aynen..normalde haftaya cuma gidiyorduk ama eşimin iş yerine müfettiş geliyormuş pazartesi..kimse izne ayrılamıyor bu yüzdenmafoldumben
benimde 10 temmuzda kpss ye girmem lazım ama ben izmiri yazmıştım arkadaşımın düğünü var aynı gün..mecbur bir şekilde gideceğim..o zamana kadar versem biraz ama offf yaaa veremiyorum artık ve çok canım sıkılıyor
hosbulduk canımopuyorumnanaktanecemavi hoşgeldin cnm kendini tanıtırmısın bize biraz
5gün diyetini denemişmiydin sen hilalcim mutlaka kilo kaybı oluyor ve çok deneme sonucunda kas kaybı olmadığını ve sadece varsa ödem ve oldukça etkili yağ yakımı sağlıyor 3hafta falan yapılırsa mide küçülüyor tam bir detoks oluyorsun ama ben çok zor tamamladım bu diyeti pis boğazım durmuyordu
o nesfitler doyurmuyor ya. 2 hafta aç mı gezicen? sen normalde nasıl besleniyorsun hilal?
hıoşgeldin ecemavii
bende 2. yi 60 kiloya inmeden düşünmek istemiyorum..
bir daha ki hamileliklerimde çok dikkatli besleneceğim 12 kiloyla bitirmeye çalışacağım..
takip edebildiğim kadarı ile listede boşluğumuz var ama net olarakta sana kaptanımız yarisci bilgi verecektir en az 1 hafta deneme süresi var takım kurallarını koyarım birazdan takım kurallarımızı da bir incele uyuyormu sana uymayan varmı
ilk hamileligime 64le basladım dogumsonrası 73düm bi ara 69a indim ne ara 80 oldum bende bilmiyorum..
ilgin için teşekkğrler canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?