Hoşbuldum ablamda yeni gördümhoşgeldin canım
Evet ablacım bizde asıllara uyalım, nede olsa yarış yapıyoruzkaçaklar içindemi aynı şey yapilacak biz kilo bildirimi yaptık ama sonuçları göremedik
Geçmiş olsun canım, mümkün oldugunca ellerini deterjan vs. gibi maddelerden koru ki iyice azmasınSinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.
Ben mümkün oldugunca dengelemeye çalışıyorum yediklerimi ama pazartesiden itibaren kaldıgım yerden devam, kızlarla jilliana da başlıyoruz iyi gelecekBiz kaçıran kaçıra bi hal olduk vallaa
Çok güzel bir karar Bilgecim. Bende aynısını düşünüyorum yıllardır aklım nerdeymiş. Senin yaşında bende yapsaymısım diyet, ya da diyet yaptıgım sandıgım zamanlarda dogru şeyler yapsaymışım. Bende sana uyayım gerçi uzun zamandır tatlı yemiyordum bu 1 haftadır kayış koptu. Çayı falanda şekersiz içiyorum. Beynin unutma süresi 21 gün, sonra zaten istemiyorsun bile. Hem eminim Eylül de arkadaşların şok olacak, beni 3 ay sonra görenler şok oldu7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler
Hoşgeldiniz, aslında takıma geleni geri çevirmiyoruz ancak üye sayımız sınırın çok üstünde ve kısa zaman önce bu biraz sorun oldu. Aktif diğer gruplarda var ya da paylaşım alanından seni davet eden bir grupla devam edebilirsin. Listeye girmeyi bekleyen izinliler ve listede yer olmadıgı için giremeyen takım arkadaşlarımız var onların bile bir süre daha beklemeleri gerekiyor umarım anlayışla karşılarsınHepinize hayırlı bayramlar diliyorum.Bir haftadır mart ayından itibaren paylaşımlarınızı okudum.Ben şimdiye kadar gruba girmeye cesaret edemedim.Okuduklarımdan gördüm ki grup hayatınıza beslenmede disiplini getirmiş.Ben de deneme süresi paylaşımda bulunmak istiyorum.Kaptanınız uygun görürse ben de aranızda olmak isterim.
Haklısın bunları da okumuştum aslında.Hayırlı ne ise o olsun diyelim.Hoşgeldiniz, aslında takıma geleni geri çevirmiyoruz ancak üye sayımız sınırın çok üstünde ve kısa zaman önce bu biraz sorun oldu. Aktif diğer gruplarda var ya da paylaşım alanından seni davet eden bir grupla devam edebilirsin. Listeye girmeyi bekleyen izinliler ve listede yer olmadıgı için giremeyen takım arkadaşlarımız var onların bile bir süre daha beklemeleri gerekiyor umarım anlayışla karşılarsınYine de kaptan yardımcımız perigunlugu gelince bilgi verir size ama bizde durumlar böyle
Bu ilaçla da çare olmazsa dediğin gibi kürlere falan bakıcam ablam çok sağolVampirellam eline ne suruyorsun bilmiyorum ama dun arkadaşımdada vardı o söyledi ibrahim saraçoğlunun kuru çok iyi gelmiş isterrsen bir dene oda çok doktorlara gidiyor du onun kürü iyi geldi dedi.
Valla yediklerimden sonra tartiya cikmaya korkuyorum...ne zamandir cipsi cekirdek yemiyordum...aksam kocamla beraber yedik..onu kiramadim ..ne ise calisicam yemiyim...bide kac defadi fikir veriyorum 1hafta guzel kilo veriyorum,1hafta tik yok...yani bu hafta arti olabilir eksi evezjneSlm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyor
Guzelll...sevindimTatlım, haftaya liste yapılacak ve bu 2 haftalık kilonun toplamı alınıp 2 ye bölünecek, yani ne kadar çok verirsen o kadar iyiO yüzden boşa vermedin
Gecmis olsun canim...Sinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.
Kararin guzel tatlim...insallah basarirsiz...biz senin arkandayiz7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler
Kocanla vakit geçir kuzum da yeme ona uyup onlar yiyo almio biz hemen şişiyozSelam kizlarrrr...nasilsiniz????biliyorum gec gec geliyorum kusura bakmayin...en fazla 10gun boyle olucak...kocam isden 10gun izinli tatik veripler,bende o evde olunca inla vakit gecirmek istiyorum,beraber vi yerlere falan gideruz diye...yani ben gec gelicem,affedersiniz...simdilik hoscaklin
Ben kurtulamadjmmm tatlı sevdasından. .Umarım aldıgin karardan dönmessin7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler
Geçmiş olsun tatlım. . Umarim çare olur ilaçlarınBu ilaçla da çare olmazsa dediğin gibi kürlere falan bakıcam ablam çok sağol
Keşke daha önce başlasaydık ama zararından neresinden dönsek iyi yine deHoşbuldum ablamda yeni gördüm
Evet ablacım bizde asıllara uyalım, nede olsa yarış yapıyoruz
Geçmiş olsun canım, mümkün oldugunca ellerini deterjan vs. gibi maddelerden koru ki iyice azmasın
Ben mümkün oldugunca dengelemeye çalışıyorum yediklerimi ama pazartesiden itibaren kaldıgım yerden devam, kızlarla jilliana da başlıyoruz iyi gelecek
Çok güzel bir karar Bilgecim. Bende aynısını düşünüyorum yıllardır aklım nerdeymiş. Senin yaşında bende yapsaymısım diyet, ya da diyet yaptıgım sandıgım zamanlarda dogru şeyler yapsaymışım. Bende sana uyayım gerçi uzun zamandır tatlı yemiyordum bu 1 haftadır kayış koptu. Çayı falanda şekersiz içiyorum. Beynin unutma süresi 21 gün, sonra zaten istemiyorsun bile. Hem eminim Eylül de arkadaşların şok olacak, beni 3 ay sonra görenler şok oldu
İnşallah canım zaten sizler iyi kii varsınıızKararin guzel tatlim...insallah basarirsiz...biz senin arkandayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?