Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.

Kızlar merhaba
Bugün birşey canım istemedi

Azıcık yufka ile peynir yedim bir de 2 dilim baklava

İyi geceler

Canim geçmiş olsun her denileni
Tabiki yapamazsin
Onlara yapmam deme bakariz gibi gwcistirilen cevaplar ver aklina ne
Yatiyorsa oyle yap bence tekrar geçmiş olsun dileği yle hayirli aksamlar

Merhaba..

Bayramınız kutlu olsun..
Allah`ım bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşaAllah

4. Takımdan sevgiler
Çook teşekkürler size de iyi bayramlaar
kaçaklar içindemi aynı şey yapilacak biz kilo bildirimi yaptık ama sonuçları göremedik
Evet kaçaklarda da aynısı olacak çünkü herkes gelemiyor malum bayram ve ilk günü diye :)

Kızlar menü yazıyimm. Şimdi aştide yani terminalde otobüs saatimi bekliyorum. Kayseriye yolculuk başlasın. Baklavalar ve çörek ler evde kaldı ama kayseri mutfağını bilenler bilir. Napcam bakalım

Menü
sabah
karışık kızartma vardı . Çok yemedim sayamadim ama
çok az haşhaşlı çörek yedim
Peynir salata

Akşam 18.00
1 bucuk lahmacun
ayran salata

Cıs baklava 1 dilim kadar.
Nihayet artık kendimı tutmaya başladım kızlar. Yani menüye bakıp boyle mi tuttun demeyin de ama erken yemekle ve miktarları abartmayarak tuttum . Siz de beni tutun .lütfen . Tartıl madim ama pantolon dan belli 1 2 kilo almışım dir

napdin öyle .. Öğle yok aksam yoğurt salatà. Bak şimdi acikirsam yeme . Ve böyle sağlıklı olmaz diyim ben

Kızlar merhaba
Bugün birşey canım istemedi

Azıcık yufka ile peynir yedim bir de 2 dilim baklava

İyi geceler
Koskoca bir gün sadece bunları yedin başka hiç birşey yemedin öyle mı. Vay vay başıma gelen . Millet açlık orucu günü YDÜ de ben mi kaçırdım

İyi yolculuklar abla :))

Canım çok geçmiş olsun.. Sen iyi bir doktora git bence en etkilisi o olur..

Canim geçmiş olsun her denileni
Tabiki yapamazsin
Onlara yapmam deme bakariz gibi gwcistirilen cevaplar ver aklina ne
Yatiyorsa oyle yap bence tekrar geçmiş olsun dileği yle hayirli aksamlar
Teşekkür ederim öyle deyip geçiyorum bugn yen,i bi ilaca başladım inşallah o iyi gelir

iyi yolcular canım haklısın menüm pek diyete uygun değildi

7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 sb portakal suyu
1 dl tb ekmeği
Kırmızı biber

Öğle:
Karpuz
Peynir
1 dl tb ekmeği

Akşam:
Tavuk sote
Biraz arpa şehriye pilavı

Bi kaç cıs var yazmıyorum bile :)

Suyu sayamadım
Spor: 30 mekik
12 leg raise
25 sn plank

canım bende kendimi eylüle kadar iyi bir sonuç almaya odakladım tabii benim yolum uzun olduğu için devam edeceğim

canım bende kendimi eylüle kadar iyi bir sonuç almaya odakladım tabii benim yolum uzun olduğu için devam edeceğim
Ablam yolun uzun gibi görünse de senin bu azmin olduğu sürece hedef kolay gelecektir :)) Ben inanıyorum kii bu eylülde de çok güzel değişmelerin olacak ama asıl gelecek yıl eylülde tam anlamıyla hedefine ulaşmış olacaksıın :)) Belki de daha da kısa olur kim bilir :)))

Inşallah canım umarım sende bende aldigimiz kararları uygulayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…