Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerim

Canim bu can cekme meselesini ben acmistim tam anlatamamisim herhalde tabiki canimiz tv gezdigimiz yerde evde burda cekebilir o önemli değil benim dediğim daha diyete yeni baslamistim arkadslarda yemis bende bir borek bir baklava vs yesem diye dusunmekti birde ramazani serifin verdigi aclik yani diyet sitesindeyiz birbirimize olumsuz degilde olumlu örnek olmamiz gerektigini dusundum ama simdi bir ayi askin zamanda alistim siz istediginizi yazin veya yiyin etkilenmemwye calisacagim cunku ben sizinle bir değilim vermem gereken 10 20 kilo degil serbest ce arkadaslar ciss larinizi yazin problem degil muhabbet le

Basinsagolsun canım mekani cennet olsun inşallah

Haklisin canim bende oyle düşündüm gec olsun guc olmasin ben bu mumkunmu diye dusundum ameliyatla bile okadar hizli vermiyorlar

Bu düşüncen de haklısın ablacım, diyet topiğindeyiz. Az ya da çok verecek kilolarımız var. Mesela Bu hafta ben yedim ama eksideydim, başkası bak o yedi ekside bende yiyebilirim gibi düşünüp kilo verimini olumsuz etkileyebilir. Böyle bir düşünce gerçekten çok etkiliyor insanı. Ya da aman bir lokmadan ne olur diyebiliyoruz. Mümkün oldugunca yazılmaması taraftarıyım, hatta ondan önce yenilmemesi gerekiyor

selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum
iveett bayramda bittii çok dolu dolu karmakarışık bir bayram geçirdim şimdi anlatmıyim roman olur çok şükür Rabbim güç ,istek ,sabır,sebat versin hepimize kaldığımız yerden devam inşallah Allah ın izniyle
E artık sporada başlayıp şu kalan kilolardanda kurtulsam iyi olacak

günaydın arkadaşlar,

canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul

Allah rahmet eylesin canım..
Haklısın bi ara ben de böyle hissetmiştim Fatmanur ablacım. Şimdi o kadar etkilemiyor dediğin gibi. Cısları fikir alma adına açıklayabiliriz de, ne yedim be abarttım falan diye anlatmamız lazım sanki yine de
Haklisin canim bende oyle düşündüm gec olsun guc olmasin ben bu mumkunmu diye dusundum ameliyatla bile okadar hizli vermiyorlar
Dukan yapmaya çalışmıştım bende. Mümkün değil yapamam, çünkü ilk zman lar hep aynı menü, st yoğurt yumurta bana göre değildi. Az ve çeşitli beslenmek hdr vitamini almak daha güzel sanki. O topikteki kilo da abartılıymış yani
günaydın arkadaşlar,

canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul
Maşallah maşallah, darısı başıma hayırlısıyla, çok sevindim yasom7272 ablam adına üzülsem de

Slm arkadaşlar ....
Fatmacım o dediğin topiğe baktım açıkçası böyle şeyleri tasvip etmiyorum hatta dedoxları bile tabi karar sizlerin ama böyle diyetler sonucu sağlığınızdan olabilirsiniz bizim amacımız sağlığımız psikolojimiz bozulmadan güle oynaya kilo vermek olmalı sen 130 kiloya bende 85kiloya ve diğerleri bu kiloları birgunde bir ayda almadık biraz sabır ve iradeli olduğumuzda geri donmeden o kiloya vermek olmalı ha bir yıl ha iki yıl olsun ama sağlığımız psikolojimiz bozulmasın benim fikrim bu tabi kimse bu fikrime katılmak zorunda değil.öpüldünüz

Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun canım..

SEN NEREDESİN CANIM

bende senin gibi düşünüyorum

Tatlım sen ban mı yedinn :S
Offf ya ne alıntı yapamıyorum ne beyeni yapamıyorum ne oluyor anlamadım ki : (

perigunlugu

Evet gülüm sizin takıma geçmişdim ben
O zaman sorun yok kimse sana neden geçmişi okumadın demez. bazen o kadar çok sayfa atlıyorki inan takip etmekte bende güçlük çekebiliyorum. sana birşey demek isteyen etiketleyerek yada alıntılayarak sana bildirim gelmesini sağlar zaten
O zamaaan sana iyi tatilleerrrr :)

Çiçek dolmasına bayılırım yaaaa, o kadar izmire gittim bir türlü bulamadım kabak çiçeğini sanırım sabahları erkenden toplanıp satılıyormuş yoksa bozuluyormuş.
Bu konuda tavsiyeleré ihtiyacım var. Umarım yatın mesajımı görüp bişiler der 7.takım. . Gece kuşu biz kaldık wampiremmmmmm hadi iyi geceler

Canım sen bugüne dek kilo verirken zaten yemene rağmen sporla dengeledinde verebildin. Bu tarz karşı koyamayacağın yemeklerde de yine aynı şekilde sporu arttırabilirsin ve en önemlisi su

Bak ben bayram boyunca baya tatlı manyağı oldum yedim, tartı sonunda uçtu ama sadece dün dikkat ettim yediklerime ve bol su tükettim bir anda kilom düştü bir gecede 1 kilo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…