Ablam ameliyat olmak kolay yol ki çok riski var ama böylesi en sağlıklısı. Ellerimiz sana ulaşamasa da kalbimiz seninle. Belki süreç uzun sürecek ama olsun bizde hep burda senin yanındayız ta kiiii hedefe ulaşana kadarcanım çoook teşekkürler sizinle hedefe adımadım yürüyeceğim
doktor abim uzun zamandır görmemişti aldığimi ve şuanda verdiğimi fark etmedi görrrür görmez ameliyat olda kurtul dedi bu nedemek sen zayıflayamazsın o bana güvenmiyor ama beni destekleyen arkamda koskoca bir 7. takım var
Keşke bir lahmacun olsaydı ama yarın onu düşünüp kendini frenlersin
yasemin seni ve güzel yorumlarınla seni burda görmek çok güzel canım bilmiyorum nefsim acaba biraz terbiye olmuşmudurslm iyi geceler arkadaşlar
fatmacım ilk aylarda hızlı kilo verecen bak ramazanı kilo almadan bitirebildik ne mutlu bize benimde 3kiloydu ama 2kilo verebildim bunada şükür butun arkadaşlarımı kutluyorum ... Bayramda herşeyin tadına bakın ama sadece tadımlık yoksa hep aklınız tatlılarda boreklerde olacak buda vucudunuzu strese sokacak ben tatlı sevmediğimden şanslıyım ve yemek yerken ağırlığı sabah öğlene verin akşam hafif atlatın gün içerisinde o yediklerinizi yakacaksınız ama akşam yerseniz dize kilo olarak donecek o yüzden dikkat edin hepinizi öpüyorum kocaman hayırlı bayramlar nacizane fikrim bu...
Abla sen böyle azimli olduğun sürece veremeyeceğin kilo yok bence :)) Eminim kii en güzel ve sağlıklı şekilde kilolarını verip istediğin kiloya kavuşacaksııncanım çoook teşekkürler sizinle hedefe adımadım yürüyeceğim
doktor abim uzun zamandır görmemişti aldığimi ve şuanda verdiğimi fark etmedi görrrür görmez ameliyat olda kurtul dedi bu nedemek sen zayıflayamazsın o bana güvenmiyor ama beni destekleyen arkamda koskoca bir 7. takım var
inanın sizinle güçleniyorum daha öncede böyle demiştin arkadsimla paylaştım desteğini ve sözlerini güvenini ve sevincimifatmacım ameliyat çozum değil seneye hepsi şaşıracak ve diyecekki Fatma sen ne başardın helal olsun biz seni emin ol ayakta alkışlayacağız ben sana güveniyorum sen başaracaksın .....ameliyatsız
canım ALLAH razı olsun iyiki varsınızAblam ameliyat olmak kolay yol ki çok riski var ama böylesi en sağlıklısı. Ellerimiz sana ulaşamasa da kalbimiz seninle. Belki süreç uzun sürecek ama olsun bizde hep burda senin yanındayız ta kiiii hedefe ulaşana kadar
canımmm çok teşekkürler çok sağolsın ALLAHrazı olsunAbla sen böyle azimli olduğun sürece veremeyeceğin kilo yok bence :)) Eminim kii en güzel ve sağlıklı şekilde kilolarını verip istediğin kiloya kavuşacaksıın
sözlerinizi yemeden önce aklıma getirmeye çalışacağim yaşıtım yoksa küçük kız kardeşim mi diyeyim 4 günlük büyükmüşüm yaafatmacım inanmi başarabilirsin ben başardım herkes başarır ekmek delisiydim ben abur cubur yok ama yarım ekmeği oturup yiyenlerden ben kendimi hiç kısıtlamıyorum canım ne istiyosa tatına bakıyorum ilk zamanlar şimdi canım bile istemiyor inanki sende başaracan onune bir dilim koy ve deki ben bunla doyarım bak nasıl beynin ona konstre olacak
aynen canım işimde olsun günlük hayatımda gerçekten başarılı ve gayretli biriyi en zayıf noktam bu bir ara bu konu deden olmuyor diye psikojik destek almaya bile başladım fakat bana bildiğimden öte bir şey demediler ama siz inanin terapi gibisinizboğa kadınları inatçı ve azimlidir)) sonuna kadar devam seneye çok güzel kıyafetler alacağız kendimize ozgurce bunu hayal et lutfen
canımmm çok duygulandım bak şimdi ağlarımEvet fatmacım aynen öyle ben ilk aydan sonra kilom durunca moralim bozulmuştu gene başaramayacan yasemin demiştim ama nasip burayla kendime geldim sende başaracan ve biz burda parti yapacağız fatmamız başardı diye şimdiden hayal ediyorum inanki...
iyi uykular canım bende bizim erkekleri namaza gönderip yemek hazırlamam gerekHayırlı geceler oğlumu sabah namaza kaldıracam 2gundur bana olağan üstü bir güç geldi ve tüm storlarımı yıkadım evi temizledim çok yorgunum sabah kilomu yazarım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?