Tekrardan geçmiş olsun abla.. Allah şifa versin..Dün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
Tanımakta zorlanılcak bi durumdaydı. Allahım kolaylık versin, zormuş..
İmanlı ölüm nasip etsin Rabbim.. Hepimize..
çok kötü diye çağırmışlardı. Çünkü hiç konuşmuyormuş, kendinde değilmiş. Dün beni tanıdı, ben geldim dedecim dedim anlattım ona çocukları falan, heyecanlandı.
Allah dedim, Allah dedi..
Vampirellam 1dilim baklava 3dilim ekmeğe eşdeğermiş bugün öyle dedi dr ayçakaya yani ekmek yemiyosun sen bence çorba salata yoğurt yiyebilirsinTatlı yediğim için bugün akşam yemeğimi 4 te yedim kızlar artık varsa yoksu bitki çayı kahve vs vs ..
Ay super haber bu valla. 90 hemen gelir bence. Çok azimlisinn. Benimm için vücut bi tepki verdi ki sorma dün yediğim sarma lar ve paklavalar aksama mide fesadi gecirtti . Misafirlikteydım yatmaya gitmistik mecburen kalamadim çıkardım afedersinAman kız senin en fazla 2 kilo fazlan olur bayramda. Onu da verirsin bi iki haftada. Sadece izin dönemindeyim, sonra devam edicem diye düşünmeye çalış bence :) bak ben 100düm 95 oldum, şimdi 90a doğru gidicem inşallah
Dün dedemin yanına gittik. Bayram olduğu için ii2 kişiye izin veriliyormuş. Çok mutlu olduk. Bende girdim dedeciğimin yanına.. Sakallarını bıyıklarını kesmişler, ağzının içi kan dolmuş yaralardan dolayı, yüzü çökmüş
of neyse anlatamycam..
Tanımakta zorlanılcak bi durumdaydı. Allahım kolaylık versin, zormuş..
İmanlı ölüm nasip etsin Rabbim.. Hepimize..
çok kötü diye çağırmışlardı. Çünkü hiç konuşmuyormuş, kendinde değilmiş. Dün beni tanıdı, ben geldim dedecim dedim anlattım ona çocukları falan, heyecanlandı.
Allah dedim, Allah dedi..
Menümü yazayımmm. Kendime söz vermiştim sıkacam diye. Aslında çok dikkat ettim. Neyse bakınca göreceksiniz zaten neyini anlatıyorsam
Kahvaltı:
Pişmiş domates
2 yk lor peyniri
yarım yumurtayla omlet
şekersiz çay
Öğlen:
1 dilim baklava(3 dilim vardı tabağımda kızlar birini yedim dayanamadım. Ama hayatımda bir ilk yaptım baklavada durdurdum kendimi)
Akşam:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
bol yeşillik
Su: 3 litre
Spor: Akşam hunharca
Dünün menü bildirimini falan yapmadım. Standart yedim ve 1 saat yürüyüş
350 ip atladım
Haydaaa bosu bosunaami verdim o kadar kiloyu???Bu hafta liste yoktu canım bişey olamadık o yüzden
Merhaba bu gun hic gelemedim...malum bayram eve gelip giden oluyor..ne ise menumi vereyim
sabah:cay ve tiramisu
oglen:2kasik makarna,yogurt,salata,1siyah ekmek,2kasik moyanezli salata,4kasik pilav.limonata
aksam:2kasik patlican yemeyi,1siyah ekmek,1kasik mayonezli salata.
bu kadar..
simdide kocamla fikme bakiyoruz,birazcik cipsi ve cekirdek citlayacaz...
hadi gule guleeee
qaluba ben gelemiyecem,hayirli geceler
Slm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyorMerhaba bu gun hic gelemedim...malum bayram eve gelip giden oluyor..ne ise menumi vereyim
sabah:cay ve tiramisu
oglen:2kasik makarna,yogurt,salata,1siyah ekmek,2kasik moyanezli salata,4kasik pilav.limonata
aksam:2kasik patlican yemeyi,1siyah ekmek,1kasik mayonezli salata.
bu kadar..
simdide kocamla fikme bakiyoruz,birazcik cipsi ve cekirdek citlayacaz...
hadi gule guleeee
qaluba ben gelemiyecem,hayirli geceler
Allah razı olsun arkadaşım cümlemizinMerhaba..
Bayramınız kutlu olsun..
Allah`ım bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşaAllah
4. Takımdan sevgiler
Baklava hesapta yoktu ya. öğlen yemek yiyemedim korkumdanKız ne var menünde süper bence. Maşallah bayramda bu kadar kontrollüsün. Ben kaçırdım dün biraz da
Tatlım, haftaya liste yapılacak ve bu 2 haftalık kilonun toplamı alınıp 2 ye bölünecek, yani ne kadar çok verirsen o kadar iyiHaydaaa bosu bosunaami verdim o kadar kiloyu???
hoşgeldin canımSelam canlarım. Sabahtan beri dışardaydım, yeni geldim.
kaçaklar içindemi aynı şey yapilacak biz kilo bildirimi yaptık ama sonuçları göremedikTatlım, haftaya liste yapılacak ve bu 2 haftalık kilonun toplamı alınıp 2 ye bölünecek, yani ne kadar çok verirsen o kadar iyiO yüzden boşa vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?