Sağol bitanemmm...bu arada avatarına bayıldımGeçmiş olsun ablaa... İyi tatiller, iyi eğlenceler
Ay abla valla sen öyle dedikten sonra bir daha baktım kozaya uygun olsun diye kelebek resimlerineSağol bitanemmm...bu arada avatarına bayıldım
BenSelinanya
Evet tatlım ama ben her kesin fikrini öyrenmek istedim
Sonradan bir tatsızlık çıkmasın diye
Hani gelip menü verip kaçıyor falan
Şimdiden öyrenirsem kimin ne düşündüyünü daha iyi olur diye düşündüm
Hoş geldin canım...kızlar da yazmış zaten,hiç bi sorun olmaz...önemli olan sen diyetini yap,düzgün menünü yaz..yoksa kimse sana geçmişi okumadın diye kızmaz kuşum...Selinanya
Evet tatlım ama ben her kesin fikrini öyrenmek istedim
Sonradan bir tatsızlık çıkmasın diye
Hani gelip menü verip kaçıyor falan
Şimdiden öyrenirsem kimin ne düşündüyünü daha iyi olur diye düşündüm
Evet bu çoook iyi...afferim sana...öptüm çok...Ay abla valla sen öyle dedikten sonra bir daha baktım kozaya uygun olsun diye kelebek resimlerineSonra bunu buldum ben de değiştirdim
Ben de okumuştum o Topiği de çok sağlıksız . Acelen varsa iyi de . Ki geri almak koşulu ile. Ama zamanın varsà ve sağlıklı beslenerek vereyim diyorsan bence ayda 5 kilo verebilsen bile 8 ayda 40 kilo yapar .büyük değişiklik olur . 1 yildaArkadslar elma diyeti topiginde biraz okudum 130 kilodan 59 kiloya dusmis biri 71 kiloyu 4 ayda vermis bu mumkunmu acaba bende 130 kilo olunca acaba yapsammi diye aklimdan gecirmedim degil sonra vermis olsa bile hep omeu biyunca diyet yapamaz farkli birseyler yiyince hizli bir sekilde alacagini dusundum
Baciiii sana ne oldu böyle. Ama güzel bişi .keyfin yoksa yemiyorsun. Ben soluğu beni mutlu etsin diye abur cubur da buluyormMenü
2 porsiyon kavun
1 dilim baklava
Su 1lt
Keyfim yok kızlar bunları da vücut açlığa düşmesin diye yedim
Menüye bak çok fenaMenü yaziyim bakım
sabah
patates kızartması yufka ekmekle
bi on tane kadar
domates
1 zeytin
1 dilim peynir
Ara
sade maraş dondurma
karpuz
Akşam
çiçek dolması 5 6 tane AZ yoğurtla
Biraz yufka ekmek
3 kasik kadar patates haşlama domatesli
yarım bardak Kola
2 tane bayram çikolatasi sade
1 dilim kavun
. SPOR NERDEEEEE. Yürüyüş yapmış olduk ama mümkün değil ne ter atabiliyorm ne de yediklerimi. Yani wc sorun hep misafirlikte
Günde 3 meyve ye kabızlık için her öğünün arkasından bi de ben işi mısırla çözdüm :)Ay bayram bitiyor hadi yarın böyle olmasın buralar . Sıkıştırın vurun tavsiye verin yahu . Canlanın birazzzzz
Cıs ı yazmadıgin gibi yemeklerin miktarı da yok Şekerkız . . O yüzden bilemeeeeedimm yaniiiiiiiSabah:
Tatlı tabağı kadar bir tabakta menemen
2 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
peynir
Ara:
Kiraz sapı çayı
1/2 galeta
Öğle:
Kanak yemeği
Karpuz
Ara:
cıss yazmıcam ne olduğunuu
Akşam:
Bulgur pilavı
Tavuk
Hiii ben form çayı içerdim o da kendi evimde oluyo da misafirlikte sancı ve zırt pirt wc olmuo. Mısır yok da . Kavun karpuz iyi gelmez mi ki acepGünde 3 meyve ye kabızlık için her öğünün arkasından bi de ben işi mısırla çözdüm :)
Yemeklerin miktarı az şöyle söyleyim çorba kasesi kadar cıssı da canı çekmesin okuyanların diye yazmadımCıs ı yazmadıgin gibi yemeklerin miktarı da yok Şekerkız . . O yüzden bilemeeeeedimm yaniiiiiii
Kavun gelir ama karpuzu bilmiyorumHiii ben form çayı içerdim o da kendi evimde oluyo da misafirlikte sancı ve zırt pirt wc olmuo. Mısır yok da . Kavun karpuz iyi gelmez mi ki acep
Yazmayınca daha merak ediyor insan kız . É benim canım senin diğer yediklerinden de çekti bu saatte. Napcaz simdiYemeklerin miktarı az şöyle söyleyim çorba kasesi kadar cıssı da canı çekmesin okuyanların diye yazmadım
O zaman kimse menü vermesin canım olcak şey mi öyleYazmayınca daha merak ediyor insan kız . É benim canım senin diğer yediklerinden de çekti bu saatte. Napcaz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?