saol canım şımartıyorsunuz beni valla:kedi:emo$umm yarin seni daha motiveli görmek istiyorum..
hadi cuma ya yil var daha :) iki kilo atarsinn sen.. azimli arkadasim benim..
Liv mali götürmüssün :)
twist dedigin stepper mi?
ohcanimdeysin sen gayet iyi beslenmissin.. harika walla.. hayran kaliyorum azmini gördükce
sabah
1 tost
öglen yok
dondurma
aksam
makarna.
aksam yemeseydim gece krizim tutabilirdi. önlem die seyttim :)
bende de var o ama ben belimi incitmiştim onunla..çok dikkatli yapmak gerekiyor..belin üstü ve altı birbirinden bağımsız gibi hareket ediyor,hızlı ve dikkatsiz yaparsanız birden kal geliyor.tutuluyorsunuz..aştikom bu işte =) beli incelitiyormuş 9-10 tl civarında bir şeye almıştım denemekte yarar var =))))
liv canım spor yapılan parklar var yaa,oralarda ona benezeyen aletlerden var...bizim burda da var,arada yapıyorum ben...bel için faydalıdır elbetkaydirigubbakcemile2
hilal saol ilgin için tatlımopuyorumnanaktanbugünkü menün süpermiş...çok güzel bir örneksin sen yaa...harikasın gerçektenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aşkitom sağol kankamolumunekankayizsmileama 2 kilo falan veremem kuu...nerdesempatiksalakcinnibu hafta regl haftam,yine fazla çıkabilirim...ama tekrar motive olmak bile benim için yeterli...yarın kesinlikle dönüm noktam olmalı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hava bu kadar bunaltıcı olmasa...okuldan gelince arım saat,bi de akşam üstü 1 saate ykın yürürdüm süper olurdukaydirigubbakcemile2ama nerde...en iyisi steppera çıkayım okuldan gelinceCADIARZUtv yi açarım,karşısında yarım saat yapsam iyidirhihoyyytama bu seferde burakla savaşıyoruzbenneyaptımki
günaydın kızlarrrr
sabah sabah bakaym bi dedim kkimse varmı diye ama yokmuş bende kahvaltımı yazayım ozaman
çok sade bi kahvaltı oldu yumurta peynir 1 çay kaşığı kadar kuşburnu marmelatı birde çay ekmek yok
öğlen ve akşam bilmiyorum ne yerim şimdilik bişey yok bu sıralar ben ders çalıştığım için yemekleri kocişim yapıyor bakalım ne yapacak
öğlene patetesli köfte var patatest beni bozar ama herhalde onu yerim
akşama aşcımız ne yapacak bakalım
hilalcim sen o patavazsızlara zaten gerekli cevabı vermişsin.
yok güzelim ben haftada 1 kilo veremiyorum 3 haftada falan anca 1 kilo gidiyor.öyle gr lar bende gitmiyor gittimi tartı 1 kilo eksik gösteriyor.
nesibe canım ozaman seni cuma günü bekliyoruz:)))))))))
liv ekmeği fazla yemiyormusun kahvaltıda 2 dilime düşür bence güniçindede ekmek tüketme derim.
takıma girmek için düzenli paylaşımda bulunmalısın ve diğer menüleride eleştirmelisin.
zeynepcim inan takımdan çıkmandan iyidir.bence cumaları gel kilonu yaz yoksa insan sapıtabiliyor.
benim için sorun değil diğer arkadaşlarımda onaylarsa sınava kadar böyle devam et canım.
aslıcım memlekete gidince alacağın iltifatları burayada yaz olur mu inan çok merak ediyorum :))))))))
askitom kendine has bir diyetle yola devam ediyorsun ama öncekilere göre daha iyi.öğlen yada akşama salata eklesene yemeği daha az yersin ve daha az kalori alırsın.
hilalcim süpersin tatlım.benim doğumdan önceki azmimi görüyorum sende bende yaşam tarzı olarak benimsemiştim ama doğum beni mahvetti.inş.sınavdanda yeterli puanı alırsın.
emoşum canım benim seninle konuşmakta bana iyi geliyor.aynı şeyleri yaşıyoruz.ama ne olursa olsun hedefe gelmeden burayı bırakma ben o hatayı yaptım 5 kilo almıştım ve bana kaç ay kayıp sağladı.hemen eski formuna dön 2 gün zorlanacaksın onun içinde meşkale bul kendine ne bileyim evde değişikler yap ,burağa el işi yapabileceği ama seninde zaman geçirebileceğin şeyler al , bulmaca çöz ben mesela sudoku çözmeye başlayınca 1 saati hiç anlamıyorum nasıl geçtiğini özellikle akşamları çözüyorum ki atıştırmalar uzak durayım.
gizemcim bak bu tatili kendine fırsata dönüştür.bol bol yüz ,yürüyüş ya ve diyetine devam et.
kendi capimda uydurmasyon diyetime devam ediyorum.
aksam 5 gibi günü bitiriyorum. sadece su iciyorum o saatten sonra.
bir sekilde yediklerimi dengeliyorum.
dondurmamida yiyiyorum her gün.. ve mutluyum.
gram gram da olsa tartida eksilme mevcut.
selam canlarım
kaçak döndü işte:kedi:
aslıcım geldi geyik topiğinden buldu beni...sağolasın hayatım:1hug:nereye kadar kaçacaktım bilmem:1no2:
s.zeyne mesajını okudum üzüldüm canım çok geçmiş olsun:teselli:a.s.ne kadar olgun,metanetli bi hatunmuşsun...helal sana...allah nasip edrse yine olacak canım,üzmeyin kendinizi:1hug:
gizem sen d ttildesin sanırım...yürüyüş ve yüzmeyle bu işi avantaja dönüştürürsün inşallahkaydirigubbakcemile2
gelelim banaaaaaaaaohaoldumsmile
ben bir fil gibi yiyiyorum...motivasyonum 0...
uğraşıp didiniyorum,kilo veriyorum...sonra o kiloyu misliyle 1 haftada alabiliyorum...bu çok canımı sıkıyor...kendimce düşündüm,boşa kürek çekiyorum,boşa uğraşıyorum kendimi kandırıyorum dedimbilirsiniz işte..hepimiz yaşamışızdır buna benzer duyguları...kilo verme sürecine olan inancım ve isteğim kayboldu sanki:çok üzgünüm:
ve sanki intikam alır giibi daha çok ymeye başladım...offf kısır döngü işte:sinifsinif:
ama bugün nette bununailgilibi yazı okudum...diyet yapanlarda benim şu anki psikolojim olabiliyormuş..ve bazen bir kaç hafta sürüyormuş...
artık toparlanmak istiyorum..am sıcklar bastırdı,yürüyüşe çıkamıyorum,içimden bi şey yapmak gelmiyor...ne biliim bi tuhafım işte:1no2:
bni maettinz sorduğunuz için çok çooooook teşekkür edrim:1hug:a.s.
yüzüm yoktu...bi de içimden gelmedi işte
kendime ve size söz veriyorum yarından tezi yok toparlanıyoumvereliniortak
hadi bakalım bismillah:1rolleyes:
liv ekmeği fazla yemiyormusun kahvaltıda 2 dilime düşür bence güniçindede ekmek tüketme derim.
takıma girmek için düzenli paylaşımda bulunmalısın ve diğer menüleride eleştirmelisin.
zeynepcim inan takımdan çıkmandan iyidir.bence cumaları gel kilonu yaz yoksa insan sapıtabiliyor.
benim için sorun değil diğer arkadaşlarımda onaylarsa sınava kadar böyle devam et canım.
aslıcım memlekete gidince alacağın iltifatları burayada yaz olur mu inan çok merak ediyorum :))))))))
askitom kendine has bir diyetle yola devam ediyorsun ama öncekilere göre daha iyi.öğlen yada akşama salata eklesene yemeği daha az yersin ve daha az kalori alırsın.
hilalcim süpersin tatlım.benim doğumdan önceki azmimi görüyorum sende bende yaşam tarzı olarak benimsemiştim ama doğum beni mahvetti.inş.sınavdanda yeterli puanı alırsın.
emoşum canım benim seninle konuşmakta bana iyi geliyor.aynı şeyleri yaşıyoruz.ama ne olursa olsun hedefe gelmeden burayı bırakma ben o hatayı yaptım 5 kilo almıştım ve bana kaç ay kayıp sağladı.hemen eski formuna dön 2 gün zorlanacaksın onun içinde meşkale bul kendine ne bileyim evde değişikler yap ,burağa el işi yapabileceği ama seninde zaman geçirebileceğin şeyler al , bulmaca çöz ben mesela sudoku çözmeye başlayınca 1 saati hiç anlamıyorum nasıl geçtiğini özellikle akşamları çözüyorum ki atıştırmalar uzak durayım.
gizemcim bak bu tatili kendine fırsata dönüştür.bol bol yüz ,yürüyüş ya ve diyetine devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?