaşık fasulye kavurma
Beşamel soslu sebzeli tavuk ufak bir parça
Iki lokma pide
Bir hurma

Baklavalarımı yaptım çokta güzel görünüyorlar ama hiç canım çekmedi genelde bayramlarda çok gördüğümdenmidir nedir hiç yiyesim gelmiyor
Neyse çok yazdım herkese hayırlı geceler

canım geçmiş olsun dedene RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN dedene ve karar kardeşimizin kv sine

menümü veriyorum umarım beğenirsiniz ben çok beğenmedim ama evde olmayışımdan
sahur
peynir
5 zeytin
dom salatalık
2 dlm çavdar ekmeği
iftar
3 içli köfte
2 lahmacun
ayran
salata
yürüyüş yapamadım
hepinize hayırlı geceler

arkadaşlar hedefim ramazanı şerifte 10 kilo idi ulaşamadım ama bunada çok şükür sizile tanışmadan önce ramazanı şerife
137.7 ile başladım sizinle 134.8 civarında tanıştım 1 ayda toplam 7.700 oldu 130 barajını aşamadım şimdi diyetimin 2.yarısı yazlıktaki bölümü başlayacak yaklaşık 20 gündede ciddi bir yürütüş artı diyet ile 6 7 kilo hedefim inşallah ulaşırım inşallah hepimiz ulaşirız yarın zor bir gün ben eve yapmadım annemlerde poğacalar kurabiyeler çikolatalar la imtihanım var hayır diyebilmek ümidiyle hoşcakalın

Gecmis olsun Uzum .. Rabbim şifa versin insallah ...

Dersin dersin sen de o azim var biliyorum ben. Kilolar gidecek hedefine ulaşacaksın haydi İnşalllaaahhh

Keşke bir lahmacun olsaydı ama yarın onu düşünüp kendini frenlersin

İşte bu Fatma ablam süpersin
canım çoook teşekkürler sizinle hedefe adımadım yürüyeceğim
doktor abim uzun zamandır görmemişti aldığimi ve şuanda verdiğimi fark etmedi görrrür görmez ameliyat olda kurtul dedi bu nedemek sen zayıflayamazsın o bana güvenmiyor ama beni destekleyen arkamda koskoca bir 7. takım var

slm iyi geceler arkadaşlar
fatmacım ilk aylarda hızlı kilo verecen bak ramazanı kilo almadan bitirebildik ne mutlu bize benimde 3kiloydu ama 2kilo verebildim bunada şükür butun arkadaşlarımı kutluyorum ... Bayramda herşeyin tadına bakın ama sadece tadımlık yoksa hep aklınız tatlılarda boreklerde olacak buda vucudunuzu strese sokacak ben tatlı sevmediğimden şanslıyım ve yemek yerken ağırlığı sabah öğlene verin akşam hafif atlatın gün içerisinde o yediklerinizi yakacaksınız ama akşam yerseniz dize kilo olarak donecek o yüzden dikkat edin hepinizi öpüyorum kocaman hayırlı bayramlar nacizane fikrim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…