Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba arkadaslar...bayramjniz mubarek!!!daha nice ramazanlar goruruz insallaahh.tutdugumuz oruclar,kildigimiz namazlar kabul okur insallah..
ben kilo bildirimimi yapayim...aksama balli tuzum ailesiyle ve annemler gelicek..gec geelirim,belkide yarin gelirim bilmem...ne isee
Baslangic:66kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:61,3kq
fark:1,3kq...

Bende fatmanin basaracagina inaniyorum. Basari hikayesi ile burada bir cok kadina ornek olacak. Ac kalmadan saglikli bir sekilde zayifliycak insallah. 40 beden kiyafetlerle gezinecek. Hemde 1 sene en fazla 1.5 sene icerisinde...
kesinlikle katılıyorum yeterki istesinler demi saraycam valla ben çok inanıyorum takımdaki arkadaşlarıma hepimiz 10yaş gençleşeceğiz mezuniyet partisi gibi yemin ederim eğer olmessem en güzel kıyafetlerimi giyip resim yollayacağım işte fatmanın üzümün ve diğerlerinin başarısı diye ay heyecan yapıyorum şimdiden istediler ve oldu hikayelerini kkda efsane olacak

Süpersiiin valla

Canlar geçmişe şöyle bi baktim guzel kilolar verilmis uzum yasom mor vampir sizi ayriyetten tebrik ederim.

Iyi bayramlar hepinize .

teşekkürler ablaa :) Çok mutluyum hakikaten 60 ı görmek sonunda beni mutlu etti güç verdi kilo veremiyordum ne zamandır :)

Maşallah canım yeni gördüm. Haftaya 130 lara elveda diyceksin inşallah
inşaallah canım desteklerinizle
Bende fatmanin basaracagina inaniyorum. Basari hikayesi ile burada bir cok kadina ornek olacak. Ac kalmadan saglikli bir sekilde zayifliycak insallah. 40 beden kiyafetlerle gezinecek. Hemde 1 sene en fazla 1.5 sene icerisinde...
canım inşallah güveninizi boşa çıkarmamaya çalışacağim güveniniz beni güçlendiriyor kilometrelerce uzakta tanımadığiniz bir insana verdiğiniz güven içimdeki bitişte yeni filizler açıyor sanki ALLAH RAZI OLSUN CANIM İYİKİ VARSINIZ

YASEMİNCİĞİM DÜNKÜ verdiğin destekle çok şükür bu günkü büyük sınavımı başardim gaziantep gibi mutfaği çok zengin olan bu şehirde okadar çok şeye hayır dedimki bu gün canım .inan enerjin ve heyecanın kilometrelerce uzaktaki bu kardeşine geçiyor ALLAH RAZI OLSUN

Sabah:
1 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
4 dl salam
2 çatal sahanda yumurta
2 siyah zeytin

Öğle:
1 kase ayranlı çorba
Biraz sarma
1 türk kahvesi yanında çikolata

Ara:
1 ufacık dilim irmik tatlısı
1 ufacık dili etimek tatlısı

Akşam:
1 kepçe ezogelin çorba
1 kepçe nohut yemeği
1-2 çatal tavuk sote

Gittiğim evlerde bir kaç çikolata yedim kızlar valla yemiycektim aslında ama lokumlu çikolatası var şölenin bende bayılırım dayanamadım valla yedim napim bayram sonrası jillian falan toparlayacağım yarın tatı yooookkk !

Bugün ben de menü veremeyecegim çünkü hiç evde duramadım biraz karışık ve azıcık cıslı oldu Birazdan eve geçince sporumu yapıp bildiririim Bu arada kilo veren herkesii tebrik ederiim Veremeyenlerde haftaya güzel sonuçlarla gelirler Pazartesiden itibaren de grubumuz yine canlanır eskisi gibii olur umarıım

MENÜMÜ VERİYORUM ARKADŞLAR evde olmadığim için düzgün değil ama çok şükür bana göre cıs yok
sabah
1 tabak yuvalama
1 2 kaşık pilav
öğle
şekersiz sütlaç
akşam 2dlm çav ekmeği
3 et köfte
1 kase yoğurt
yeşillik
hepinize güzel bir akşam diliyorum iyi bayramlar

Antepte değilim .. ilk defa bu bayram yuvalama yemeden geçti benim yerime de ye olur muuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…