Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam ameliyat olmak kolay yol ki çok riski var ama böylesi en sağlıklısı. Ellerimiz sana ulaşamasa da kalbimiz seninle. Belki süreç uzun sürecek ama olsun bizde hep burda senin yanındayız ta kiiii hedefe ulaşana kadar

Keşke bir lahmacun olsaydı ama yarın onu düşünüp kendini frenlersin

yasemin seni ve güzel yorumlarınla seni burda görmek çok güzel canım bilmiyorum nefsim acaba biraz terbiye olmuşmudur
hiç azla yetinen biri değildim yaa sonuna kadar yer veya aç gezerdim tadına bakıp bırakacak bir irade varmı bilmiyoru yarın deneyebilirim veyada hiç yanşmam veyada 1 aydır tutyorum tutamazmıyım inşallah başarırım

Abla sen böyle azimli olduğun sürece veremeyeceğin kilo yok bence :)) Eminim kii en güzel ve sağlıklı şekilde kilolarını verip istediğin kiloya kavuşacaksıın

fatmacım ameliyat çozum değil seneye hepsi şaşıracak ve diyecekki Fatma sen ne başardın helal olsun biz seni emin ol ayakta alkışlayacağız ben sana güveniyorum sen başaracaksın .....ameliyatsız
inanın sizinle güçleniyorum daha öncede böyle demiştin arkadsimla paylaştım desteğini ve sözlerini güvenini ve sevincimi
canım ALLAH razı olsun iyiki varsınız

fatmacım inanmi başarabilirsin ben başardım herkes başarır ekmek delisiydim ben abur cubur yok ama yarım ekmeği oturup yiyenlerden ben kendimi hiç kısıtlamıyorum canım ne istiyosa tatına bakıyorum ilk zamanlar şimdi canım bile istemiyor inanki sende başaracan onune bir dilim koy ve deki ben bunla doyarım bak nasıl beynin ona konstre olacak

sözlerinizi yemeden önce aklıma getirmeye çalışacağim yaşıtım yoksa küçük kız kardeşim mi diyeyim 4 günlük büyükmüşüm yaa

boğa kadınları inatçı ve azimlidir)) sonuna kadar devam seneye çok güzel kıyafetler alacağız kendimize ozgurce bunu hayal et lutfen
aynen canım işimde olsun günlük hayatımda gerçekten başarılı ve gayretli biriyi en zayıf noktam bu bir ara bu konu deden olmuyor diye psikojik destek almaya bile başladım fakat bana bildiğimden öte bir şey demediler ama siz inanin terapi gibisiniz

Evet fatmacım aynen öyle ben ilk aydan sonra kilom durunca moralim bozulmuştu gene başaramayacan yasemin demiştim ama nasip burayla kendime geldim sende başaracan ve biz burda parti yapacağız fatmamız başardı diye şimdiden hayal ediyorum inanki...

Hayırlı geceler oğlumu sabah namaza kaldıracam 2gundur bana olağan üstü bir güç geldi ve tüm storlarımı yıkadım evi temizledim çok yorgunum sabah kilomu yazarım öpüldünüz

canımmm çok duygulandım bak şimdi ağlarım

Hayırlı geceler oğlumu sabah namaza kaldıracam 2gundur bana olağan üstü bir güç geldi ve tüm storlarımı yıkadım evi temizledim çok yorgunum sabah kilomu yazarım öpüldünüz
iyi uykular canım bende bizim erkekleri namaza gönderip yemek hazırlamam gerek

Sahur yok ama uyku da yok. Yarın saf saf gezcem uykusuz ay insallah görenler kilo verdiğimi söyler . şu bi haftada almamışsam tabi. Herkese mutlu bayramlarrrr ...

Kızlar bir de bayram da olsa beni sıkıştırın da menü yazım ya. Bugün yediklerimi değil saymak yazamam bile. Biri beni durdursuuuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…