- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Mekanı cennet olsun, başınız sağolsun canım.İyi geceler kızlar menüm saçma sapan bugün maalesef. Birkaç gün buralarda olamayacam malesef. Dedemi kaybettik bugün. Geceleri uğrarım artık.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yk menemen
Öğlen:
2 dilim pizza
1 bardak ayran
Akşam:
yok.
Suyu hatırlamıyorum inanın. Spor da haliyle yapamadım.
Ama sadece yemeye dikkat ederek kilo veremeyiz biliyorsun değil mi ?Günlük menum kizlar
Kahvalti: peynir menemen yeşil çay
Öğlen: tek lavasli bol yesillikle cigkofte ayran
Ara öğün: şekersiz kahve ve biraz mısır patlagi
Akşam: tavuk sote yayla çorbası
Ara öğün: kavun ve biraz çekirdek
spor yok şu çok az soylemeyeyim kafama vuran vuran doversiniz vallabu günlerde hiç icemiyorum ya neden böyle oldum anlamadım kabızlık sorunumda var bununla es deger sanirim
Ooooo o zaman istanbula beklerimmmmm :)günaydın arkadaşlar,
canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun .....
Hayrli bayramlar kardesimay__060 .!.:Adaşim nasilsin, iyi bayramlar @zayiflicammm
Ay teşekkürler kaptan yardimcim göz bebegimm. Sen yorum yapinca nasıl da etkiliyor beni. Valla bak.Tatlım sen ban mı yedinn :S
O zaman sorun yok kimse sana neden geçmişi okumadın demez. bazen o kadar çok sayfa atlıyorki inan takip etmekte bende güçlük çekebiliyorum.sana birşey demek isteyen etiketleyerek yada alıntılayarak sana bildirim gelmesini sağlar zaten
O zamaaan sana iyi tatilleerrrr :)
Çiçek dolmasına bayılırım yaaaa, o kadar izmire gittim bir türlü bulamadım kabak çiçeğini sanırım sabahları erkenden toplanıp satılıyormuş yoksa bozuluyormuş.
Canım sen bugüne dek kilo verirken zaten yemene rağmen sporla dengeledinde verebildin. Bu tarz karşı koyamayacağın yemeklerde de yine aynı şekilde sporu arttırabilirsin ve en önemlisi su
Bak ben bayram boyunca baya tatlı manyağı oldum yedim, tartı sonunda uçtu ama sadece dün dikkat ettim yediklerime ve bol su tükettim bir anda kilom düştü bir gecede 1 kilo gibi.
Ay teşekkürler kaptan yardimcim göz bebegimm. Sen yorum yapinca nasıl da etkiliyor beni. Valla bak.
Şimdi 1 hafta spor yok da dikkat etmeye başladım ama .. Az az yiyorum .
Kabak çiçeği evet . Kayınvalide bahçesinden topluyor . Dun yedim yedim de .bugün de toplayıp bi pilav varmış onu yapcam dedi . Çiçeklerin içimi açtım ki minik minik böcekler geziyor içinde .aaa böcekler var dedim de hani yok diyor.ama yok derken elinde geziyorlar. . Sonra duydum ki yıkamadan yapmak gerek dedi pisar yoksa diye . Iyggg. . Ama tadı pek güzel oluyor o ayrı
Kesinlikle katiliyorm sana . Utanmadan utanmadan yazarız cısları.Kızlar cıslar konusunda fikrim açıkcası yazılması yönünde, çünkü evde işte dışarda her yerde illaki görüyoruz yeri geliyor karşımızda löp löp yiyorlar, ömür boyunca bundan kaçılmazki. önemli olan nefsimize hakim olmayı öğrenmek
Merhabalar guzeller ...
Dun gece geldik memleketden . Sabahda buyuk kizin goZunde arpacik cikmis doktora goturdum geldim .
Cok yorgun bitkin hissediyorum kendimi sicaklardan vede yemeduzeni bozuklugundan . Birde bayramda regl oldun hepsi ust uste geldi ..
Herkesler iyidir umarin gozlerim cok yorgun sicaktan dolayi gecmise bakamadim opuldunuz hepiniz .
İçi pirinç dolu .. dolma olunca sebzelikten çıkıyor . Ben iki senedir .Kayserİ gelini olunca öğrendim.kabak çiçeğini bende severim, güzel bir sebze yemeği,
İçi pirinç dolu .. dolma olunca sebzelikten çıkıyor . Ben iki senedir .Kayserİ gelini olunca öğrendim.sevdim
Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
ben yemeğini kastetmiştim canım, dolmasını hiç yemedim :)
Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .
Slm arkadaşlar ....
Fatmacım o dediğin topiğe baktım açıkçası böyle şeyleri tasvip etmiyorum hatta dedoxları bile tabi karar sizlerin ama böyle diyetler sonucu sağlığınızdan olabilirsiniz bizim amacımız sağlığımız psikolojimiz bozulmadan güle oynaya kilo vermek olmalı sen 130 kiloya bende 85kiloya ve diğerleri bu kiloları birgunde bir ayda almadık biraz sabır ve iradeli olduğumuzda geri donmeden o kiloya vermek olmalı ha bir yıl ha iki yıl olsun ama sağlığımız psikolojimiz bozulmasın benim fikrim bu tabi kimse bu fikrime katılmak zorunda değil.öpüldünüz
günaydın arkadaşlar,
canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul
Merhabalar guzeller ...
Dun gece geldik memleketden . Sabahda buyuk kizin goZunde arpacik cikmis doktora goturdum geldim .
Cok yorgun bitkin hissediyorum kendimi sicaklardan vede yemeduzeni bozuklugundan . Birde bayramda regl oldun hepsi ust uste geldi ..
Herkesler iyidir umarin gozlerim cok yorgun sicaktan dolayi gecmise bakamadim opuldunuz hepiniz .
Fatma nurum gecmisi okumadim son biriki sayfa şok diyel lafi gecmis yosam tavsiye vermis , konuyu tam bilmiyorum ama biriki lafta ben edeyim . 25 senedir diyet icindeyim denemedigim diyet varmi bilmiyorum. Şok diyetleri 3 sey icin tavsiye ederim, biri eger ani ,bir iki hafta icinde kilo aldiysan ,2. Si verecek birkac kilon kaldiysa ve sıkıldiysan 3. De epey kilo veripde kilo vermen takildiysa .
Onun disinde izelliklede 10 kilodan fazla verecek kilosu olan ve rutin bir sekilde azda olsa kilosunu veren birine ASLA tavsiye etmem . Bosa zaman ve sabir kaybi olur . Çunki uzun vadede o şok diyetin kilo verdirmeyip aslinda kilonu durdurdugunu goreceksin ...
Lutfen sabirli yolunuza devam edin
Slm arkadaşlar ....
Fatmacım o dediğin topiğe baktım açıkçası böyle şeyleri tasvip etmiyorum hatta dedoxları bile tabi karar sizlerin ama böyle diyetler sonucu sağlığınızdan olabilirsiniz bizim amacımız sağlığımız psikolojimiz bozulmadan güle oynaya kilo vermek olmalı sen 130 kiloya bende 85kiloya ve diğerleri bu kiloları birgunde bir ayda almadık biraz sabır ve iradeli olduğumuzda geri donmeden o kiloya vermek olmalı ha bir yıl ha iki yıl olsun ama sağlığımız psikolojimiz bozulmasın benim fikrim bu tabi kimse bu fikrime katılmak zorunda değil.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?