Vuuuuu. .. kıskandım vallaa. ..harika kiloKilo bildirimine gelirsek, eksideyim ama şimdi bugün çıkan kilomu yazsam haftaya haliyle artı çıkıcam o yüzden orta hallisini yazıyorum
Geçen Hafta: 56.2
Bu Hafta: 55.8
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.71
Vuuuuu. .. kıskandım vallaa. ..harika kilo
Sanki senin farkın var ablaVuuuuu. .. kıskandım vallaa. ..harika kilo
Selam arkadaşlar :
Bayram temizliği yapıyorum bugün, annemlerden haber geldi. Dedem uzun zamandır hastaydı, babam halam bakıyordu, yoğun bakıma almışlar
Normal olarak beslenemediği için midesini delip öyle besliceklermişAllah kimseye çektirmesin, hele yakınındakilere daha zor oluyor. Ne olacağı belli değil ama nolur nolmaz diye gidiyorum
Biz ankaraya yola çıkıyoruz şimdi. Eşim güçbela uçak bileti buldu. Dualarınızı beklerim. Oradayken menü bildirimi aksayabilir . hayırlı akşamlar
İşte bu Fatma ablam süpersinbu gece annemlerde olduğum için evdeki tartimla tartılamadım onun için dünkü kilomu yazayım
geçen hafta 131.8
bu hafta 130.3
fark -1.500 gr
yüzde 1.13
1 kilo fark var ya. Bi de hatunun boyu uzun bendenSanki senin farkın var abla
Selam arkadaşlar :
Bayram temizliği yapıyorum bugün, annemlerden haber geldi. Dedem uzun zamandır hastaydı, babam halam bakıyordu, yoğun bakıma almışlar
Normal olarak beslenemediği için midesini delip öyle besliceklermişAllah kimseye çektirmesin, hele yakınındakilere daha zor oluyor. Ne olacağı belli değil ama nolur nolmaz diye gidiyorum
Biz ankaraya yola çıkıyoruz şimdi. Eşim güçbela uçak bileti buldu. Dualarınızı beklerim. Oradayken menü bildirimi aksayabilir . hayırlı akşamlar
Dersin dersin sen de o azim var biliyorum ben. Kilolar gidecek hedefine ulaşacaksın haydi İnşalllaaahhharkadaşlar hedefim ramazanı şerifte 10 kilo idi ulaşamadım ama bunada çok şükür sizile tanışmadan önce ramazanı şerife
137.7 ile başladım sizinle 134.8 civarında tanıştım 1 ayda toplam 7.700 oldu 130 barajını aşamadım şimdi diyetimin 2.yarısı yazlıktaki bölümü başlayacak yaklaşık 20 gündede ciddi bir yürütüş artı diyet ile 6 7 kilo hedefim inşallah ulaşırım inşallah hepimiz ulaşirız yarın zor bir gün ben eve yapmadım annemlerde poğacalar kurabiyeler çikolatalar la imtihanım var hayır diyebilmek ümidiyle hoşcakalın
menümü veriyorum umarım beğenirsiniz ben çok beğenmedim ama evde olmayışımdan
sahur
peynir
5 zeytin
dom salatalık
2 dlm çavdar ekmeği
iftar
3 içli köfte
2 lahmacun
ayran
salata
yürüyüş yapamadım
hepinize hayırlı geceler
canım çoook teşekkürler sizinle hedefe adımadım yürüyeceğimİşte bu Fatma ablam süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?