Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mekanı cennet olsun, başınız sağolsun canım.
Ama sadece yemeye dikkat ederek kilo veremeyiz biliyorsun değil mi ?
günaydın arkadaşlar,

canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul
Ooooo o zaman istanbula beklerimmmmm :)

Kızlar cıslar konusunda fikrim açıkcası yazılması yönünde, çünkü evde işte dışarda her yerde illaki görüyoruz yeri geliyor karşımızda löp löp yiyorlar, ömür boyunca bundan kaçılmazki. önemli olan nefsimize hakim olmayı öğrenmek

Merhabalar guzeller ...
Dun gece geldik memleketden . Sabahda buyuk kizin goZunde arpacik cikmis doktora goturdum geldim .
Cok yorgun bitkin hissediyorum kendimi sicaklardan vede yemeduzeni bozuklugundan . Birde bayramda regl oldun hepsi ust uste geldi ..

Herkesler iyidir umarin gozlerim cok yorgun sicaktan dolayi gecmise bakamadim opuldunuz hepiniz .

Ay teşekkürler kaptan yardimcim göz bebegimm. Sen yorum yapinca nasıl da etkiliyor beni. Valla bak.
Şimdi 1 hafta spor yok da dikkat etmeye başladım ama .. Az az yiyorum .
Kabak çiçeği evet . Kayınvalide bahçesinden topluyor . Dun yedim yedim de .bugün de toplayıp bi pilav varmış onu yapcam dedi . Çiçeklerin içimi açtım ki minik minik böcekler geziyor içinde .aaa böcekler var dedim de hani yok diyor.ama yok derken elinde geziyorlar. . Sonra duydum ki yıkamadan yapmak gerek dedi pisar yoksa diye . Iyggg. . Ama tadı pek güzel oluyor o ayrı

kabak çiçeğini bende severim, güzel bir sebze yemeği,

Kesinlikle katiliyorm sana . Utanmadan utanmadan yazarız cısları.

hoşgeldin canım,

Fatma nurum gecmisi okumadim son biriki sayfa şok diyel lafi gecmis yosam tavsiye vermis , konuyu tam bilmiyorum ama biriki lafta ben edeyim . 25 senedir diyet icindeyim denemedigim diyet varmi bilmiyorum . Şok diyetleri 3 sey icin tavsiye ederim, biri eger ani ,bir iki hafta icinde kilo aldiysan ,2. Si verecek birkac kilon kaldiysa ve sıkıldiysan 3. De epey kilo veripde kilo vermen takildiysa .
Onun disinde izelliklede 10 kilodan fazla verecek kilosu olan ve rutin bir sekilde azda olsa kilosunu veren birine ASLA tavsiye etmem . Bosa zaman ve sabir kaybi olur . Çunki uzun vadede o şok diyetin kilo verdirmeyip aslinda kilonu durdurdugunu goreceksin ...
Lutfen sabirli yolunuza devam edin

Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .

geçen seneden kalma buzlukta 2-3 poşet var ama, bozulmuş olabilirler, haftaya inşallah taze taze yeriz :)

günaydın arkadaşlar,

canım ailem ile 2 saat mesafe olacak :) yalova-istanbul

Canim aiilene yakin olmana sevindim iyiki geldin ozlwmistik seni

Hosgeldin canım siz gelince senleniyor buralar

Hakisin canim ama sizler onayasaydi denerdim dedigin gibi belki takilinca olabilir oda kisa bir sure

Canim iki kere cevap yazdım alintilayamadim yorumun için çok teşekkür ederim haklisin böyle sizinle iyiyim saglikla stressiz gec olsun cok şükür bi acalem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…