Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımm çok teşekkür ederim

çookk teşekkürler canım desteklerinizle inşallah
bayramlarda gurbet zordur herhalde saraycam
çalıştığimiz için çoçuklarımız bizi özlüyor onların mutluluğu ile sende mutlu olmuşsundur canım

Aman kız senin en fazla 2 kilo fazlan olur bayramda. Onu da verirsin bi iki haftada. Sadece izin dönemindeyim, sonra devam edicem diye düşünmeye çalış bence :) bak ben 100düm 95 oldum, şimdi 90a doğru gidicem inşallah

Dün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
Tanımakta zorlanılcak bi durumdaydı. Allahım kolaylık versin, zormuş..
İmanlı ölüm nasip etsin Rabbim.. Hepimize..
çok kötü diye çağırmışlardı. Çünkü hiç konuşmuyormuş, kendinde değilmiş. Dün beni tanıdı, ben geldim dedecim dedim anlattım ona çocukları falan, heyecanlandı.
Allah dedim, Allah dedi..

Ay ablacım, Allah hayırlı güzel ömür versin. İnşallah böyle bişey yapalım. Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız. dostluğumuz baki kalır, birbirimizi sevgiyle anarız
ayy sohbet edecek kimsecikler yok, tabi hepiniz ailelerinizin yanındasınız ben gibi yalnız değilsiniz şaka şaka, iyi geceler canlar...
Gurbet zor diye yakınıyordum bu ara herkese, annemlere gidemicem diyordm. Allah nasip etti buruk da olsa, bayram işte. Yüzler gülüyor, akrabalar ziyaret ediliyor. Çok çok yakınlara gittik gerçi..
Velhasıl istemek lazım.. Hayırlısıysa olsun diye de eklemek :)
Siz şimdi ailenize yakın olacak mısınız gittiğiniz yerde?

Allah şifa versin inşallah, acı çektirmesin..

Günaydın kızlar :) Bayramın ilk günü münasebetiyle evdeki en sevdiğim çikolata bittiğine göre benimde çikolata devrim kapanmıştır ama bayramlarda tatlıya hayır diyemiyorum o konuyu ne yapıcam bilmiyorum

Slm tünaydın kızlar üzüm cum sevindim dedeni gormene rabbim şifa versin yoğun bakımların yüzü çok soğuk insan kötü oluyor ama ne yapacan sizede sabır versin rabbim.

canım hayırlı sıyla ALLAH IM tüm hastalara dedenede şifa versin RABBİM hepimize dünyadan imanla göçmeyi nasip etsin
seni tanımasıda ayrı bir güzellik demekki seni çok seviyor ne mutlu sana çok iyi bir torunmuşsun bende babamı yoğun bakımda kaybettim antepten afyona gidene kadar yetişememişim benden sonrada yoğun bakımdan kaldırdılar ben son anında yanında olamadım tesellim hayatı boyunca hiç saygısızlık yapıp incitmemeye çalıştım oda hep gurur duyardı kızım senbeni hiç üzmedin diye İNŞALLAH HEPİMİZ ANASININ BABASININ SEVDİKLERİNİN RIZASINI ALANLARDAN OLURUZ muhabbetle hayırlı bayramlar

Saol fatmacım çok şükür iyiyim evet bizde tatil yok bugün nöbetçiyim saraycam gibi bende ailemden uzakta bayram geçiriyorum gerçi ben kalabalığın içinde yanlızım bu sene ailemin yanınada gidemeyecem hayırlısı bakalım.ama kardeşim gelecek ona seviniyorum haftaya inş

Rabbim şifa versin acılarını dindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…