- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
malesef canım diyetteyim yiyemem inan bende kendimi zor tutuyorumAntepte değilim .. ilk defa bu bayram yuvalama yemeden geçtibenim yerime de ye olur muuu:))
Yaaamalesef canım diyetteyim yiyemem inan bende kendimi zor tutuyorum
MENÜMÜ VERİYORUM ARKADŞLAR evde olmadığim için düzgün değil ama çok şükür bana göre cıs yok
sabah
1 tabak yuvalama
1 2 kaşık pilav
öğle
şekersiz sütlaç
akşam 2dlm çav ekmeği
3 et köfte
1 kase yoğurt
yeşillik
hepinize güzel bir akşam diliyorum iyi bayramlar
kesinlikle katılıyorum yeterki istesinler demi saraycam valla ben çok inanıyorum takımdaki arkadaşlarıma hepimiz 10yaş gençleşeceğiz mezuniyet partisi gibi yemin ederim eğer olmessem en güzel kıyafetlerimi giyip resim yollayacağım işte fatmanın üzümün ve diğerlerinin başarısı diye ay heyecan yapıyorum şimdiden istediler ve oldu hikayelerini kkda efsane olacak
Afyon'da okudun ben ve bilirim bükme güzeldir yeşil mercimek le.yapilani var pek güzel . Ama full yağdır kalorisi bollSelam kizlarrrr
İzmir e geldim sonunda
Bugün yolculuk yaptığım için gün boyu çok saçma beslendim .. ve biraz kalorili hamur işi falanafyondan geçerken bükme aldık mesela onu yedim en basiti bu
Aksami hafif geçirdim yarım kase domates çorbası ve yarım kase fırında patates köfte ve salata
İşte gerçek basariiiiiÜç sene önce çok severek aldığım siyah uzun bir abiyem vardı ve bana olmuyordu bugün denedim ve oldu hemde tam :)
Ayyyy çok sevindim. İşte bu .. harikasınYASEMİNCİĞİM DÜNKÜ verdiğin destekle çok şükür bu günkü büyük sınavımı başardim gaziantep gibi mutfaği çok zengin olan bu şehirde okadar çok şeye hayır dedimki bu gün canım .inan enerjin ve heyecanın kilometrelerce uzaktaki bu kardeşine geçiyor ALLAH RAZI OLSUN
Ay vallahi götürdüm kaç taneAfyon'da okudun ben ve bilirim bükme güzeldir yeşil mercimek le.yapilani var pek güzel . Ama full yağdır kalorisi boll
Haklısın canım ya . Sırf o yüzden mutsuz oluyorum regl dolayısıyla da çıkmadım tartiya . Yarın da ankaradan kayseriye gecicez yanım da baskul tasimicam umarım döndüğüm de 60 lari görmem. Hiç dikkat etmiyorum ya..vorones o kiloya kolay mı geldin geldin lütfen yediklerine dikkat et, kilo vermek zor. Almak çooook zor. Bunj hepimiz biliyoruz da uygulamaya dökebilsek ne güzel olcak dimi
Antepia27 ablacım erkekler pek anlamıyor. Bi de kilo çok olunca görünmüyor sanırım giden kilo. Ben de en son bundan 1. 5 ay önce 8 kilo civarı fazlayken gelmiştim ailemin yanına. Erkek kardeşime diyorum kilo vermiş miyim, yooo diyo :) onlar sonra görsün bizi. Öyle değişcez ki söylemeden farketcekler inşallah
Kilo bildirimi yaptım ama belli olmamış olabilir sayfa arasında
Geçen hafta 95
Bu hafta 93.9
Fark : 1.1 kg
%bilmiyor ben
perigunlugu @Selinanya
Tartilmam yaa çok sisim .. Çok yedim zati . Mesajini görsem gaza gelip tartılırdim da . Bugün başka bi yerde misafirlikteyim. Yarın çıkarım. BelkiSende bi tartıl bakalım öyle bayramdı, regldi falan demekle olmaz. Yoksa kontrolü kaybedersin tee oralara tartı götürdün
Bu hafta liste yoktu canım bişey olamadık o yüzdenNe oldu bu cuma kacinci olduk???...
ne ise mi vereyim...
sahur:domates dolmasi,1siyah ekmek,cay,tiramisu.0,5 litre su
iftar:yogurt corbasi,1siyah ekmek,yaprak sarma 10tane qaliba,yogurt,4kasik pilav,salata..
cay,tiramusi,turk baklavasi 1tane.
guzel gun gecirdik sevdiklerimizle beraber...
bende uyuyum diyicem ama benim cadj uyanip oynuyor bakalim ne zaman uyuyacak..
hepinize hayirki bayramlarrr...
Çok güzel bir duyguymuş voronesss :) Bugünkü bayram ziyaretlerinde herkesin zayıflamışsın demesi çok güzeldi :) 8 kilo gitti 8 ağır yük nasıl huzurluyum ama durmak yok bir 8 kilo daha gitse hiç fena olmaz :)İşte gerçek basariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?