Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.Bir haftadır mart ayından itibaren paylaşımlarınızı okudum.Ben şimdiye kadar gruba girmeye cesaret edemedim.Okuduklarımdan gördüm ki grup hayatınıza beslenmede disiplini getirmiş.Ben de deneme süresi paylaşımda bulunmak istiyorum.Kaptanınız uygun görürse ben de aranızda olmak isterim.

hoşgeldin canım
Hoşbuldum ablamda yeni gördüm

kaçaklar içindemi aynı şey yapilacak biz kilo bildirimi yaptık ama sonuçları göremedik
Evet ablacım bizde asıllara uyalım, nede olsa yarış yapıyoruz

Geçmiş olsun canım, mümkün oldugunca ellerini deterjan vs. gibi maddelerden koru ki iyice azmasın

Biz kaçıran kaçıra bi hal olduk vallaa
Ben mümkün oldugunca dengelemeye çalışıyorum yediklerimi ama pazartesiden itibaren kaldıgım yerden devam, kızlarla jilliana da başlıyoruz iyi gelecek

Çok güzel bir karar Bilgecim. Bende aynısını düşünüyorum yıllardır aklım nerdeymiş. Senin yaşında bende yapsaymısım diyet, ya da diyet yaptıgım sandıgım zamanlarda dogru şeyler yapsaymışım. Bende sana uyayım gerçi uzun zamandır tatlı yemiyordum bu 1 haftadır kayış koptu. Çayı falanda şekersiz içiyorum. Beynin unutma süresi 21 gün, sonra zaten istemiyorsun bile. Hem eminim Eylül de arkadaşların şok olacak, beni 3 ay sonra görenler şok oldu

Hoşgeldiniz, aslında takıma geleni geri çevirmiyoruz ancak üye sayımız sınırın çok üstünde ve kısa zaman önce bu biraz sorun oldu. Aktif diğer gruplarda var ya da paylaşım alanından seni davet eden bir grupla devam edebilirsin. Listeye girmeyi bekleyen izinliler ve listede yer olmadıgı için giremeyen takım arkadaşlarımız var onların bile bir süre daha beklemeleri gerekiyor umarım anlayışla karşılarsın Yine de kaptan yardımcımız perigunlugu gelince bilgi verir size ama bizde durumlar böyle

Kızlar valla dün ayıp ettim gelemedim kusura bakmayın 2 gündür bayram ziyaretleri gelen gidenler fena halde yoruyor insanı menümü de bildiremedim allahtan kilo bildiriminde bu sefer sıkıntı yok
dün aslında sabah öğle çok sağlıklı beslendim öğlen tavuk salata yaptım ama aksama dogru 6 gibi yani tatlı yedim revani Bide yarım gül böreği çayla onun haricinde ağzıma sakıncalı bişey koymuyorum sınırı çok aştim zaten
bugünkü menum:
Kahvati: menemen peynir salatalık yeşil çay
Öğlen: bişey yiyemedim kahvaltıyı çok geç yaptım
Aksam: fırında patates ayran ciğer sote salata
Ara öğün: çekirdek 1 kase
evde bir sürü çikolata var ağzıma koymuyorum direniyorum hadi hayırlısı yemicem ama bugun aynada baktım kendime hala çok çok iri gözüküyorum bunu daha fazla kendime yapamam iyi geceler herkese

Haklısın bunları da okumuştum aslında.Hayırlı ne ise o olsun diyelim.

Günaydın herkese Selinanya teşekkür ederim öyler yapmaya çalışıyorum sarıyorum ki bir yere dokunmayayım sanırım dünki ilaç biraz iyi geldi bugünde uygulayacağım.

Bu arada kızlar bayramda hiç yemedimse gittiğim yerlerde iki üç gündür toplam 5-6 çeşit tatlı yemiişimdir sabah tartıldım ama yine 60 çıktım artım yok çok şükür ama sırf tatlı yiyorum diye akşam beşte yemek yiyorum sonra da bi kaç saat sonra kahveli süt içiyorum sanırım işe yarıyor.

Vampirellam eline ne suruyorsun bilmiyorum ama dun arkadaşımdada vardı o söyledi ibrahim saraçoğlunun kuru çok iyi gelmiş isterrsen bir dene oda çok doktorlara gidiyor du onun kürü iyi geldi dedi.

Vampirellam eline ne suruyorsun bilmiyorum ama dun arkadaşımdada vardı o söyledi ibrahim saraçoğlunun kuru çok iyi gelmiş isterrsen bir dene oda çok doktorlara gidiyor du onun kürü iyi geldi dedi.
Bu ilaçla da çare olmazsa dediğin gibi kürlere falan bakıcam ablam çok sağol

Slm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyor
Valla yediklerimden sonra tartiya cikmaya korkuyorum...ne zamandir cipsi cekirdek yemiyordum...aksam kocamla beraber yedik..onu kiramadim ..ne ise calisicam yemiyim...bide kac defadi fikir veriyorum 1hafta guzel kilo veriyorum,1hafta tik yok...yani bu hafta arti olabilir eksi evezjne

Gecmis olsun canim...

Kararin guzel tatlim...insallah basarirsiz...biz senin arkandayiz

Selam kizlarrrr...nasilsiniz????biliyorum gec gec geliyorum kusura bakmayin...en fazla 10gun boyle olucak...kocam isden 10gun izinli tatik veripler,bende o evde olunca inla vakit gecirmek istiyorum,beraber vi yerlere falan gideruz diye...yani ben gec gelicem,affedersiniz...simdilik hoscaklin

Kocanla vakit geçir kuzum da yeme ona uyup onlar yiyo almio biz hemen şişiyoz

Köye geldik kızlar . Kayınvalidelere .. pek annemler gibi yemekler cıslar olmayacak gibim. Sabah gerçi patates kızartması vardı amà çok az yedim.yufka ekmekle.. Burda diyeti yaparım sanırım. Ya..Yani diyet değil de dikkat ederim

Ben kurtulamadjmmm tatlı sevdasından. .Umarım aldıgin karardan dönmessin

Keşke daha önce başlasaydık ama zararından neresinden dönsek iyi yine de Hadi beraber şerbetlii tatlılara ve çikolataya hayır diyeliim Ay inşallah canım ya ben de senin gibii istediğim kiloya ulaşabilirim Şimdi beraber jıllıana da başlıyoruz sen de daha da fit olucaksın bak daha da şaşırıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…