Umarım ablam dönmem .. Kendime sadece arada sütlü dondurma veya bitter çikolata için izin vericemBen kurtulamadjmmm tatlı sevdasından. .Umarım aldıgin karardan dönmessin
Aksama menumu yazamam zaten yukarda soyledim kendimi bugun yol yorgunu oldugum icinMerhaba arkadaşlar bugüniçin
rsin e geldik yeni gwlince alis veris yapamadim sabah ve ogle makarna ve ekmegi abarttim aksama bir yogurt yiyip gunu bitirmei düşünüyorum yarinda tam gaz ve yürüyüş lerle iyi bir kilo verip donmeyi düşünüyorum memlekete hepinize güzel bir gun diliyorum
Ablacım söylediklerin de çok haklısın sonuçta kendim için konuşayım amacım bir daha hastalık ya da başka bir özel durum dışında kilo almamak. Ama ben küçüklüğümden beri çok çikolataya yiyen bir çocuktum. Özellikle 8.sınıfta günde 2-3 tane çikolata yiyordum. 1 küçük çay bardağına 6 tane kesme şeker attığım zamanlar oluyodukozacım ve diğerleri tabiki tatlı severler arkadaşlarım size bir tavsiyede bulunayım nacizane tabiki kilo vermek için şuan diyetttesiniz bunun için tatlıdan vazgeçmeyi düşünüyorsunuz peki soru nereye kadar kilo verene kadarmı peki sonra? 2sorum hepinizin evinde hergün tatlımı yapıyorsunuz yada dışardanmı alıyorsunuz hergün ?
benim fikrim tabi bu bence ölçüyü bilmek gerekiyor çünkü vazgeçtiğiniz şeyleri yemeye başladığınızda tekrar o kısır döngüye döneceksiniz hayatınız boyunca mi diyet yapacaksınız hayır o yüzden miktarı ölçüyü bilip onu yedikten sonra neden vazgeçeceğinizi düşünüp yemelisiniz böyle söylediğim için belki bana kızacaklar olacaktır burası diyet yarışması sen ye diyorsun diyebilirsiniz aslında anlatmak istediğim hayat devam ettiği sürece bunlardan vazgeçemeyeceksiniz. öpüldünüz
Hoşgeldin canıım özlemez miyizzBen geldiiimNapıyorsunuz bakalım beni özlediniz mi Ben sizi özledim valla, şurda dört gündür ne bilgisayarım vardı ne de elimde telefon ohh mis gibi kafamı da dinledim çok iyi geldi :) Bir sürü cıss yaptım da geldim valla çok mutluyum
Merhaba canlar
Kızlar ben yazılanları okuyamıyorum yetiştiremiyorum
Eyer sizlerin de rızası olursa ben de yarından menü vererek devam etmek istiyorum.
İlla yazılanları okumalısın derseniz de anlarım
Düşüncelerinizi bekliyorum
Zahmet diyilse cevap vermek isteyen olursa alıntıyla verirsenz mutlu olurum
Ben geldiiimNapıyorsunuz bakalım beni özlediniz mi Ben sizi özledim valla, şurda dört gündür ne bilgisayarım vardı ne de elimde telefon ohh mis gibi kafamı da dinledim çok iyi geldi :) Bir sürü cıss yaptım da geldim valla çok mutluyum
Hoşgeldin canim yarin spor bildirimlerini spor topigine yazacagiz degilmi tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin canıım özlemez miyizzOh ne güzel iyi bir tatil geçirmişsiin Cıs mııı oo şimdi jıllıanla fln toparlarsıın zaten ben de azıcık kaçırdım bayramda
Başlayalım da devam gelir heraldeÇok yorulduuum nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum
Eveet inşallah böyle devam etsem bana yeter, ayda 5 kilocuk gidiversin nolur kiAy super haber bu valla. 90 hemen gelir bence. Çok azimlisinn. Benimm için vücut bi tepki verdi ki sorma dün yediğim sarma lar ve paklavalar aksama mide fesadi gecirtti . Misafirlikteydım yatmaya gitmistik mecburen kalamadim çıkardım afedersinbugün daha kontrollüyum. Kışın eve koşu bandı alıcam. Bisiklet suremicem içün . Beraber veririz gene kiloları. .Çok da tatilimi zehir etmim diorum. Sizinleyken veriliyor kilo. Ben mesela şimdi de .dışardayim ve yemek saaatiiiii
Ya illa yeniyor sanırım tatlı falan, onun karşılığında yemeklerden feragat etmek gerekiyor sanırımKız ne var menünde süper bence. Maşallah bayramda bu kadar kontrollüsün. Ben kaçırdım dün biraz da
Acaba aydan bebek mi emziriyor, çocuğu küçük sanki.Slm aydan maşallah bunları yiyip kilo veriyosan seni tebrik ederim biz bunların dortte birini yemiyoruz ama bak hala 500gr anca veriyoruz sana helal olsun demekki Azerbaycan da bunlar cıs grubuna girmiyor
Allah şifa versin canımSinirlerim bozuldu kızlar ya benim ellerimde egzama var deri kat kat soyuluyor stresli zamanlarımda ortaya çıkıo bu ilaç kullandım geçmedi başka ilaç kullnadım geçmedi elimi sardım yok yine aynı soyuluyor baş parmağımdaki kalın deri ortasına kadar yanlarından itibaren soyuldu tırnak makasıyla kestim takılıyor bir yerlere diye daha kötü olmasın diye.
her kafadan bir ses çıkıyor onu yap bunu yap herkes her deneni yapmamı istiyor yapmayınca da kendin istiyorsun oluyor .. Ne yaparsan yap oluyor gerçekten çok canım sıkkın ... Ve elim mahvolmuş durumda.
Tamamen çıkarmayı düşünüyorsun sanırım hayatından. Keşke yapabilsek. Aza indirmek bile başarı benim için. Umarım sen başarırsın varım7.takımın güzelleri sizlerle bugün aldığım bir kararı paylaşmak istiyorum.2 gündür düşünüyorum da ben daha 16 yaşındayım ve bir ara neredeyse 69 kilo olmuştum Evet vermeye başladım haziran da buraya katıldım sayenizde çok daha güzel motive oluyorum ve veriyorum ama şu tatlıyı hayatımdan hala tam anlamıyla çıkaramıyorum. Çikolata vs. çok yemiyorum ama yine de arada yiyorum özellikle şerbetli tatlılar tüketiyorum Daha çok gencim önümde nasip olursa çok uzun yıllar var ama düşünüyorum da ben kendime yıllardır ne kadar kötülük etmişim Pazartesi günü jılııana da başlıyorum ve bir karar aldım yarından itibaren tatlıyı hayatımdan uzaklaştırıyorum.Her şey psikoloji de bitiyor eylül ayını okulların açıldığı zamanı düşünüp kendimi motive ediyorum Arada belkide hafif sütlü tatlılarla ya da 1 kare vs. bitter çikolatayla durumu toparlayabilirim. Umarım kendim için verdiğim bu kararı uygulayabilirim :))) Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama söz uçar yazı kalır demişler belkide hırsım azaldıkça gelir okurum bu yazıyı ya da kararımı uygulayabilirsem ilerde bakarım ne kadar da doğru yapmışım diye Herkese hayırlı geceler
Aslında tamamen çıkarmak değil amacım ablacım. Sadece kendimi biraz frenleyebilmek bir süre. İstersem yapabiliyorum kontrol ben de diyebilmek içinEveet inşallah böyle devam etsem bana yeter, ayda 5 kilocuk gidiversin nolur ki
Sen de benim gibi olmuşsun, bende bi kere çok kaçırınca mideme dokundu ya
Ama canının çektiği herşeyin tadına bak tabi, mezun da oldun ohh
Ya illa yeniyor sanırım tatlı falan, onun karşılığında yemeklerden feragat etmek gerekiyor sanırım
Acaba aydan bebek mi emziriyor, çocuğu küçük sanki._incitanesi_ benim gibi acıtasyon da yapmadı hiç ama
Allah şifa versin canım
Tamamen çıkarmayı düşünüyorsun sanırım hayatından. Keşke yapabilsek. Aza indirmek bile başarı benim için. Umarım sen başarırsın varım
Merhaba canım, maalesef geri çevirmek hiç istemem ama sayı olarak oldukça fazlayızHepinize hayırlı bayramlar diliyorum.Bir haftadır mart ayından itibaren paylaşımlarınızı okudum.Ben şimdiye kadar gruba girmeye cesaret edemedim.Okuduklarımdan gördüm ki grup hayatınıza beslenmede disiplini getirmiş.Ben de deneme süresi paylaşımda bulunmak istiyorum.Kaptanınız uygun görürse ben de aranızda olmak isterim.
Ayyy canımm bende bayramda uçtum resmeen.. bencede hayır diyelim :)Keşke daha önce başlasaydık ama zararından neresinden dönsek iyi yine deHadi beraber şerbetlii tatlılara ve çikolataya hayır diyeliim Ay inşallah canım ya ben de senin gibii istediğim kiloya ulaşabilirim Şimdi beraber jıllıana da başlıyoruz sen de daha da fit olucaksın bak daha da şaşırıcaklar
Canım merhaba, bir süredir takip edemiyorum bende. bizim takıma mı geçiş yapmıştın ?Merhaba canlar
Kızlar ben yazılanları okuyamıyorum yetiştiremiyorum
Eyer sizlerin de rızası olursa ben de yarından menü vererek devam etmek istiyorum.
İlla yazılanları okumalısın derseniz de anlarım
Düşüncelerinizi bekliyorum
Zahmet diyilse cevap vermek isteyen olursa alıntıyla verirsenz mutlu olurum
Hoşgeldin tatlım :) bayram boyu buralarda sessiz zaten hiiç birşey kaçırmadınBen geldiiimNapıyorsunuz bakalım beni özlediniz mi Ben sizi özledim valla, şurda dört gündür ne bilgisayarım vardı ne de elimde telefon ohh mis gibi kafamı da dinledim çok iyi geldi :) Bir sürü cıss yaptım da geldim valla çok mutluyum
İyiyiz canım sen nasılsın ?Nasilsiniz bayanlar
İyiyim çok şükür canm anca gelebildim artida kimse yok dimiİyiyiz canım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?