ayçincim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya..yavrum nasıl olmuştur kimbilir..yarım derecelik ateş bile bütün keyiflerini kaçırıyor..
ben regl olunca ishal olurum sen kabız olmuşsun :)))
canım sende emin adımlarla ilerliyorsun maşallah..hepi topu aramızda 4 kilo kaldı aynı boyda sayılırız..haftada 1 kilo verebiliyorsun en azından..
bende kendimi yemeğe vereceğim zaman kızla uğraş buluyorum..balkona çıkıyoruz salıncağı var..bende roman alıyorum elime bide bitki çay6ı yapıyorum..zaman geçiyor..yada kızı havuzuna sokuyorum çıkmak bilmiyor..onunla birlikte benimde zamnım geçmiş oluyor..en azından o anlık yeme krizim geçiyor..
az önce dondurucuya bişey koyuyordum,misafirlere kahve yanında ikram etmek için çikolata almıştım..elimi attım aldım tam ağzıma atıyordum vazgeçtim geri koydum..yiteeeer yaa dedim zaten veremiyorsun bide hiç yoktan 50 kal alacağım...artık burda iyiden iyiye yaz geldi ya..incecik giyiniyoruz,kilolar,fazlalıklar saklanmnıyor..ondan bozmuyorum..memlkete ne zaman gideceğimiz belli değil..en az 2 hafta var..bu 2 haftada artık vermek istiyorum..
hamileylen bana öküz manda gibi olursun deyip dalga geçen,sonra 4 ayda incelince ağzı açık kalanları biraz daha şaşırtmak istiyorum...
yüzüm çkömesin diye yağdan gitmesini istiyorum spora ara vermeyeceğim..
kızı şimdi uyuttum
kulaklığı takıp ders dinleyeceğim,koşu bandına çıkacağım..ders dinlerken analmıyorum 1 saat nasıl geçiyor
diğer türlü 1 saat koşu bandı ölüm gibi geliyor.çünkü müzikte bir yerden sonra sıkıyor beni.
aslıcım saol bebeeem..
kızlar ben boş vakitlerimde dikiş dikiyorum..kız uyanıkken banada uğraş oluyor..
bu günlerde elbise diktim bir kaçtane..
resimlerini çekip koyacağım..
yorum yapın olurmu dışarda giyilebilecek gibimi.
ama şimdiden söyleyeyim çok amatörce:kedi:
selam kızlar...
ne güzel herkes gelmiş bi şeyler anlatmış,çok konuştum demişsiniz bi de...hayııır bence süpe olmuşkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
destekleriniz için çok teşekkür ederim,bugün iyi başladım ve kararlıyım...inşallah böyle devam edicem,bu hafta fazla çıkabilirm ama önemli değil,yeter ki tekrar diyet moduna döneyim:Saruboceq:
kpss ye hazrlanan arkadaşlarım kolay gelsin,az kaldı gerçekten...hilal senin kulaklıkla ders dinleyip spor yapma fikrin süpermiş:dance:bi taşla iki kuşaklinialirimsmile
zeynepcim eşinin sana yardımcı olması da süper,inşallh ii bir sonuç alırsın:1hug:
aşkitom dondurmalı falan da olsa iyi gidiyosun hadi bakalıma.s.
gizem saol canım...hayal kurmak güzel,o hayaller zaten bii hedefimize yaklaştırıyo...hepsi bir gün gerçek olacak inşallah:Saruboceq:
stepper çok etkili gerçekten,dışarda yürümekten bile etkili bencehihoyyyt
ayçinim defneye çook çok geçmiş olsun,çok zor olmuştur kıyamam:teselli:a.s.şimdi iyidir inşallhbenneyaptımki
senin şişliğin içn de üzülme,geçici sonuçta...bir kaç güne geçer nasılsayerimsenibenopuyorumnanaktan
sabah kahvaltım
1,5 dilim k.ekmeği,1 kk peynir,3 zeytin,domates salatalık,azıcık diyet reçel
taylan kümeliyi ben de gördüm ama okuldaydım tv izleyemem tabiisempatiksalakcinnimerak ettim,nette varmış,bakıcam bikaydirigubbakcemile2
liv ekmeği fazla yemiyormusun kahvaltıda 2 dilime düşür bence güniçindede ekmek tüketme derim.
takıma girmek için düzenli paylaşımda bulunmalısın ve diğer menüleride eleştirmelisin.
azmine hastayım opuyorumnanaktangelelim bana
bugün sabah kahvaltıya eşim dışarı götürdü..iskelede bir mekanda yaptım
ama abartmadım
domates,salatalık,peynir
zeytin salam yedim
ekmek çok az yedim bide peynirli omlet yedim...
öğlen orta boy bir karpuzun 4 te 1ini yedim
akşam 1 kase sütlü nesfit yedim
az önce 4-5 dilim karpuz yedim yine(dilimlenmiş)
bol bol su içtim
1 saat yürüdüm 150 mekik çektim
aslıcım saol bebeeem..
kızlar ben boş vakitlerimde dikiş dikiyorum..kız uyanıkken banada uğraş oluyor..
bu günlerde elbise diktim bir kaçtane..
resimlerini çekip koyacağım..
yorum yapın olurmu dışarda giyilebilecek gibimi.
ama şimdiden söyleyeyim çok amatörce:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?