- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Sende mi boğa burcusun ablam bende boğa burcuyumboğa kadınları inatçı ve azimlidir)) sonuna kadar devam seneye çok güzel kıyafetler alacağız kendimize ozgurce bunu hayal et lutfen
Annemlere geldik, yarın 11 gibi görüş varmış ama sadece bir kişi alınıyor dedemin yanına. Hep beraber gideriz ama kim girer bilmiyorum. Hepinize teşekkür ederimperigunlugu Selinanya listeyi düzenledim, kendimi de ekledim, buradan devam edebilirsiniz :) eksi çıktım ama haftaya güzel bir sonuç ile dönmeye niyetliyim, sevgiler :)
***KAÇAKLAR LİSTESİ***
aeben (67,8///%)
daydream15 (72.7///%)
_SARAYCA_ (64/64.9/-0.9/%-1,41)
Masmavi_ (62.5///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (68.3///%)
ay__060 (89.2///%)
uzum328 (95/93.9/1.1/%yüzdesini hesaplamayı bilmiyorum :))
fatmanurkaya (131.8///%)
engineer333 (81///%)
perigunlugu (67,4///%)
selinanya (56.2///%)
koza16 (62,6///%)
yumurtalikofte(120///%)
_AYNURA_ (62.4///%)
tebrikler canım bu haftada - sin maşallahSlm günaydın hayırlı bayramlar canlar hepinizi sevgiyle kucaklarım.....
Kilomuda yazayım
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600
Saol fatmacım kaplumbağa hızıyla gidiyorum neyse 67yi tartıda gördüm ))tebrikler canım bu haftada - sin maşallah
Tebrikler ablavorones o kiloya kolay mı geldin geldin lütfen yediklerine dikkat et, kilo vermek zor. Almak çooook zor. Bunj hepimiz biliyoruz da uygulamaya dökebilsek ne güzel olcak dimi
Antepia27 ablacım erkekler pek anlamıyor. Bi de kilo çok olunca görünmüyor sanırım giden kilo. Ben de en son bundan 1. 5 ay önce 8 kilo civarı fazlayken gelmiştim ailemin yanına. Erkek kardeşime diyorum kilo vermiş miyim, yooo diyo :) onlar sonra görsün bizi. Öyle değişcez ki söylemeden farketcekler inşallah
Kilo bildirimi yaptım ama belli olmamış olabilir sayfa arasında
Geçen hafta 95
Bu hafta 93.9
Fark : 1.1 kg
%bilmiyor ben
perigunlugu Selinanya
haklısın canım aynen erkekler pek anlamıyor bizim kadar dikkayli değillervorones o kiloya kolay mı geldin geldin lütfen yediklerine dikkat et, kilo vermek zor. Almak çooook zor. Bunj hepimiz biliyoruz da uygulamaya dökebilsek ne güzel olcak dimi
Antepia27 ablacım erkekler pek anlamıyor. Bi de kilo çok olunca görünmüyor sanırım giden kilo. Ben de en son bundan 1. 5 ay önce 8 kilo civarı fazlayken gelmiştim ailemin yanına. Erkek kardeşime diyorum kilo vermiş miyim, yooo diyo :) onlar sonra görsün bizi. Öyle değişcez ki söylemeden farketcekler inşallah
Kilo bildirimi yaptım ama belli olmamış olabilir sayfa arasında
Geçen hafta 95
Bu hafta 93.9
Fark : 1.1 kg
%bilmiyor ben
perigunlugu Selinanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?