Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O yüzden o can çekme meselesi karışık. .. tavuk çekti canım valla söyle mis bulgur pilaviynan
Daha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerim

Daha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerim
Evet Bi konuşmuştük yazılması taraftariydim ben de .. Haklsın valla da . Su mezun muhabbetine verdiğim 8 kilo yu cuppp geri alcam gibi ... ama korkmuyorum isteyince verebilmek güzell. Çok çok eylüle kadar yerim okül başlayınca gene diyet yaparım . Bi de koşu bandı alıcam eve ..Bisiklet olmasa soğuk diye .evde spor olur iyi olur

Aynen koşu bandı güzel fikir

O zaman kimse menü vermesin canım olcak şey mi öyle
Yapıp yemek de bi nimet mis .. Şimdi kayınvalidem yarın için hamur mayaladı. Yarın kömbe pisircem dedi . Kayserililer bilir . Çörek tarzı patatesli falan çeşitleri var gel de yeme. Yemesem de aç kalırım kendime yemek pişiremem

O zaman yiyeceksin zaten canın da istiyor daha ne işte

İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen

Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran

Akşam:
yok.

Suyu hatırlamıyorum inanın. Spor da haliyle yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağolsun...

Kızlar birşey demez merak etme, önemli olan kilo vermek. Sen yeter ki gel bir selam verip kaçsan da olur

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

Günlük menum kizlar
Kahvalti: peynir menemen yeşil çay
Öğlen: tek lavasli bol yesillikle cigkofte ayran
Ara öğün: şekersiz kahve ve biraz mısır patlagi
Akşam: tavuk sote yayla çorbası
Ara öğün: kavun ve biraz çekirdek
spor yok şu çok az soylemeyeyim kafama vuran vuran doversiniz valla bu günlerde hiç icemiyorum ya neden böyle oldum anlamadım kabızlık sorunumda var bununla es deger sanirim

Hayrişim başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin..

Canım başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…