Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah : domates peynir 10 adet kadar siyah zeytin 1 dilim Afyon ekmeği bir bardak şekerli çay
Öğlen : bir adet bukme bir iki çatal karpuz bir bardak portakal suyu
Aksam : bi yemek yemedim , 2 yere misafirlige gittik 5 adet sarma toplamda 4 adet baklava yedim.. ve yine karpuz

afiyet olsun canım, tebrikler, sınavını atlatmışsın, çok sevindim, nefsine yenik düşmemişsin,

bizim istanbulda komşumuz vardı antepli, her bayram sağolsun yuvalama getiriyordu ama pek sevemedik, yine ben yiyordum :) yuvalama aslında güzel bir yemek, öğün olarak 1-2 tabak hatta ekmek yenmediğinde 3 tabak yenebilir diye düşünüyorum :) ,

kızlar biz memleketten uzağız, burada öğleden önce komşumuzun bahçesine gittik sonra eve gelip oğlumu uyuttum, saat 17 gibi denize gittik, çocukları eğlendirdik, ama karadeniz sahili bildiğiniz taşlarla kaplı, bir gram kum yok ve çok dalgalı, çocuklar buna rağmen eğlendiler, şimdide duşlarını aldırıp uyuttum,, bu günde menü bildirmiyorum artık yarın ayran aşı detoksu kesin yapmam lazım

canım sen maşallah gayet güzel veriyorsun, bende senin menülerini takip etmeyi düşünüyorum artık, hep küçümsüyosun 500-600 gramı ama önemli olan istikrarlı olmak bence....

Afyon'da okudun ben ve bilirim bükme güzeldir yeşil mercimek le.yapilani var pek güzel . Ama full yağdır kalorisi boll

Ayyyy çok sevindim. İşte bu .. harikasın

Hayırlı bayramlar kızlar

Menü

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
Yeşil biber salatalık
Yağsız biber domates sote 2 kaşık kadar

Ara toplam 3 salatalık

Öğlen 3 gibi

10 kadar sarma yoğurt
1 çatal güllaç

Akşam
1 karniyarik yoğurt

Su 1.5 litre

Cislar

1 tane mini lokum
1.5 dilim baklava

Ne oldu bu cuma kacinci olduk???...
ne ise mi vereyim...
sahur:domates dolmasi,1siyah ekmek,cay,tiramisu.0,5 litre su
iftar:yogurt corbasi,1siyah ekmek,yaprak sarma 10tane qaliba,yogurt,4kasik pilav,salata..
cay,tiramusi,turk baklavasi 1tane.
guzel gun gecirdik sevdiklerimizle beraber...
bende uyuyum diyicem ama benim cadj uyanip oynuyor bakalim ne zaman uyuyacak..
hepinize hayirki bayramlarrr...

Haklısın canım ya . Sırf o yüzden mutsuz oluyorum regl dolayısıyla da çıkmadım tartiya . Yarın da ankaradan kayseriye gecicez yanım da baskul tasimicam umarım döndüğüm de 60 lari görmem. Hiç dikkat etmiyorum ya..

Sende bi tartıl bakalım öyle bayramdı, regldi falan demekle olmaz. Yoksa kontrolü kaybedersin tee oralara tartı götürdün
Tartilmam yaa çok sisim .. Çok yedim zati . Mesajini görsem gaza gelip tartılırdim da . Bugün başka bi yerde misafirlikteyim. Yarın çıkarım. Belki

Bu hafta liste yoktu canım bişey olamadık o yüzden

slm kızlar hayırlı geceler fatmacım tebrik ederim seni valla çok sevindim canım benim.zaman geçtikçe bunu istemeden kendin başaracan gozun bile kalmayacak inanki yiyeceklerde .
Saraycam bende sabah erkenden köye gittik çok kalabalıktı evet gurbette olmak çok kotu heleki o kadar kalabalığın içinde yanlız olmak daha zor inanki dun gece yorgunluktan uyuyamamıştım eve geldim uyumuşum sonrada kalktım duğune gittim ordan çıktım eski komşum istanbuldan geldi bir aydır burda gidemediydim 15 20 dakkada ona uğradım yeni geldim eve yarında nöbetçiyim .

Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Yazlıktayım net çekmiyo herbzamsnki gibi pazartesi bildirim yapmaya başlarım
Öpüyorum dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…