canım genelde yazıyorum ya
kahvaltılarım genel olarak domates,salatalık peynir maydonoz 3 zeytinden oluşuyor
sıkılırsam 1 kase sütlü mısır gevreği yiyorum
aram 1 meyve oluyor
öğlen akşam menülerim 4-5 kaşık yemek salata yoğurt oluyor
yer değiştiriyorum bazen çorba yoğurtlama gibi şeyler oluyor..bazen hiç aç hissetmiyorum karpuz peynir yiyorum
ama bakıyorum da bu diyetten çok yaşam tarzım olmuş benim..hep böyle besleniyorum neredeyse
arada kaçamaklarım illaki oluyor ama abartmamaya çok gayret ediyorum..
bu grup aktif diye gelmiştim galiba herkes tatilde:uhm:
ben en iyisi kabul edilmiş gibi bugünkü menümü yazayım..cumaya kadar annemdeyim evime gecince aktif olurum..
sabah:
kücücük bi tabak az yağlı menemen
2dilim çavdar ekmeği
1kk penir
biraz yeşillik
ara 2 küçük yeşil elma
öglen 2 küçük yeşil elma
ara1dilim karpuz
ikindi:yeşil mercimek salatası
akşam:belli değil
2kupa yeşil çay içtim..
ay ne güzel ya bunu yaşam tarzı haline getirebilmen. nasıl başardın? sen diyetisyene mi gitmiştin? ben zayıflayınca cozutabilirim. nasılsa zayıfım diye sınırsız yemek istiyorum ama ben de bnu yaşam tarzı yapmam lazım.
senin vücudun galiba olması gereken kiloya indi o yüzden direniyor acı bana acı bana diye :)
yok canım hiç gitmedim diyetisyene..ama zaten tv de haftada en az bir gün ender srarç,dilara koçak,taylan kümeli,gürkan kubilay,haluk saçaklı, murat topoğlu çıkıyor..
yani onlardan edindiğim bilgilerle beslenmeye gayret ediyorum..dediklerini uyguluyorum..
hepsinden bişey öğrendim
mesela ben salataya zeytinyağını iyi koyardım yani tadı güzel olurdu.ama taylan kümeli 1 çay bardağı kadar yağ katarsanız 900 kal olur salatanız dedi..o gün bu gündür üzerinde incecik gezdiririm ip gibi
tavuk ve et suyunda yağıyla kullanırdım.murat topoğlu soğutun,üzerinde donan yağını atın dedi..zaten bütün vitaminleri suyunda dedi..onu uyguluyorum.
et yersem mutlaka yanına salata yapıyorum ki vitamini demiri etkili olsun,salatadaki c vit sayesinde..
böyle böyle liste uzar gider canım..
evde abur cubur bulundurmam,pasta börek tatlı yapmam kendimize..misafir gelince yaparım.kalanını komşulara dağıtırım çünkü kalan ne kadar olursa,o kadar yeriz eşimle..oda pisboğaz bende
çok çok tatlı krizine girersek sütlü tatlı yaparım..onuda artık tatlandırıcıyla yapmayı düşünüyorum..
selam kizlar..
ohcanimadeysin verdigin tüyolar icin mersi sekerimm
ben dün cozuttum.. ama bugün toparlicam insallah.
sabah
1 light kasarli ..yagsiz hindi gögüslü tost yedim
öglen yok(onun yerine MAGNUM :) )
aksamda yememegi düsünüyorum ki.. dün ü dengelemem lazim..
dondurma manyagiyim yanliz ..insallah bu kilo vermeme engel olmaz.
her gün dondurma yemem lazim.. onu da bir ögün yerine koyarak dengelemeye calisiyorum..
nasil fikir sizce?
selam canlarım
kaçak döndü işte:kedi:
aslıcım geldi geyik topiğinden buldu beni...sağolasın hayatım:1hug:nereye kadar kaçacaktım bilmem:1no2:
s.zeyne mesajını okudum üzüldüm canım çok geçmiş olsun:teselli:a.s.ne kadar olgun,metanetli bi hatunmuşsun...helal sana...allah nasip edrse yine olacak canım,üzmeyin kendinizi:1hug:
gizem sen d ttildesin sanırım...yürüyüş ve yüzmeyle bu işi avantaja dönüştürürsün inşallahkaydirigubbakcemile2
gelelim banaaaaaaaaohaoldumsmile
ben bir fil gibi yiyiyorum...motivasyonum 0...
uğraşıp didiniyorum,kilo veriyorum...sonra o kiloyu misliyle 1 haftada alabiliyorum...bu çok canımı sıkıyor...kendimce düşündüm,boşa kürek çekiyorum,boşa uğraşıyorum kendimi kandırıyorum dedimbilirsiniz işte..hepimiz yaşamışızdır buna benzer duyguları...kilo verme sürecine olan inancım ve isteğim kayboldu sanki:çok üzgünüm:
ve sanki intikam alır giibi daha çok ymeye başladım...offf kısır döngü işte:sinifsinif:
ama bugün nette bununailgilibi yazı okudum...diyet yapanlarda benim şu anki psikolojim olabiliyormuş..ve bazen bir kaç hafta sürüyormuş...
artık toparlanmak istiyorum..am sıcklar bastırdı,yürüyüşe çıkamıyorum,içimden bi şey yapmak gelmiyor...ne biliim bi tuhafım işte:1no2:
bni maettinz sorduğunuz için çok çooooook teşekkür edrim:1hug:a.s.
yüzüm yoktu...bi de içimden gelmedi işte
kendime ve size söz veriyorum yarından tezi yok toparlanıyoumvereliniortak
hadi bakalım bismillah:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?