Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben Selinanya nın dediklerine tamamiyle katılıyorum canıım Sen de zaman buldukça yazarsıın bir sorun olmaz bence

Hoş geldin canım...kızlar da yazmış zaten,hiç bi sorun olmaz...önemli olan sen diyetini yap,düzgün menünü yaz..yoksa kimse sana geçmişi okumadın diye kızmaz kuşum...

Ben de okumuştum o Topiği de çok sağlıksız . Acelen varsa iyi de . Ki geri almak koşulu ile. Ama zamanın varsà ve sağlıklı beslenerek vereyim diyorsan bence ayda 5 kilo verebilsen bile 8 ayda 40 kilo yapar .büyük değişiklik olur . 1 yilda

Menü

2 porsiyon kavun
1 dilim baklava

Su 1lt

Keyfim yok kızlar bunları da vücut açlığa düşmesin diye yedim
Baciiii sana ne oldu böyle. Ama güzel bişi .keyfin yoksa yemiyorsun. Ben soluğu beni mutlu etsin diye abur cubur da buluyorm

Menü yaziyim bakım
sabah
patates kızartması yufka ekmekle
bi on tane kadar
domates
1 zeytin
1 dilim peynir

Ara
sade maraş dondurma
karpuz

Akşam
çiçek dolması 5 6 tane AZ yoğurtla
Biraz yufka ekmek
3 kasik kadar patates haşlama domatesli
yarım bardak Kola

2 tane bayram çikolatasi sade
1 dilim kavun
. SPOR NERDEEEEE. Yürüyüş yapmış olduk ama mümkün değil ne ter atabiliyorm ne de yediklerimi. Yani wc sorun hep misafirlikte

Ay bayram bitiyor hadi yarın böyle olmasın buralar . Sıkıştırın vurun tavsiye verin yahu . Canlanın birazzzzz

Menüye bak çok fena

Cıs ı yazmadıgin gibi yemeklerin miktarı da yok Şekerkız . . O yüzden bilemeeeeedimm yaniiiiiii

Günde 3 meyve ye kabızlık için her öğünün arkasından bi de ben işi mısırla çözdüm :)
Hiii ben form çayı içerdim o da kendi evimde oluyo da misafirlikte sancı ve zırt pirt wc olmuo. Mısır yok da . Kavun karpuz iyi gelmez mi ki acep

Yemeklerin miktarı az şöyle söyleyim çorba kasesi kadar cıssı da canı çekmesin okuyanların diye yazmadım
Yazmayınca daha merak ediyor insan kız . É benim canım senin diğer yediklerinden de çekti bu saatte. Napcaz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…