Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekrardan geçmiş olsun abla.. Allah şifa versin..

Menümü yazayımmm. Kendime söz vermiştim sıkacam diye. Aslında çok dikkat ettim. Neyse bakınca göreceksiniz zaten neyini anlatıyorsam
Kahvaltı:
Pişmiş domates
2 yk lor peyniri
yarım yumurtayla omlet
şekersiz çay

Öğlen:
1 dilim baklava(3 dilim vardı tabağımda kızlar birini yedim dayanamadım. Ama hayatımda bir ilk yaptım baklavada durdurdum kendimi)

Akşam:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
bol yeşillik
Su: 3 litre
Spor: Akşam hunharca

Dünün menü bildirimini falan yapmadım. Standart yedim ve 1 saat yürüyüş
350 ip atladım

Ay super haber bu valla. 90 hemen gelir bence. Çok azimlisinn. Benimm için vücut bi tepki verdi ki sorma dün yediğim sarma lar ve paklavalar aksama mide fesadi gecirtti . Misafirlikteydım yatmaya gitmistik mecburen kalamadim çıkardım afedersin bugün daha kontrollüyum. Kışın eve koşu bandı alıcam. Bisiklet suremicem içün . Beraber veririz gene kiloları. .Çok da tatilimi zehir etmim diorum. Sizinleyken veriliyor kilo. Ben mesela şimdi de .dışardayim ve yemek saaatiiiii

Allah acil şifalar versin, acı çektirmesin

Kız ne var menünde süper bence. Maşallah bayramda bu kadar kontrollüsün. Ben kaçırdım dün biraz da

Merhaba bu gun hic gelemedim...malum bayram eve gelip giden oluyor..ne ise menumi vereyim
sabah:cay ve tiramisu
oglen:2kasik makarna,yogurt,salata,1siyah ekmek,2kasik moyanezli salata,4kasik pilav.limonata
aksam:2kasik patlican yemeyi,1siyah ekmek,1kasik mayonezli salata.
bu kadar..
simdide kocamla fikme bakiyoruz,birazcik cipsi ve cekirdek citlayacaz...
hadi gule guleeee
qaluba ben gelemiyecem,hayirli geceler

Slm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyor

merhaba arkadaşlar bugüm gece yazlığa gideceğimiz için inşaalah valiz hazırla misafir ağirla derken güzel bir diyet yapamadımçok şükür yanlışta bir şey yemedim
sabah
2dlm çav ekmeği
peynir
karpuz
dom salatalık
öğle
bir şey yapacak ve yiyecek vaktim yoktu
akşam
yoğurt
salata
herkese güzel bir gece diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…