Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok güzel canım. aferin valla. insan bir lokma alınca cesaret geliyor. bidaa atiim nasılsa ni tane yedim dior. ama boğazı tutmak lazım.

[COLOR="DarkRe[/COLOR][quote="ebtuna, post: 13730837"]selam kızlar...
ne güzel herkes gelmiş bi şeyler anlatmış,çok konuştum demişsiniz bi de...hayııır bence süpe olmuşkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
destekleriniz için çok teşekkür ederim,bugün iyi başladım ve kararlıyım...inşallah böyle devam edicem,bu hafta fazla çıkabilirm ama önemli değil,yeter ki tekrar diyet moduna döneyim:Saruboceq:
kpss ye hazrlanan arkadaşlarım kolay gelsin,az kaldı gerçekten...hilal senin kulaklıkla ders dinleyip spor yapma fikrin süpermiş:dance:bi taşla iki kuşaklinialirimsmile
zeynepcim eşinin sana yardımcı olması da süper,inşallh ii bir sonuç alırsın:1hug:
aşkitom dondurmalı falan da olsa iyi gidiyosun hadi bakalıma.s.
gizem saol canım...hayal kurmak güzel,o hayaller zaten bii hedefimize yaklaştırıyo...hepsi bir gün gerçek olacak inşallah:Saruboceq:
stepper çok etkili gerçekten,dışarda yürümekten bile etkili bencehihoyyyt

ayçinim defneye çook çok geçmiş olsun,çok zor olmuştur kıyamam:teselli:a.s.şimdi iyidir inşallhbenneyaptımki
senin şişliğin içn de üzülme,geçici sonuçta...bir kaç güne geçer nasılsayerimsenibenopuyorumnanaktan

sabah kahvaltım
1,5 dilim k.ekmeği,1 kk peynir,3 zeytin,domates salatalık,azıcık diyet reçel

taylan kümeliyi ben de gördüm ama okuldaydım tv izleyemem tabiisempatiksalakcinnimerak ettim,nette varmış,bakıcam bikaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

hah şöyle muhabbetini özlemişim kıs uzun uzun

aslıcım saol bebeeem..

kızlar ben boş vakitlerimde dikiş dikiyorum..kız uyanıkken banada uğraş oluyor..
bu günlerde elbise diktim bir kaçtane..
resimlerini çekip koyacağım..
yorum yapın olurmu dışarda giyilebilecek gibimi.
ama şimdiden söyleyeyim çok amatörce:kedi:

ohhhhhh süper bitr uğraş

hemen koy resimleri
bak ben tekstilciyim birde kıl bir kontrolcüyüm ona göre beğenmezsem söylerim.

of o şişlik ne biçim bişi ya insanın başının derdi:sinifsinif:

sabah
1 1/2 dilim tahilli ekmek
üzerine light margarin
1 kk beyaz peynir
1 1/2 bardak light sütle kakao
2 kücük parca muz

ögle yok
bir kac yudum cilekli pasta + 1 dondurma

aksam
1 dilim tam tahilli ekmek.

tam tahilli deniyor degilmi.
almancasini biliyorumda. türkce ismini cikaramadim :)

ohcanimadeysin bende merakla bekliyorum cnm resimleri.

selam kızlar
öldüm bittim geberdim çok yoruldumkafamçokkarıştı
çarşıya gittim para çekme bahanesiyle...çarşıda gezinti şeklinde bayaa bi yürüdüm,sonra da eve kadar 1 saat tempolu yürüdümhihoyyytgüneşten dolayı sersemledim çok sıcaktı-tatlicadiarzu-
yolda da kaptanımı aradım,onla konuşa konuşa iyi olii,dakikasında rapor veriyom yani:roflol::roflol:
neyse,iyi başladım di misempatiksalakcinniakşama ütü var,yarın okuldan gelince de nivea body egzersiz,akşama da yürüyüşümü yapıcamkaydirigubbakcemile2bi de müsli aldım marketten bkalımyerimseniben
öğle yemeği olarak bi tabak kuru fasulye,1 dilim kepek ekmeği yemiştim,2 büyük dilim de kavun
çaşıda da akşam yemeği niyetine tavuk şiş yedim,ayran içtim...ekmek pide vs yokeyvahedigeldismile

hilal çok merak ettim canım ekle ekledelikafaduldenkeşke ben de dikebilsem bayılıırm böyle işlere ama elimden gelmiyoboshayallersmile
aslıcım sağol canımın içi:1hug:çok gülüyom sana kıss,çoklu alıntıyı bilmiyo musun herkese tek tek atı yapıyosun
aşkitoooooodelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendondurmalar götürsün seni:icecream::icecream:laelaelaelaelaesırnaşık şeynaniknanik

eneeeee ayçin yandım len o zaman..bak hiç kursa falan gitmedim söyleyeyim.annem dikerken gördüklerimle yapmaya çalışıyorum,gözlem le yani..denem dikimleri bular:)))).yanlışlarımı biliyorum ama çok irdelemek istemiyorum bazen cm cm ordan burdan kes daralt fenalık geliyor,göz kararı gidiveriyorum..
yarın ekleyeyim bugün dikiyorum çünkü hala bitmedi.

liv ekmeği fazla yemiyormusun kahvaltıda 2 dilime düşür bence güniçindede ekmek tüketme derim.
takıma girmek için düzenli paylaşımda bulunmalısın ve diğer menüleride eleştirmelisin.

o olmaz sabah kahvaltısı çok önemli 5 dilim degilde 4 dilime indirebilirim ama 2 çok az hemde çok çok az ...2 dilim ekmek yemek bana çok saglıksız geliyor
diger dediklerinede zamanla alışacagım vereliniortak

azmine hastayım opuyorumnanaktan

kızlar ben o parklarda koşu ya da o dediginiz aletlerden çalışamıyorum çünkü akşam üstü bir sürü kırocanlar doluşuyor rahat edemıyorum ev benim için en iyisi neyse yediklerime hemen geçiyorum

sabah :5 dilim ekmek domates salatalık peynir bal zeytin ezmesi

öğlen : yok

akşam : yağsız tavuk salata antep ezmesi

aralarda meyve

sag kolumu incittigim için bugun ne tibet ne de pilates hareketlerinden yapabilecegim

Livcim öncelikle gecmis olsun. yedikleri cok iyi bence.
yavas yavas diyet moduna giriyorsun.

bence ekmek dilimleriyle degilde .. büyüklügüne ve enine de bagli.. yani cesit cesit ekmek var :)

bi daha orta boy büyük boy diye yazalim :))

KIzlar yhaa ben kaynanamlarda dayanamadim 3 avuc cekirdek yedim.. cok koymusmudur bana hahha yag olarak yanii :))

olmurmu askito arada kaçamaklar olacak yani şimdilik iyi gidiyorsun ama sonucunu çok merak ediyorum

liv geçmiş olsun ama 5 dilim ekmek çok çok fazla gün içerisinde önemli bir öğün ama bu kadar yemeyi diyetteyken dopru bulmuyorum buradaki arkadaşlarıma bakaraktan benimki çok gibi geliyordu 2-3 dilim civarı yerim her öğünde 3 dilim ekmeğim var

iyi geceler kızlar...
akşam çok acıktım ağır bi şey yememek içn salatalık domates kıvırcıkla salata yaptım,içine de 1 kaşık yoğurt koydum onu yedimcokacimcoook...ama cocacola zero içtim-tatlicadiarzu-
acıktıkça salatalık ve kavun yedim...kaç gündür öküz gibi yemeye alıştığım için yeme krizlerim oluyor ama kendimi bu şekilde kandırmaya çalıştım işte:bbo:...hadi bakalım bismillah,başladık allah tamamını getirsin:Saruboceq:

liv diyetin güzel,5 d.ekmek fazla gibi görünüyor ama gün içinde başka ekmek yemiyorsun sanırım,ayrıca da bize göre kilon çok iyi.yerimseniben..ayçine katılıyorum paylaşıma daha çok katılır bizlerle daha çok sohbet edersen takım havası için daha iyi oluropuyorumnanaktan
parklarla ilgili söylediğinde haklısın...ben de pek yapamıyorum,etrafnda yürüyüş yapıyorum genelde...çünkü olur olmaz insan çok oluyor,kimseye saygıları yok,ayrıca çocuklarına sahip çıkmıyorlar çocuklar hep üstünde aletlerin,zaten krmışlar:umursamaz:

aşkito bi şey olmaz merak etme...yemesen daha iyidii emme...yarın az yeeyvahedigeldismile

düğmeden baika bişey dikemem valla çok utanıyorum bunu söylemeye annem birgün o kadar sinirlendiki aldı eline terliği dik şunu diye verdi bişey tabi hiçbir halta benzemedi diye böyle böyle yapcan yok işte el beceresi yani olmadımı olmuyor napsam ne etsem bilemedim evlenince napcan diyo ;ki haklıda yok olmuyor çok moralim bozuluyor annanem kumaştan alır diker biçer ben sökük dikemiyorum bir çözüm düşüncem buna bakalım nasıl yapcam

vaay kime dikion yavrum? bebişine mi, kendine mi? maşallah on barnağında 10 marifet. aynı zamanda güzellik uzmanı mısıbn?

oy oy kıyamam ben sana emoşum yeni diyete başlıyor gibisin işte cnm ya ha gayret şimdi olmazsa belirsiz bir tarihe ertelenir yoksa ilk baştakinden çok çok daha kötü olursun ha gayret cnm bnm başaracaksın eminim ben güveniyorum sana ne kadar yoğurt tüketiyorsun ben bilmeden doğru bişi yapıyormuşum yoğurda çörekotu atar yerdim çok severdim meğer yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcıymış

emosumm helal sana guzumm:lepi:

zalimi amaaann nolmus .. ne var ki onda.. günümüzde böyle marufetlere gerek yok bence hahah verirsin terziye olur biterrr:))

yanlız doktorum şunu da dedi her öğünde vücudunun yakabildiği kadar yicekmişsin sabaj öğlen ve akşam dengeli olacakmış yani bende demiştim yarım ekmek tost yesemde diğer öğünlerde yemesem falan diye tmm veremezsin benm için sorun yok dedi bugünki menümü birazdan yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…