- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
kesinlikle katılıyorum yeterki istesinler demi saraycam valla ben çok inanıyorum takımdaki arkadaşlarıma hepimiz 10yaş gençleşeceğiz mezuniyet partisi gibi yemin ederim eğer olmessem en güzel kıyafetlerimi giyip resim yollayacağım işte fatmanın üzümün ve diğerlerinin başarısı diye ay heyecan yapıyorum şimdiden istediler ve oldu hikayelerini kkda efsane olacakBende fatmanin basaracagina inaniyorum. Basari hikayesi ile burada bir cok kadina ornek olacak. Ac kalmadan saglikli bir sekilde zayifliycak insallah. 40 beden kiyafetlerle gezinecek. Hemde 1 sene en fazla 1.5 sene icerisinde...
Süpersiiin vallaMerhaba arkadaslar...bayramjniz mubarek!!!daha nice ramazanlar goruruz insallaahh.tutdugumuz oruclar,kildigimiz namazlar kabul okur insallah..
ben kilo bildirimimi yapayim...aksama balli tuzum ailesiyle ve annemler gelicek..gec geelirim,belkide yarin gelirim bilmem...ne isee
Baslangic:66kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:61,3kq
fark:1,3kq...
Ayy o 5'li kilolar bize de nasip olsuuuuun
Ben hiç hatırlamıyorum 5'li bi kilomu
Ay inşallah yaBen de hatırlamıyorum ne yazık kii
Canlar geçmişe şöyle bi baktim guzel kilolar verilmis uzum yasom mor vampir sizi ayriyetten tebrik ederim.
Iyi bayramlar hepinize .
Gozun aydin...Üç sene önce çok severek aldığım siyah uzun bir abiyem vardı ve bana olmuyordu bugün denedim ve oldu hemde tam :)
Hadi bakalım canım önce 5'liler gelsiin sonra bakarsıın 4'lülere düşersiiinBen üç sene önce 48 kiloydum bırakın 5li sayıları ah bir görsem o güzel günleriii :)
inşaallah canım desteklerinizleMaşallah canım yeni gördüm. Haftaya 130 lara elveda diyceksin inşallah
canım inşallah güveninizi boşa çıkarmamaya çalışacağim güveniniz beni güçlendiriyor kilometrelerce uzakta tanımadığiniz bir insana verdiğiniz güven içimdeki bitişte yeni filizler açıyor sanki ALLAH RAZI OLSUN CANIM İYİKİ VARSINIZBende fatmanin basaracagina inaniyorum. Basari hikayesi ile burada bir cok kadina ornek olacak. Ac kalmadan saglikli bir sekilde zayifliycak insallah. 40 beden kiyafetlerle gezinecek. Hemde 1 sene en fazla 1.5 sene icerisinde...
kesinlikle katılıyorum yeterki istesinler demi saraycam valla ben çok inanıyorum takımdaki arkadaşlarıma hepimiz 10yaş gençleşeceğiz mezuniyet partisi gibi yemin ederim eğer olmessem en güzel kıyafetlerimi giyip resim yollayacağım işte fatmanın üzümün ve diğerlerinin başarısı diye ay heyecan yapıyorum şimdiden istediler ve oldu hikayelerini kkda efsane olacak
YASEMİNCİĞİM DÜNKÜ verdiğin destekle çok şükür bu günkü büyük sınavımı başardim gaziantep gibi mutfaği çok zengin olan bu şehirde okadar çok şeye hayır dedimki bu gün canım .inan enerjin ve heyecanın kilometrelerce uzaktaki bu kardeşine geçiyor ALLAH RAZI OLSUNinşaallah canım desteklerinizle
canım inşallah güveninizi boşa çıkarmamaya çalışacağim güveniniz beni güçlendiriyor kilometrelerce uzakta tanımadığiniz bir insana verdiğiniz güven içimdeki bitişte yeni filizler açıyor sanki ALLAH RAZI OLSUN CANIM İYİKİ VARSINIZ
Antepte değilim .. ilk defa bu bayram yuvalama yemeden geçtiMENÜMÜ VERİYORUM ARKADŞLAR evde olmadığim için düzgün değil ama çok şükür bana göre cıs yok
sabah
1 tabak yuvalama
1 2 kaşık pilav
öğle
şekersiz sütlaç
akşam 2dlm çav ekmeği
3 et köfte
1 kase yoğurt
yeşillik
hepinize güzel bir akşam diliyorum iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?