Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kurtulamadjmmm tatlı sevdasından. .Umarım aldıgin karardan dönmessin
Umarım ablam dönmem .. Kendime sadece arada sütlü dondurma veya bitter çikolata için izin vericem Şerbetli tatlılara ve çikolataya hayır artık

Merhaba arkadaşlar bugün Mersin e geldik yeni gwlince alis veris yapamadim sabah ve ogle makarna ve ekmegi abarttim aksama bir yogurt yiyip gunu bitirmei düşünüyorum yarinda tam gaz ve yürüyüş lerle iyi bir kilo verip donmeyi düşünüyorum memlekete hepinize güzel bir gun diliyorum

kozacım ve diğerleri tabiki tatlı severler arkadaşlarım size bir tavsiyede bulunayım nacizane tabiki kilo vermek için şuan diyetttesiniz bunun için tatlıdan vazgeçmeyi düşünüyorsunuz peki soru nereye kadar kilo verene kadarmı peki sonra? 2sorum hepinizin evinde hergün tatlımı yapıyorsunuz yada dışardanmı alıyorsunuz hergün ?
benim fikrim tabi bu bence ölçüyü bilmek gerekiyor çünkü vazgeçtiğiniz şeyleri yemeye başladığınızda tekrar o kısır döngüye döneceksiniz hayatınız boyunca mi diyet yapacaksınız hayır o yüzden miktarı ölçüyü bilip onu yedikten sonra neden vazgeçeceğinizi düşünüp yemelisiniz böyle söylediğim için belki bana kızacaklar olacaktır burası diyet yarışması sen ye diyorsun diyebilirsiniz aslında anlatmak istediğim hayat devam ettiği sürece bunlardan vazgeçemeyeceksiniz. öpüldünüz

Aksama menumu yazamam zaten yukarda soyledim kendimi bugun yol yorgunu oldugum icin

Merhaba canlar

Kızlar ben yazılanları okuyamıyorum yetiştiremiyorum
Eyer sizlerin de rızası olursa ben de yarından menü vererek devam etmek istiyorum.
İlla yazılanları okumalısın derseniz de anlarım
Düşüncelerinizi bekliyorum
Zahmet diyilse cevap vermek isteyen olursa alıntıyla verirsenz mutlu olurum

Ablacım söylediklerin de çok haklısın sonuçta kendim için konuşayım amacım bir daha hastalık ya da başka bir özel durum dışında kilo almamak. Ama ben küçüklüğümden beri çok çikolataya yiyen bir çocuktum. Özellikle 8.sınıfta günde 2-3 tane çikolata yiyordum. 1 küçük çay bardağına 6 tane kesme şeker attığım zamanlar oluyodu Ben şimdilik 1 ay kadar mesela şerbetli tatlılardan ve çikolatadan uzak durmak istiyorum. Sütlü tatlı ve dondurmayı miktarı abartmadığım sürece arada yiyeceğim Şu 1 ay kendimi biraz frenliyim durabildiğimi görüyim ve hedeflediğim yere geliyim sonra kendimi dizginlemeye alışmış olacağım zaten daha kontrollü olabilirim diye düşünüyorum. Öyle deme senin fikirlerin çok önemlii :)) Yoksa dediğin gibi tatlıyı hayatımdan çıkaramam hiç az da olsa

Hoşgeldin canıım özlemez miyizz Oh ne güzel iyi bir tatil geçirmişsiin Cıs mııı oo şimdi jıllıanla fln toparlarsıın zaten ben de azıcık kaçırdım bayramda

Canim sende bugün sifir dan basliyomussun gibi dusun menunu yaz bizi takip etmeye calis sagolsunlar arkadslarin menumuze veya yaptiklarimiza yorumlari tetikliyor motivasyonumuzu bana göre oyle .aymi zamanda bwnde ki yeme birazda psikolojik çok etkili oluyor mesela bayrami çok şükür tatli pasta Börek yemeden atlattim arkadslarin özellikle de yasomun ilgisi kontrolumu sagladi muhabbet le

Hoşgeldin canim yarin spor bildirimlerini spor topigine yazacagiz degilmi tekrar hoşgeldin

Eveet inşallah böyle devam etsem bana yeter, ayda 5 kilocuk gidiversin nolur ki
Sen de benim gibi olmuşsun, bende bi kere çok kaçırınca mideme dokundu ya
Ama canının çektiği herşeyin tadına bak tabi, mezun da oldun ohh
Kız ne var menünde süper bence. Maşallah bayramda bu kadar kontrollüsün. Ben kaçırdım dün biraz da
Ya illa yeniyor sanırım tatlı falan, onun karşılığında yemeklerden feragat etmek gerekiyor sanırım
Slm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyor
Acaba aydan bebek mi emziriyor, çocuğu küçük sanki. _incitanesi_ benim gibi acıtasyon da yapmadı hiç ama
Allah şifa versin canım
Tamamen çıkarmayı düşünüyorsun sanırım hayatından. Keşke yapabilsek. Aza indirmek bile başarı benim için. Umarım sen başarırsın varım

Aslında tamamen çıkarmak değil amacım ablacım. Sadece kendimi biraz frenleyebilmek bir süre. İstersem yapabiliyorum kontrol ben de diyebilmek için Yoksa yasom ablamında dediği gibi tamamen çıkarmam imkansız gibi birşey Keşke çıkarabilsek ama..

Son düzenleme:
Merhaba canım, maalesef geri çevirmek hiç istemem ama sayı olarak oldukça fazlayız katılmak isteyenlere yazarsan eğer muhakkak bir takım geri dönecektir
Ayyy canımm bende bayramda uçtum resmeen.. bencede hayır diyelim :)
Canım merhaba, bir süredir takip edemiyorum bende. bizim takıma mı geçiş yapmıştın ?
Hoşgeldin tatlım :) bayram boyu buralarda sessiz zaten hiiç birşey kaçırmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…