Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saol canım şımartıyorsunuz beni valla:kedi:
ama hayatım oldum oalsı diyetlerle geçtiği için artık öyle fazla kilolar alıp tekrar vermeye uğraşmak çok zoruma gidiyor..o yüzden en azından almayayım kilomu koruyayım diyorum..azim ordan geliyor aslında..gönül yorgunluğundan:1ninca:

aştikom bu işte =) beli incelitiyormuş 9-10 tl civarında bir şeye almıştım denemekte yarar var =))))

bende de var o ama ben belimi incitmiştim onunla..çok dikkatli yapmak gerekiyor..belin üstü ve altı birbirinden bağımsız gibi hareket ediyor,hızlı ve dikkatsiz yaparsanız birden kal geliyor.tutuluyorsunuz..

canm en kı9sa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz..inşallah bugün dönmüşsündür...kaydirigubbakcemile5 yaz geldi bak yanıyor buralar valla..bütün ülkelde sel var burası çöl sıcağı

canım ne güzel eşin yardımcı..benim eşimde ilk kpss ye çalışacağım dediğimde yemek temizliği kafana takma dedi.hafta sonu birlikte temizlik yaparız..kahvaltı bile olsa yeriz sorun değil dedi..ilk zamanlar çok hırsla başlamıştım çalışmaya..tarih bilgim sıfırdı ömrümde sanki hiç tarih görmemiş gibi bişey bilmiyordum.zaten sayısalcı olduğum için okulda dersanede haftada 1 saat görüyorduk kimse dinlemiyordu.öss de hiç işaretlememiştim.o uğraştırıyordu..sonra kız çok çok engel olmaya başladı..gündüz uykularını azalttı ve ben ne zaman çalışmaya başlasam uyandı..bende sinir oldum dürekli böyle olunca pes ettim..

inşallah istediğin puanı alırsın canım rahat ol ama stresin faydası yok zararı var biliyorsun.
bende tarihi videolardan çalışıyorum..daha doğrusu bir arkadaşım videoları mp3 formatına çevirme programı verdi..mp3 e attım temizlik yemek yaparken,spor yaparken takıyorum dinliyorum..uyumadan önce bile takıyorum..çalışıp soru çözemiyorum bari böyle faydası olsun dedim gerçekten olmuş..dün deneme yaptım benim gk çok berbattı tarih yüzünden.ama bu videolar sayesinde kualk dolgunluğu olmuş demekki 30 dan 27 doğru yaptım çok şaşırdım vallahi..çok sevindim..vatandaşlık bilmiyorumhiç başlamadım dinlemeye onu.coğrafyayı zaten biliyordum..
gy den 55 net yaptım gk dan(tarih ve coğ) 44 net yaptım nasıl sevindim anlatamam..zaten gy 50 üzeri oluyor netlerim ama gk yükselmesi çok sevindirdi beni..
hesapladım 88 puan çıktı..memurluğa atanabilecek bi puan..Allahım inşallah gerçek sınavdada böyle olur en kötü:Saruboceq:

of ne çok yazmışım...

günaydınnnnnnnn

çok yorgun ve bitkinim

cumartesi öğlen uykusundan kızım ateşli kalktı.evde yalnızdım bir panikledimki((((((((

önce ılık duş aldırdım ardından ilaç vereyim dedim .içmeyeceğini bile bile...
zorla içirdim ve 15 sn sonra kusma gerçekleşti.ilaç içmiyor bu çocuk.
dr nu aradım fitil ver dedi.çıktık evden nöbetçi eczane aradım kızımla.
bulduk nihayet ve aldık ateşi düştü yemek yedi ama sonra tekrar çıktı ve her ölçümde arttı tekrar banyo ve fitil işe yaramadı.en son 40.1 i gördüm.gece yarım gibi acile gittik iğne yaptılar biraz rahatladı boğazlarında kızarıklık var dedi dr. ama 2 gündür hç uyumadık ölüyorum oyüzden bu sabahki kahvaltımı yazmıcam çok abarttım(((((((((
kızxlar çok şişim kabızım ve regl haftasına girdim((((((((((((

nesibe canım ozaman seni cuma günü bekliyoruz:)))))))))

liv ekmeği fazla yemiyormusun kahvaltıda 2 dilime düşür bence güniçindede ekmek tüketme derim.
takıma girmek için düzenli paylaşımda bulunmalısın ve diğer menüleride eleştirmelisin.

zeynepcim inan takımdan çıkmandan iyidir.bence cumaları gel kilonu yaz yoksa insan sapıtabiliyor.
benim için sorun değil diğer arkadaşlarımda onaylarsa sınava kadar böyle devam et canım.

aslıcım memlekete gidince alacağın iltifatları burayada yaz olur mu inan çok merak ediyorum :))))))))

askitom kendine has bir diyetle yola devam ediyorsun ama öncekilere göre daha iyi.öğlen yada akşama salata eklesene yemeği daha az yersin ve daha az kalori alırsın.

hilalcim süpersin tatlım.benim doğumdan önceki azmimi görüyorum sende bende yaşam tarzı olarak benimsemiştim ama doğum beni mahvetti.inş.sınavdanda yeterli puanı alırsın.

emoşum canım benim seninle konuşmakta bana iyi geliyor.aynı şeyleri yaşıyoruz.ama ne olursa olsun hedefe gelmeden burayı bırakma ben o hatayı yaptım 5 kilo almıştım ve bana kaç ay kayıp sağladı.hemen eski formuna dön 2 gün zorlanacaksın onun içinde meşkale bul kendine ne bileyim evde değişikler yap ,burağa el işi yapabileceği ama seninde zaman geçirebileceğin şeyler al , bulmaca çöz ben mesela sudoku çözmeye başlayınca 1 saati hiç anlamıyorum nasıl geçtiğini özellikle akşamları çözüyorum ki atıştırmalar uzak durayım.

gizemcim bak bu tatili kendine fırsata dönüştür.bol bol yüz ,yürüyüş ya ve diyetine devam et.

ayçincim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya..yavrum nasıl olmuştur kimbilir..yarım derecelik ateş bile bütün keyiflerini kaçırıyor..
ben regl olunca ishal olurum sen kabız olmuşsun :)))
canım sende emin adımlarla ilerliyorsun maşallah..hepi topu aramızda 4 kilo kaldı aynı boyda sayılırız..haftada 1 kilo verebiliyorsun en azından..
bende kendimi yemeğe vereceğim zaman kızla uğraş buluyorum..balkona çıkıyoruz salıncağı var..bende roman alıyorum elime bide bitki çay6ı yapıyorum..zaman geçiyor..yada kızı havuzuna sokuyorum çıkmak bilmiyor..onunla birlikte benimde zamnım geçmiş oluyor..en azından o anlık yeme krizim geçiyor..
az önce dondurucuya bişey koyuyordum,misafirlere kahve yanında ikram etmek için çikolata almıştım..elimi attım aldım tam ağzıma atıyordum vazgeçtim geri koydum..yiteeeer yaa dedim zaten veremiyorsun bide hiç yoktan 50 kal alacağım...artık burda iyiden iyiye yaz geldi ya..incecik giyiniyoruz,kilolar,fazlalıklar saklanmnıyor..ondan bozmuyorum..memlkete ne zaman gideceğimiz belli değil..en az 2 hafta var..bu 2 haftada artık vermek istiyorum..
hamileylen bana öküz manda gibi olursun deyip dalga geçen,sonra 4 ayda incelince ağzı açık kalanları biraz daha şaşırtmak istiyorum...
yüzüm çkömesin diye yağdan gitmesini istiyorum spora ara vermeyeceğim..
kızı şimdi uyuttum
kulaklığı takıp ders dinleyeceğim,koşu bandına çıkacağım..ders dinlerken analmıyorum 1 saat nasıl geçiyor
diğer türlü 1 saat koşu bandı ölüm gibi geliyor.çünkü müzikte bir yerden sonra sıkıyor beni.

hilalcim sen o patavazsızlara zaten gerekli cevabı vermişsin.

yok güzelim ben haftada 1 kilo veremiyorum 3 haftada falan anca 1 kilo gidiyor.öyle gr lar bende gitmiyor gittimi tartı 1 kilo eksik gösteriyor.

bu arada ben hala kalkamadım kulaklığı takıtım eşofmanları giydim taylan kümeliye takıldım.yağ yakıcı diyet listesi veriyr.

bir saat ders dinleyip yürüdüm..sucuk ter oldum eşofmanları astım zaten sıcak bide yürüyünce çok ter döktüm 50 mekik çektim duş aldım.bornozla oturdum valla yorulmuşum dinleneyim azcık.

evt ayçincim şimdi bi ayrılırsam gruptan giden kilolara yazık olacak şimdi zaten çok riskli i durumdayım şimdiye kadar iyi verdim ama sanki yavaşlamaya başlıyo gibi geldi. şimdi tam kırılma noktasındayım bir 63 leri görsem daha hiç bi dietimde 66 nın altını görmedim inşallah u sefer amaca ulaşırım şu önümdeki bir aydan korkuyorum inşallah sonrası gelecek zaten deli gibi spor yapacam eminim faydası olacak neyse arkadaşlar yüksek müsadenizle ben cumaları kilo bildirimi yapacam ama onun dışında şimdilik yokum temmuz 10 a kadar
yinede ara ara girerim belki

kendi capimda uydurmasyon diyetime devam ediyorum.

aksam 5 gibi günü bitiriyorum. sadece su iciyorum o saatten sonra.

bir sekilde yediklerimi dengeliyorum.
dondurmamida yiyiyorum her gün.. ve mutluyum.
gram gram da olsa tartida eksilme mevcut.

bende tam bir dondurma hastasıyım..
onu yediğim zaman başka bişey yemeyerek dengeliyorum bende..sossuz ve kornet külah olmadığı takdirde en hafif tatlıdır kendileri..:asigim:

sabah
1 1/2 dilim tahilli ekmek
üzerine light margarin
1 kk beyaz peynir
1 1/2 bardak light sütle kakao
2 kücük parca muz

ögle yok
1 dilim cilekli bisküvili pasta yicem (esim almi$ :kedi:)

aksam bakiciizz :)

selam kızlar...
ne güzel herkes gelmiş bi şeyler anlatmış,çok konuştum demişsiniz bi de...hayııır bence süpe olmuşkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
destekleriniz için çok teşekkür ederim,bugün iyi başladım ve kararlıyım...inşallah böyle devam edicem,bu hafta fazla çıkabilirm ama önemli değil,yeter ki tekrar diyet moduna döneyim:Saruboceq:
kpss ye hazrlanan arkadaşlarım kolay gelsin,az kaldı gerçekten...hilal senin kulaklıkla ders dinleyip spor yapma fikrin süpermiş:dance:bi taşla iki kuşaklinialirimsmile
zeynepcim eşinin sana yardımcı olması da süper,inşallh ii bir sonuç alırsın:1hug:
aşkitom dondurmalı falan da olsa iyi gidiyosun hadi bakalıma.s.
gizem saol canım...hayal kurmak güzel,o hayaller zaten bii hedefimize yaklaştırıyo...hepsi bir gün gerçek olacak inşallah:Saruboceq:
stepper çok etkili gerçekten,dışarda yürümekten bile etkili bencehihoyyyt

ayçinim defneye çook çok geçmiş olsun,çok zor olmuştur kıyamam:teselli:a.s.şimdi iyidir inşallhbenneyaptımki
senin şişliğin içn de üzülme,geçici sonuçta...bir kaç güne geçer nasılsayerimsenibenopuyorumnanaktan

sabah kahvaltım
1,5 dilim k.ekmeği,1 kk peynir,3 zeytin,domates salatalık,azıcık diyet reçel

taylan kümeliyi ben de gördüm ama okuldaydım tv izleyemem tabiisempatiksalakcinnimerak ettim,nette varmış,bakıcam bikaydirigubbakcemile2

hoşgeldin emoşum. ya aşkolsun. neyse kendine gelmene sevindim. inanki bu sana mahsus bişiy değil. sık sık oluyor bana da. ama ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum. aynen dediğin gibi intikam alır gibi yemek istiyorum böle zamanlarda. ama burayı bırakma güzelim. kaçtıkça daha çok yiyor insan.

ay yazmaz mıyım canım: feci şaşıracaklar. 21 kilom gitti. kardeşim geldi bugün memleketten. feci zaqyıflamışsın dedi. nasıl hoşuma gitti. eskiden kardeşim gelince gece gündüz tıkınırdık, gezer tozar bol kalori alırdık. ama şimdi spora gidicez beraber. beni azimli görünce o da gaza gelior.

bu arada çok geçmiş olsun canım. benim oğlan da çok ateşliydi geçenlerde. 40n derece olmuştu. ilaç içmemesi kötü. ben de zorla tıkıyodum ağzına. neyseki kusmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…