- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Sinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.
Çook teşekkürler size de iyi bayramlaarMerhaba..
Bayramınız kutlu olsun..
Allah`ım bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşaAllah
4. Takımdan sevgiler
Evet kaçaklarda da aynısı olacak çünkü herkes gelemiyor malum bayram ve ilk günü diye :)kaçaklar içindemi aynı şey yapilacak biz kilo bildirimi yaptık ama sonuçları göremedik
Biz kaçıran kaçıra bi hal olduk vallaaKız ne var menünde süper bence. Maşallah bayramda bu kadar kontrollüsün. Ben kaçırdım dün biraz da
napdin öyle .. Öğle yok aksam yoğurt salatà. Bak şimdi acikirsam yeme . Ve böyle sağlıklı olmaz diyim benmerhaba arkadaşlar bugüm gece yazlığa gideceğimiz için inşaalah valiz hazırla misafir ağirla derken güzel bir diyet yapamadımçok şükür yanlışta bir şey yemedim
sabah
2dlm çav ekmeği
peynir
karpuz
dom salatalık
öğle
bir şey yapacak ve yiyecek vaktim yoktu
akşam
yoğurt
salata
herkese güzel bir gece diliyorum
Koskoca bir gün sadece bunları yedin başka hiç birşey yemedin öyle mı. Vay vay başıma gelen . Millet açlık orucu günü YDÜ de ben mi kaçırdımKızlar merhaba
Bugün birşey canım istemedi
Azıcık yufka ile peynir yedim bir de 2 dilim baklava
İyi geceler
İyi yolculuklar abla :))Kızlar menü yazıyimm. Şimdi aştide yani terminalde otobüs saatimi bekliyorum. Kayseriye yolculuk başlasın. Baklavalar ve çörek ler evde kaldı ama kayseri mutfağını bilenler bilir. Napcam bakalım
Menü
sabah
karışık kızartma vardı . Çok yemedim sayamadim ama
çok az haşhaşlı çörek yedim
Peynir salata
Akşam 18.00
1 bucuk lahmacun
ayran salata
Cıs baklava 1 dilim kadar.
Nihayet artık kendimı tutmaya başladım kızlar. Yani menüye bakıp boyle mi tuttun demeyin de ama erken yemekle ve miktarları abartmayarak tuttum . Siz de beni tutun .lütfen . Tartıl madim ama pantolon dan belli 1 2 kilo almışım dir
Canım çok geçmiş olsun.. Sen iyi bir doktora git bence en etkilisi o olur..Sinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.
Teşekkürler tatlımİyi yolculuklar abla :))
Gittim canım daha öncede ama öyle bir şey ki işte bira sıkıntım olsun hemen ben burdayım diyor sankiCanım çok geçmiş olsun.. Sen iyi bir doktora git bence en etkilisi o olur..
Teşekkür ederim öyle deyip geçiyorum bugn yen,i bi ilaca başladım inşallah o iyi gelirCanim geçmiş olsun her denileni
Tabiki yapamazsin
Onlara yapmam deme bakariz gibi gwcistirilen cevaplar ver aklina ne
Yatiyorsa oyle yap bence tekrar geçmiş olsun dileği yle hayirli aksamlar
iyi yolcular canım haklısın menüm pek diyete uygun değildiKızlar menü yazıyimm. Şimdi aştide yani terminalde otobüs saatimi bekliyorum. Kayseriye yolculuk başlasın. Baklavalar ve çörek ler evde kaldı ama kayseri mutfağını bilenler bilir. Napcam bakalım
Menü
sabah
karışık kızartma vardı . Çok yemedim sayamadim ama
çok az haşhaşlı çörek yedim
Peynir salata
Akşam 18.00
1 bucuk lahmacun
ayran salata
Cıs baklava 1 dilim kadar.
Nihayet artık kendimı tutmaya başladım kızlar. Yani menüye bakıp boyle mi tuttun demeyin de ama erken yemekle ve miktarları abartmayarak tuttum . Siz de beni tutun .lütfen . Tartıl madim ama pantolon dan belli 1 2 kilo almışım dir
canım bende kendimi eylüle kadar iyi bir sonuç almaya odakladım tabii benim yolum uzun olduğu için devam edeceğim7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler
Anladım canım bilemedim ki şimdi ben de ... En kısa zamanda azalır inşallah..Gittim canım daha öncede ama öyle bir şey ki işte bira sıkıntım olsun hemen ben burdayım diyor sanki
Ablam yolun uzun gibi görünse de senin bu azmin olduğu sürece hedef kolay gelecektir :)) Ben inanıyorum kii bu eylülde de çok güzel değişmelerin olacak ama asıl gelecek yıl eylülde tam anlamıyla hedefine ulaşmış olacaksıın :)) Belki de daha da kısa olur kim bilir :)))canım bende kendimi eylüle kadar iyi bir sonuç almaya odakladım tabii benim yolum uzun olduğu için devam edeceğim
Ablam yolun uzun gibi görünse de senin bu azmin olduğu sürece hedef kolay gelecektir :)) Ben inanıyorum kii bu eylülde de çok güzel değişmelerin olacak ama asıl gelecek yıl eylülde tam anlamıyla hedefine ulaşmış olacaksıın :)) Belki de daha da kısa olur kim bilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?