Bu hafta liste yoktu canım bişey olamadık o yüzden
çoook teşekkür ederim canımAyyyy çok sevindim. İşte bu .. harikasın
canımm çok teşekkür ederimslm kızlar hayırlı geceler fatmacım tebrik ederim seni valla çok sevindim canım benim.zaman geçtikçe bunu istemeden kendin başaracan gozun bile kalmayacak inanki yiyeceklerde .
Saraycam bende sabah erkenden köye gittik çok kalabalıktı evet gurbette olmak çok kotu heleki o kadar kalabalığın içinde yanlız olmak daha zor inanki dun gece yorgunluktan uyuyamamıştım eve geldim uyumuşum sonrada kalktım duğune gittim ordan çıktım eski komşum istanbuldan geldi bir aydır burda gidemediydim 15 20 dakkada ona uğradım yeni geldim eve yarında nöbetçiyim .
afiyet olsun canım, tebrikler, sınavını atlatmışsın, çok sevindim, nefsine yenik düşmemişsin,
bizim istanbulda komşumuz vardı antepli, her bayram sağolsun yuvalama getiriyordu ama pek sevemedik, yine ben yiyordum :) yuvalama aslında güzel bir yemek, öğün olarak 1-2 tabak hatta ekmek yenmediğinde 3 tabak yenebilir diye düşünüyorum :) ,
çookk teşekkürler canım desteklerinizle inşallahkızlar biz memleketten uzağız, burada öğleden önce komşumuzun bahçesine gittik sonra eve gelip oğlumu uyuttum, saat 17 gibi denize gittik, çocukları eğlendirdik, ama karadeniz sahili bildiğiniz taşlarla kaplı, bir gram kum yok ve çok dalgalı, çocuklar buna rağmen eğlendiler, şimdide duşlarını aldırıp uyuttum,, bu günde menü bildirmiyorum artık yarın ayran aşı detoksu kesin yapmam lazım
abimler vardı yeni gitti yoksa oğlaı uyutunca buralarda olurdum iyi güzel olurdu biraz sohbet ederdik iyi bayramlar canımayy sohbet edecek kimsecikler yok, tabi hepiniz ailelerinizin yanındasınız ben gibi yalnız değilsinizşaka şaka , iyi geceler canlar...
Aman kız senin en fazla 2 kilo fazlan olur bayramda. Onu da verirsin bi iki haftada. Sadece izin dönemindeyim, sonra devam edicem diye düşünmeye çalış bence :) bak ben 100düm 95 oldum, şimdi 90a doğru gidicem inşallahHaklısın canım ya . Sırf o yüzden mutsuz oluyorum regl dolayısıyla da çıkmadım tartiya . Yarın da ankaradan kayseriye gecicez yanım da baskul tasimicam umarım döndüğüm de 60 lari görmem. Hiç dikkat etmiyorum ya..
Ay ablacım, Allah hayırlı güzel ömür versin. İnşallah böyle bişey yapalım. Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız. dostluğumuz baki kalır, birbirimizi sevgiyle anarızkesinlikle katılıyorum yeterki istesinler demi saraycam valla ben çok inanıyorum takımdaki arkadaşlarıma hepimiz 10yaş gençleşeceğiz mezuniyet partisi gibi yemin ederim eğer olmessem en güzel kıyafetlerimi giyip resim yollayacağım işte fatmanın üzümün ve diğerlerinin başarısı diye ay heyecan yapıyorum şimdiden istediler ve oldu hikayelerini kkda efsane olacak
Gurbet zor diye yakınıyordum bu ara herkese, annemlere gidemicem diyordm. Allah nasip etti buruk da olsa, bayram işte. Yüzler gülüyor, akrabalar ziyaret ediliyor. Çok çok yakınlara gittik gerçi..ayy sohbet edecek kimsecikler yok, tabi hepiniz ailelerinizin yanındasınız ben gibi yalnız değilsinizşaka şaka , iyi geceler canlar...
Dün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
Tanımakta zorlanılcak bi durumdaydı. Allahım kolaylık versin, zormuş..
İmanlı ölüm nasip etsin Rabbim.. Hepimize..
çok kötü diye çağırmışlardı. Çünkü hiç konuşmuyormuş, kendinde değilmiş. Dün beni tanıdı, ben geldim dedecim dedim anlattım ona çocukları falan, heyecanlandı.
Allah dedim, Allah dedi..
Öyle yapayım abla doğru diyorsun :)Vampirellam ozaman kendine limit koy bugün sadece birtane yiyecem ama başka yemeyecem diye belki başarabilirsin.
canım hayırlı sıyla ALLAH IM tüm hastalara dedenede şifa versin RABBİM hepimize dünyadan imanla göçmeyi nasip etsinDün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
çok kötü diye çağırmışlardı. Çünkü hiç konuşmuyormuş, kendinde değilmiş. Dün beni tanıdı, ben geldim dedecim dedim anlattım ona çocukları falan, heyecanlandı.
yasemin nasılsın canım kankanla güzel güzel tatil yapiyorsun herhalde siz bayramda çalışıyormusunuzOkuyan varsa ntv de ayçakaya var izleyebilirsiniz
Rabbim şifa versin acılarını dindirsinDün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?