Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı bayramlar kızlar ablalarimin ellerinden öperim yasitlarimin yanaklarından öperim herkesin bayramı kutlu olsun
menümü yazamadım ya bir oyun var savaş oyunu 2 haftadır oynuyorum online dünya çapında oynanan bir oyun çok heyecanlı gözüm devamli onda saate bir bakıyorum aaaa kaç olmuş diyorum
Kahvaltı: peynir salatalık rafadan yumurta kavun maydanoz kiraz yeşil çay
Öğlen: çorba 2 kase
Aksam: türlü bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt
Ara öğün: kiraz ve birazcık fıstık
1 bucuk litre su spor yok.. bugün tercihlerimi yaptım hadi hayırlısı

Menü
Sahur
2 dilim kavun
1 kase vişne
1 kase tavuk çorbası

İftar
6 tane sarma
1 dolma
Yoğurt
Salata

Su 1 litre

Annemlere geldik, yarın 11 gibi görüş varmış ama sadece bir kişi alınıyor dedemin yanına. Hep beraber gideriz ama kim girer bilmiyorum. Hepinize teşekkür ederim

Günaydınlar Herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar diliyorum
Kendime de kaçamaksız bi bayram diliyorum. Şanslı mıyım bilemedim ama sütlü tatlılar hariç pek tatlı yiyemiyorum midemden dolayı. Bu bayramı kazasız belasız kaçamaksız atlatırım diye ümit ediyorum.
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 64.9
Bu hafta: 65.7
Fark: +800 gram
Reglim yakın. su kaybı geri geldi vs vs. Takıma katıldığımdan beri ilk kez artı gördüm. Moralim bozulmadı değil ama napalım. Bayram falan dinlemeyip ben de Sarayca gibi sıkacam kendimi bu hafta

vorones o kiloya kolay mı geldin geldin lütfen yediklerine dikkat et, kilo vermek zor. Almak çooook zor. Bunj hepimiz biliyoruz da uygulamaya dökebilsek ne güzel olcak dimi

Antepia27 ablacım erkekler pek anlamıyor. Bi de kilo çok olunca görünmüyor sanırım giden kilo. Ben de en son bundan 1. 5 ay önce 8 kilo civarı fazlayken gelmiştim ailemin yanına. Erkek kardeşime diyorum kilo vermiş miyim, yooo diyo :) onlar sonra görsün bizi. Öyle değişcez ki söylemeden farketcekler inşallah

Kilo bildirimi yaptım ama belli olmamış olabilir sayfa arasında
Geçen hafta 95
Bu hafta 93.9
Fark : 1.1 kg
%bilmiyor ben
perigunlugu Selinanya

Tebrikler abla Yüzden de 1.15.
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Buna göre hesaplanıyor..

haklısın canım aynen erkekler pek anlamıyor bizim kadar dikkayli değiller
ayrıcada seni tebrik ederim süper kilo vermişsin

ramazanı kilo vererek geçirdiğmiz için hepinizi kutlarım gr gr da olsa kilo almadık grları lütfen onemseyin sakın üzülmeyin lütfen. Uzumcum dedene yeniden acil şifalar inş görebilirsin yoğun bakımda zorda olsa .
bu arada ben 8kilo verdiğimde kimse kilomu verdin demedi şimdi çok zayıflamışsın yeter daha zayıflama diyolar sizede aynısını diyecekler emin olun birden farkedilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…