Daha önceleri bende yazdım ama urda konusulmus sanırım bi cıslar yazılmasa daha iyi olur ne oldugu diye bana da mantıklı geldi ondan yazmadım ben senin yerinde olmsam hazır mezunum yarın yapar yerim
İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Suyu hatırlamıyorum inanın. Spor da haliyle yapamadım.
Ben de okumuştum o Topiği de çok sağlıksız . Acelen varsa iyi de . Ki geri almak koşulu ile. Ama zamanın varsà ve sağlıklı beslenerek vereyim diyorsan bence ayda 5 kilo verebilsen bile 8 ayda 40 kilo yapar .büyük değişiklik olur . 1 yilda
Ben de okumuştum o Topiği de çok sağlıksız . Acelen varsa iyi de . Ki geri almak koşulu ile. Ama zamanın varsà ve sağlıklı beslenerek vereyim diyorsan bence ayda 5 kilo verebilsen bile 8 ayda 40 kilo yapar .büyük değişiklik olur . 1 yilda
Günaydın yeni birgun sağlık ve mutluluk getirsin hepinize ....
Canim bu can cekme meselesini ben acmistim tam anlatamamisim herhalde tabiki canimiz tv gezdigimiz yerde evde burda cekebilir o önemli değil benim dediğim daha diyete yeni baslamistim arkadslarda yemis bende bir borek bir baklava vs yesem diye dusunmekti birde ramazani serifin verdigi aclik yani diyet sitesindeyiz birbirimize olumsuz degilde olumlu örnek olmamiz gerektigini dusundum ama simdi bir ayi askin zamanda alistim siz istediginizi yazin veya yiyin etkilenmemwye calisacagim cunku ben sizinle bir değilim vermem gereken 10 20 kilo degil serbest ce arkadaslar ciss larinizi yazin problem degil muhabbet le
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum
iveett bayramda bittii çok dolu dolu karmakarışık bir bayram geçirdim şimdi anlatmıyim roman olurçok şükür Rabbim güç ,istek ,sabır,sebat versin hepimize kaldığımız yerden devam inşallah Allah ın izniyle
E artık sporada başlayıp şu kalan kilolardanda kurtulsam iyi olacak
inşallahh canım hadi bismillah...Aleyküm selam canım inşallah gayret li bir şekilde devam ederiz
canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbulAy ablacım, Allah hayırlı güzel ömür versin. İnşallah böyle bişey yapalım. Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız. dostluğumuz baki kalır, birbirimizi sevgiyle anarız
Gurbet zor diye yakınıyordum bu ara herkese, annemlere gidemicem diyordm. Allah nasip etti buruk da olsa, bayram işte. Yüzler gülüyor, akrabalar ziyaret ediliyor. Çok çok yakınlara gittik gerçi..
Velhasıl istemek lazım.. Hayırlısıysa olsun diye de eklemek :)
Siz şimdi ailenize yakın olacak mısınız gittiğiniz yerde?
Allah rahmet eylesin canım..İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Haklısın bi ara ben de böyle hissetmiştim Fatmanur ablacım. Şimdi o kadar etkilemiyor dediğin gibi. Cısları fikir alma adına açıklayabiliriz de, ne yedim be abarttım falan diye anlatmamız lazım sanki yine deCanim bu can cekme meselesini ben acmistim tam anlatamamisim herhalde tabiki canimiz tv gezdigimiz yerde evde burda cekebilir o önemli değil benim dediğim daha diyete yeni baslamistim arkadslarda yemis bende bir borek bir baklava vs yesem diye dusunmekti birde ramazani serifin verdigi aclik yani diyet sitesindeyiz birbirimize olumsuz degilde olumlu örnek olmamiz gerektigini dusundum ama simdi bir ayi askin zamanda alistim siz istediginizi yazin veya yiyin etkilenmemwye calisacagim cunku ben sizinle bir değilim vermem gereken 10 20 kilo degil serbest ce arkadaslar ciss larinizi yazin problem degil muhabbet le
Dukan yapmaya çalışmıştım bende. Mümkün değil yapamam, çünkü ilk zman lar hep aynı menü, st yoğurt yumurta bana göre değildi. Az ve çeşitli beslenmek hdr vitamini almak daha güzel sanki. O topikteki kilo da abartılıymış yaniHaklisin canim bende oyle düşündüm gec olsun guc olmasin ben bu mumkunmu diye dusundum ameliyatla bile okadar hizli vermiyorlar
Maşallah maşallah, darısı başıma hayırlısıyla, çok sevindimgünaydın arkadaşlar,
canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul
Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun canım..İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
SEN NEREDESİN CANIMAllah rahmet eylesin canım..
Haklısın bi ara ben de böyle hissetmiştim Fatmanur ablacım. Şimdi o kadar etkilemiyor dediğin gibi. Cısları fikir alma adına açıklayabiliriz de, ne yedim be abarttım falan diye anlatmamız lazım sanki yine de
Dukan yapmaya çalışmıştım bende. Mümkün değil yapamam, çünkü ilk zman lar hep aynı menü, st yoğurt yumurta bana göre değildi. Az ve çeşitli beslenmek hdr vitamini almak daha güzel sanki. O topikteki kilo da abartılıymış yani
Maşallah maşallah, darısı başıma hayırlısıyla, çok sevindimyasom7272 ablam adına üzülsem de
bende senin gibi düşünüyorumSlm arkadaşlar ....
Fatmacım o dediğin topiğe baktım açıkçası böyle şeyleri tasvip etmiyorum hatta dedoxları bile tabi karar sizlerin ama böyle diyetler sonucu sağlığınızdan olabilirsiniz bizim amacımız sağlığımız psikolojimiz bozulmadan güle oynaya kilo vermek olmalı sen 130 kiloya bende 85kiloya ve diğerleri bu kiloları birgunde bir ayda almadık biraz sabır ve iradeli olduğumuzda geri donmeden o kiloya vermek olmalı ha bir yıl ha iki yıl olsun ama sağlığımız psikolojimiz bozulmasın benim fikrim bu tabi kimse bu fikrime katılmak zorunda değil.öpüldünüz
Tatlım sen ban mı yedinn :SGünaydın herkeseSelinanya teşekkür ederim öyler yapmaya çalışıyorum sarıyorum ki bir yere dokunmayayım sanırım dünki ilaç biraz iyi geldi bugünde uygulayacağım.
Bu arada kızlar bayramda hiç yemedimse gittiğim yerlerde iki üç gündür toplam 5-6 çeşit tatlı yemiişimdir sabah tartıldım ama yine 60 çıktım artım yok çok şükür ama sırf tatlı yiyorum diye akşam beşte yemek yiyorum sonra da bi kaç saat sonra kahveli süt içiyorum sanırım işe yarıyor.
O zaman sorun yok kimse sana neden geçmişi okumadın demez. bazen o kadar çok sayfa atlıyorki inan takip etmekte bende güçlük çekebiliyorum.Offf ya ne alıntı yapamıyorum ne beyeni yapamıyorum ne oluyor anlamadım ki : (
perigunlugu
Evet gülüm sizin takıma geçmişdim ben
O zamaaan sana iyi tatilleerrrr :)İyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız?umarım herkes iyidir...bayram da bitti...inşallah herşey daha güzel olur...bi günde uçan 30 40 sayfa yerine 4günde 25sayfa falan olmUş
Biz de yarın inşallah tatile gidicez...bi terslik olmazsa,benim boğazım şişmiş mi ne ağzıma kadar sanki,ilaç aldım,umarım geçer.tüm gün telefondan uzak bi hayat geçiriyorum neredeyse...kafam dinleniyo...öpüyorum hepinizi,sakın ipleri elden bırakmayın...
Çiçek dolmasına bayılırım yaaaa, o kadar izmire gittim bir türlü bulamadım kabak çiçeğini sanırım sabahları erkenden toplanıp satılıyormuş yoksa bozuluyormuş.Menü yaziyim bakım
sabah
patates kızartması yufka ekmekle
bi on tane kadar
domates
1 zeytin
1 dilim peynir
Ara
sade maraş dondurma
karpuz
Akşam
çiçek dolması 5 6 tane AZ yoğurtla
Biraz yufka ekmek
3 kasik kadar patates haşlama domatesli
yarım bardak Kola
2 tane bayram çikolatasi sade
1 dilim kavun
. SPOR NERDEEEEE. Yürüyüş yapmış olduk ama mümkün değil ne ter atabiliyorm ne de yediklerimi. Yani wc sorun hep misafirlikte
Bu konuda tavsiyeleré ihtiyacım var. Umarım yatın mesajımı görüp bişiler der 7.takım. . Gece kuşu biz kaldık wampiremmmmmm hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?