Teşekkür ederim bitanem, biraz deneme yapayım :)Tebrikler ablaYüzden de 1.15.
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Buna göre hesaplanıyor..
Yasemin abla seni kk' ya psikolog olarak alsınlar. Ne güzel motive ediyorsun. Sırf kilom yüzünden psikoloğa gittim. Neden çok istediğim halde olmuyor diye, çok istesen yaparsın dedi. O zman da çok istediğimi düşünüyordum. Ama şimdi gerçekten istiyorumdur belki.. Kahvaltı hazırlıkları yapıyoruz annemle :) bebeği uyutmak için ayrıldım biraz mutfaktan. Kural koydum kendime annemin tatlısından ve bi çeşit hamurişinden yicem. Cıs namına başkaca bişey yemicem inşallah. Zaten kahvaltıdan sonra çıkıcaz hastaneye..ramazanı kilo vererek geçirdiğmiz için hepinizi kutlarım gr gr da olsa kilo almadık grları lütfen onemseyin sakın üzülmeyin lütfen. Uzumcum dedene yeniden acil şifalar inş görebilirsin yoğun bakımda zorda olsa .
bu arada ben 8kilo verdiğimde kimse kilomu verdin demedi şimdi çok zayıflamışsın yeter daha zayıflama diyolar sizede aynısını diyecekler emin olun birden farkedilmiyor.
Bir kaç güne görürsün canıımBayrama çok mutlu giriyorum Allahım bozmasın inşallaaahhh 100 gram daha versem 5li sayılar göreceğim yıllardır olamadığım bir yerdeyim şu an çok mutluyum beni görenlerin zayıflamışsın ne güzel olmuş devam et demeleri bana güç veriyor :)
Inşallah güzelim hepimiz görelimm :)Bir kaç güne görürsün canıımAy darısı başıma benim de en çok istedigim şey 5'li rakamları görmek
Ayy o 5'li kilolar bize de nasip olsuuuuunBir kaç güne görürsün canıımAy darısı başıma benim de en çok istedigim şey 5'li rakamları görmek
Ay inşallah yaAyy o 5'li kilolar bize de nasip olsuuuuun
Ben hiç hatırlamıyorum 5'li bi kilomu
@vorones
Kilo bildirimi yaptım ama belli olmamış olabilir sayfa arasında
Geçen hafta 95
Bu hafta 93.9
Fark : 1.1 kg
%bilmiyor ben
@perigunluguSelinanya
bu gece annemlerde olduğum için evdeki tartimla tartılamadım onun için dünkü kilomu yazayım
geçen hafta 131.8
bu hafta 130.3
fark -1.500 gr
yüzde 1.13
Evet fatmacım aynen öyle ben ilk aydan sonra kilom durunca moralim bozulmuştu gene başaramayacan yasemin demiştim ama nasip burayla kendime geldim sende başaracan ve biz burda parti yapacağız fatmamız başardı diye şimdiden hayal ediyorum inanki...
Iyi yaptinMerak ettim işte canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?