Tama yarından itibaren sadece kendime dondurmada izin vericem, istediğin kiloya şurda ne kaldı kuzum, hemde daha Eylüle çok varKeşke daha önce başlasaydık ama zararından neresinden dönsek iyi yine deHadi beraber şerbetlii tatlılara ve çikolataya hayır diyeliim Ay inşallah canım ya ben de senin gibii istediğim kiloya ulaşabilirim Şimdi beraber jıllıana da başlıyoruz sen de daha da fit olucaksın bak daha da şaşırıcaklar
Bu konudakozacım ve diğerleri tabiki tatlı severler arkadaşlarım size bir tavsiyede bulunayım nacizane tabiki kilo vermek için şuan diyetttesiniz bunun için tatlıdan vazgeçmeyi düşünüyorsunuz peki soru nereye kadar kilo verene kadarmı peki sonra? 2sorum hepinizin evinde hergün tatlımı yapıyorsunuz yada dışardanmı alıyorsunuz hergün ?
benim fikrim tabi bu bence ölçüyü bilmek gerekiyor çünkü vazgeçtiğiniz şeyleri yemeye başladığınızda tekrar o kısır döngüye döneceksiniz hayatınız boyunca mi diyet yapacaksınız hayır o yüzden miktarı ölçüyü bilip onu yedikten sonra neden vazgeçeceğinizi düşünüp yemelisiniz böyle söylediğim için belki bana kızacaklar olacaktır burası diyet yarışması sen ye diyorsun diyebilirsiniz aslında anlatmak istediğim hayat devam ettiği sürece bunlardan vazgeçemeyeceksiniz. öpüldünüz
Selincim bana katılmak zorunda değilsiniz tabiki ben şunu düşünerek söyledim hergun kimse baklava yemiyor yani hepinizin evinde hergun şerbetli tatlı yapılıyor mu açıkçası benim evimde olmaz sadece özel günler yada misafir gelirse tabi ben belki sevmediğim için böyle düşünüyorum ha tabiki kilo vermek istiyorsak bişeylerden fedakarlık edeceğiz neyse bana katılmak veya sozlerim doğrudur demiyorum kısaca.Tama yarından itibaren sadece kendime dondurmada izin vericem, istediğin kiloya şurda ne kaldı kuzum, hemde daha Eylüle çok var
Bu konudakoza16 ile aynı düşünüyorum abla. Şuan ilk hedefimiz kilolarımızı vermek. Tabikide hayatımızı boyunca tatlı yemeden duramayız ancak şua aşamada tatlı yemek ki şerbetli tatlı az da olsa kilo verimini yavaşlatıyor (en azından bende öyle). Hedefe ulaşılır, koruma döneminde belli aralıklarla tüketilir. Tabiki hiç yenmesin de diyeme o kişiye kalmış birşey ancak nasıl ki beyaz ekmek yerine tahıllı yiyorsak, tatlı ile olan ilişkilerimizi de diyet mantıgında değiştirmeliyiz ki ilk etapta bence hepsine bir süre ara vermek gerek.
Canim sende bugün sifir dan basliyomussun gibi dusun menunu yaz bizi takip etmeye calis sagolsunlar arkadslarin menumuze veya yaptiklarimiza yorumlari tetikliyor motivasyonumuzu bana göre oyle .aymi zamanda bwnde ki yeme birazda psikolojik çok etkili oluyor mesela bayrami çok şükür tatli pasta Börek yemeden atlattim arkadslarin özellikle de yasomun ilgisi kontrolumu sagladi muhabbet le
Anammmmm sen de napdin 53 seni mutsuz edecek bi hedef ulaşabilir misin ki . 55 ten sonra aç Kalmak bol spor yapmak gerek. Ben koptum iyiceBugün sabahtan beri dışardaydım, piknige gittik off tamam son gündü yarın diyete devam yedim yineYürüyüş yaptım, biraz ip atladım falan ama yok yani. Annemlerde yarın memlekete gidiyor. Bende gelin kuzu, babam, abim falan takılmaca yapıcam Yarın olmaz sanırım ama inşallah salı, çarşamba bir detoks ile hafifleyip sonra yola devam. Koruma dönemini beceremiycem gibi hissediyorum bu sebeple, bi 53-54 olsam anca 55 de sabitlenirim Ama tabi önce geçen haftaki kiloyu tekrar göreyim . Ayy ne çok konuştum, gidip annemin saçlarını boyuycam daha.
Haklısın ablamm hergün evimiz de olmuyor serbetli tatli. Baklava bayram için vazgeçilmez ve mecbur kaldık yedik çoğukez . Kilo vermek evresinde ama kısmak tamamen bırakmak da gerekli. Hele ki acilen kilo vermek gerekiyorsa hani tatil düğün vs. İçin. . Ben 3 ay oldu sanırım çikolata yememistim bugün yedimSeli
Selincim bana katılmak zorunda değilsiniz tabiki ben şunu düşünerek söyledim hergun kimse baklava yemiyor yani hepinizin evinde hergun şerbetli tatlı yapılıyor mu açıkçası benim evimde olmaz sadece özel günler yada misafir gelirse tabi ben belki sevmediğim için böyle düşünüyorum ha tabiki kilo vermek istiyorsak bişeylerden fedakarlık edeceğiz neyse bana katılmak veya sozlerim doğrudur demiyorum kısaca.
Umarım voronesimGeçmiş olsun tatlım. . Umarim çare olur ilaçların
Teşekkür ederimm :)Gecmis olsun canim...
Sende canim benimİnşallah canım zaten sizler iyi kii varsınıız
Aynura sana daha önceden teklif etti diye hatırlıyorum, sürekli gelemesende günlük menü bildir, uygun oldugun zaman sohbete katıl diye demişti. Takım için neden sorun olsun ki tabikide gel, sohbet et menü bildir cumaları kilo takibin yap, bebeğin biraz daha büyüynce de tamamen aramıza dönersinCanım cevap için teşekkürler bakalım takım ne diycek
Yok hedefi 53 çe çekmedim zaten, 2 kilo opsiyonlu konuştum sadece koruma dönemi için 53 e kaç ayda düşerim kimbilirAnammmmm sen de napdin 53 seni mutsuz edecek bi hedef ulaşabilir misin ki . 55 ten sonra aç Kalmak bol spor yapmak gerek. Ben koptum iyice
Ablacım vucut sürekli tektip beslendiği için gerekli diğer vitaminleri alamıyor, haliyle farklı şeyler yediğinde kilo olarak geri dönüyor. Hiç sağlıklı değil bu diyetler, elma çok güzel bir meyve ama 4 ay boyunca elma yediğini düşünsene hem bıkarsın, hemde sağlığından olursun. Sen böyle gayet iyisin, önemli olan nefsimize dur demek ve sağlıklı beslenerek kilo vermek.Arkadslar elma diyeti topiginde biraz okudum 130 kilodan 59 kiloya dusmis biri 71 kiloyu 4 ayda vermis bu mumkunmu acaba bende 130 kilo olunca acaba yapsammi diye aklimdan gecirmedim degil sonra vermis olsa bile hep omeu biyunca diyet yapamaz farkli birseyler yiyince hizli bir sekilde alacagini dusundum
Menü
2 porsiyon kavun
1 dilim baklava
Su 1lt
Keyfim yok kızlar bunları da vücut açlığa düşmesin diye yedim
Başarıcaz inşallah hep beraberMerhaba canım, maalesef geri çevirmek hiç istemem ama sayı olarak oldukça fazlayızkatılmak isteyenlere yazarsan eğer muhakkak bir takım geri dönecektir
Ayyy canımm bende bayramda uçtum resmeen.. bencede hayır diyelim :)
Canım merhaba, bir süredir takip edemiyorum bende. bizim takıma mı geçiş yapmıştın ?
Hoşgeldin tatlım :) bayram boyu buralarda sessiz zaten hiiç birşey kaçırmadın
Sen yarın sabah mutlaka tartıl,tatile gidersek cuma yetişemezsen yarınki kilonu baz alırsın canım...Hayirli aksamlar..menumi vereyim kaciyim cok uykum var..
sabah:cay ve tiramisu
oglenatlican yemeyi,menemen,1beyaz ekmek,salata,kavun,limonata.
aksam:4tavuk,3kasik pilav,salata,limonata (misafir gitmisdik)
bu kadar...
dieti yine bosladim,.,offfff
ne ise ben gittim hadi iyi geceler
Geçmiş olsun ablaa... İyi tatiller, iyi eğlencelerİyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız?umarım herkes iyidir...bayram da bitti...inşallah herşey daha güzel olur...bi günde uçan 30 40 sayfa yerine 4günde 25sayfa falan olmUş
Biz de yarın inşallah tatile gidicez...bi terslik olmazsa,benim boğazım şişmiş mi ne ağzıma kadar sanki,ilaç aldım,umarım geçer.tüm gün telefondan uzak bi hayat geçiriyorum neredeyse...kafam dinleniyo...öpüyorum hepinizi,sakın ipleri elden bırakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?