Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tama yarından itibaren sadece kendime dondurmada izin vericem, istediğin kiloya şurda ne kaldı kuzum, hemde daha Eylüle çok var

Bu konuda koza16 ile aynı düşünüyorum abla. Şuan ilk hedefimiz kilolarımızı vermek. Tabikide hayatımızı boyunca tatlı yemeden duramayız ancak şua aşamada tatlı yemek ki şerbetli tatlı az da olsa kilo verimini yavaşlatıyor (en azından bende öyle). Hedefe ulaşılır, koruma döneminde belli aralıklarla tüketilir. Tabiki hiç yenmesin de diyeme o kişiye kalmış birşey ancak nasıl ki beyaz ekmek yerine tahıllı yiyorsak, tatlı ile olan ilişkilerimizi de diyet mantıgında değiştirmeliyiz ki ilk etapta bence hepsine bir süre ara vermek gerek.

Bugün sabahtan beri dışardaydım, piknige gittik off tamam son gündü yarın diyete devam yedim yine Yürüyüş yaptım, biraz ip atladım falan ama yok yani. Annemlerde yarın memlekete gidiyor. Bende gelin kuzu, babam, abim falan takılmaca yapıcam Yarın olmaz sanırım ama inşallah salı, çarşamba bir detoks ile hafifleyip sonra yola devam. Koruma dönemini beceremiycem gibi hissediyorum bu sebeple, bi 53-54 olsam anca 55 de sabitlenirim Ama tabi önce geçen haftaki kiloyu tekrar göreyim . Ayy ne çok konuştum, gidip annemin saçlarını boyuycam daha.

Seli Selincim bana katılmak zorunda değilsiniz tabiki ben şunu düşünerek söyledim hergun kimse baklava yemiyor yani hepinizin evinde hergun şerbetli tatlı yapılıyor mu açıkçası benim evimde olmaz sadece özel günler yada misafir gelirse tabi ben belki sevmediğim için böyle düşünüyorum ha tabiki kilo vermek istiyorsak bişeylerden fedakarlık edeceğiz neyse bana katılmak veya sozlerim doğrudur demiyorum kısaca.

Canım cevap için teşekkürler bakalım takım ne diycek

Anammmmm sen de napdin 53 seni mutsuz edecek bi hedef ulaşabilir misin ki . 55 ten sonra aç Kalmak bol spor yapmak gerek. Ben koptum iyice

Arkadslar elma diyeti topiginde biraz okudum 130 kilodan 59 kiloya dusmis biri 71 kiloyu 4 ayda vermis bu mumkunmu acaba bende 130 kilo olunca acaba yapsammi diye aklimdan gecirmedim degil sonra vermis olsa bile hep omeu biyunca diyet yapamaz farkli birseyler yiyince hizli bir sekilde alacagini dusundum

Haklısın ablamm hergün evimiz de olmuyor serbetli tatli. Baklava bayram için vazgeçilmez ve mecbur kaldık yedik çoğukez . Kilo vermek evresinde ama kısmak tamamen bırakmak da gerekli. Hele ki acilen kilo vermek gerekiyorsa hani tatil düğün vs. İçin. . Ben 3 ay oldu sanırım çikolata yememistim bugün yedim arada oluo bazen kimse kendini uzmesin mutsuz olmasın . Önemli olan bu bence

Gezmelerden yeni geldim kızlar bayramda bitti yarın spor da başlıyor bakalım yarın tartılacağım yine sabitimdir inşallah eksi görememde + da olmasın yani tatlı faslı son buldu bugün evde tatlı var bir sürü komşulara dağıtcam valla yarın

Sabah:
Tatlı tabağı kadar bir tabakta menemen
2 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
peynir

Ara:
Kiraz sapı çayı
1/2 galeta

Öğle:
Kanak yemeği
Karpuz

Ara:
cıss yazmıcam ne olduğunuu

Akşam:
Bulgur pilavı
Tavuk

Canım cevap için teşekkürler bakalım takım ne diycek
Aynura sana daha önceden teklif etti diye hatırlıyorum, sürekli gelemesende günlük menü bildir, uygun oldugun zaman sohbete katıl diye demişti. Takım için neden sorun olsun ki tabikide gel, sohbet et menü bildir cumaları kilo takibin yap, bebeğin biraz daha büyüynce de tamamen aramıza dönersin

Anammmmm sen de napdin 53 seni mutsuz edecek bi hedef ulaşabilir misin ki . 55 ten sonra aç Kalmak bol spor yapmak gerek. Ben koptum iyice
Yok hedefi 53 çe çekmedim zaten, 2 kilo opsiyonlu konuştum sadece koruma dönemi için 53 e kaç ayda düşerim kimbilir Önce bi 55 olayım da

Ablacım vucut sürekli tektip beslendiği için gerekli diğer vitaminleri alamıyor, haliyle farklı şeyler yediğinde kilo olarak geri dönüyor. Hiç sağlıklı değil bu diyetler, elma çok güzel bir meyve ama 4 ay boyunca elma yediğini düşünsene hem bıkarsın, hemde sağlığından olursun. Sen böyle gayet iyisin, önemli olan nefsimize dur demek ve sağlıklı beslenerek kilo vermek.

Menü

2 porsiyon kavun
1 dilim baklava

Su 1lt

Keyfim yok kızlar bunları da vücut açlığa düşmesin diye yedim

Neyin var senin canım ya, dünde menünde birşey yoktu. Ruhen mi yorgunsun yoksa özel başka sorunların mı var Bugünde vucut açlığa düşmesin demişin ama şeker yüklenmişsin. En azından 1 kase de olsa yogurt falan yeseydin

Başarıcaz inşallah hep beraber

Hayirli aksamlar..menumi vereyim kaciyim cok uykum var..
sabah:cay ve tiramisu
oglenatlican yemeyi,menemen,1beyaz ekmek,salata,kavun,limonata.
aksam:4tavuk,3kasik pilav,salata,limonata (misafir gitmisdik)
bu kadar...
dieti yine bosladim,.,offfff
ne ise ben gittim hadi iyi geceler

İyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız?umarım herkes iyidir...bayram da bitti...inşallah herşey daha güzel olur...bi günde uçan 30 40 sayfa yerine 4günde 25sayfa falan olmUş
Biz de yarın inşallah tatile gidicez...bi terslik olmazsa,benim boğazım şişmiş mi ne ağzıma kadar sanki,ilaç aldım,umarım geçer.tüm gün telefondan uzak bi hayat geçiriyorum neredeyse...kafam dinleniyo...öpüyorum hepinizi,sakın ipleri elden bırakmayın...

Sen yarın sabah mutlaka tartıl,tatile gidersek cuma yetişemezsen yarınki kilonu baz alırsın canım...

Geçmiş olsun ablaa... İyi tatiller, iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…