O yüzden o can çekme meselesi karışık. .. tavuk çekti canım valla söyle mis bulgur pilaviynanO zaman kimse menü vermesin canım olcak şey mi öyle
Daha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerimO yüzden o can çekme meselesi karışık. .. tavuk çekti canım valla söyle mis bulgur pilaviynan
Evet Bi konuşmuştük yazılması taraftariydim ben deDaha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerim
Aynen koşu bandı güzel fikirEvet Bi konuşmuştük yazılması taraftariydim ben de.. Haklsın valla da . Su mezun muhabbetine verdiğim 8 kilo yu cuppp geri alcam gibi ... ama korkmuyorum isteyince verebilmek güzell. Çok çok eylüle kadar yerim okül başlayınca gene diyet yaparım . Bi de koşu bandı alıcam eve ..Bisiklet olmasa soğuk diye .evde spor olur iyi olur
Yapıp yemek de bi nimet mis .. Şimdi kayınvalidem yarın için hamur mayaladı. Yarın kömbe pisircem dedi . Kayserililer bilir . Çörek tarzı patatesli falan çeşitleri var gel de yeme. Yemesem de aç kalırım kendime yemek pişirememO zaman kimse menü vermesin canım olcak şey mi öyle
Bu konuda tavsiyeleré ihtiyacım var. Umarım yatın mesajımı görüp bişiler der 7.takım. . Gece kuşu biz kaldık wampiremmmmmm hadi iyi gecelerAynen koşu bandı güzel fikir
O zaman yiyeceksin zaten canın da istiyor daha ne işteYapıp yemek de bi nimet mis .. Şimdi kayınvalidem yarın için hamur mayaladı. Yarın kömbe pisircem dedi . Kayserililer bilir . Çörek tarzı patatesli falan çeşitleri var gel de yeme. Yemesem de aç kalırım kendime yemek pişiremem
İyi geceleeeerrBu konuda tavsiyeleré ihtiyacım var. Umarım yatın mesajımı görüp bişiler der 7.takım. . Gece kuşu biz kaldık wampiremmmmmm hadi iyi geceler
Kız şimdi açım sanırım. Ondan da öyle ballı anlatiom. Yatsammm iyi olacakO zaman yiyeceksin zaten canın da istiyor daha ne işte
Başınız sağolsun...İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Suyu hatırlamıyorum inanın. Spor da haliyle yapamadım.
Kızlar birşey demez merak etme, önemli olan kilo vermek. Sen yeter ki gel bir selam verip kaçsan da olurSelinanya
Evet tatlım ama ben her kesin fikrini öyrenmek istedim
Sonradan bir tatsızlık çıkmasın diye
Hani gelip menü verip kaçıyor falan
Şimdiden öyrenirsem kimin ne düşündüyünü daha iyi olur diye düşündüm
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunİyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesinİyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Hayrişim başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin..İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?