Aa böyle de çok güzel. Bu daha mantıklı. Köy yerinde insanlar hiç kalori düşünmüyor tabi. Bol yağlı bulgur pilavı lavas à sarılarak yeniyor . Çiçek dolması da öyle . Tabi biz yiyip oturan cinsten . Bahçe de çalışarak müthiş kalori yakiyorlar . Kimsenin aklında spor yok ama herkes deli gibi spor yapıyor
ben yemeğini kastetmiştim canım, dolmasını hiç yemedim :)
Valla ben az önce komşu ya geldik onlarda çiçek dolması yapmış .bunu sevmedim.basmış pilavlık pirinci çiçekler zar gibi kalmış sevmedim..3 tane yemişim amaDolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .
Vampirella kiz ne edecende o topiklere takiliyon, bani yemissin...
Siteden uzaklastiriliyorsun . Okuyorsun ama yazamiyorsun 1 gun ..Niye yemişki ban ben anlamadım, hem ban yiyince ne oluyor ?
Siteden uzaklastiriliyorsun . Okuyorsun ama yazamiyorsun 1 gun ..
Site yoneticileri tartisma olmasin diye uyari niteliginde yapiyorlar bunu
Menüm:
Sabah:
2 dilim ekmek arası lorlu çörek otlu tost
yeşillik. 3 zeytin. çay
Ara:
3 kaysı. 2 albuxara ( siz ne diyorsunuz bilmiyorum )
1 b süt
Öğlen:
yoğurtlu patlıcan haşlanmış.
yeşillik. domates. salatalık
Ara:
2 hurma. çay
Akşam:
2 adet haşlanmış tavuk but
salata. ayran
2 lt su
1 saat yürüyüş
Herkese merhaba...
Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.
Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))
O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.
Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.
Allah razı olsun aeben Ablam, annem benden çok stresli zaten. Çok tedirginim, bilmiyorum neler olacak...Allah kolaylik versin isiniz zor :) helede annenin isi baya zor
Hakkinda hayirlisi kara böcük
Hosgeldin maxim tekrar bizimlesin hosgeldin ..
İlk aran biraz fazla sanki . O dedigin ne bilmiyorum evet
Genel olarak iyi menun, afiyet olsun.
Senin kendini toparlayacağına inanıyorum, illaki sporsuz duramazsın yürüyüşte olsa yaparsınAy teşekkürler kaptan yardimcim göz bebegimm. Sen yorum yapinca nasıl da etkiliyor beni. Valla bak.
Şimdi 1 hafta spor yok da dikkat etmeye başladım ama .. Az az yiyorum .
Kabak çiçeği evet . Kayınvalide bahçesinden topluyor . Dun yedim yedim de .bugün de toplayıp bi pilav varmış onu yapcam dedi . Çiçeklerin içimi açtım ki minik minik böcekler geziyor içinde .aaa böcekler var dedim de hani yok diyor.ama yok derken elinde geziyorlar. . Sonra duydum ki yıkamadan yapmak gerek dedi pisar yoksa diye . Iyggg. . Ama tadı pek güzel oluyor o ayrı
Kesinlikle yazmalıyız ki ne kadar neyi yiyince kilo veremediğimizi görebiliriz ayrıca sen pufları yazmasanda illaki bakkala bile gidince görüyoruz nicesini o zaman her gördüğümüz canımız çeksin hooop mideye indirelim :)Kesinlikle katiliyorm sana . Utanmadan utanmadan yazarız cısları.
Ahh nerden buluyorsunuz kabak çiçeğini yaaaaa :)Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .
Ah o analarin haliAllah razı olsun aeben Ablam, annem benden çok stresli zaten. Çok tedirginim, bilmiyorum neler olacak...
Gecen yil burda ankarada eltimin bahcesinden bol bol yemistim bu yilda kiz kardesimin arsalari var bu sene o dikmis arti gorumceminde bahceli evi var oda dun pisirmisti seviyoruz diye . Birde esimin arkadasinin annesi biz gittigimizde doldurmus ve oylece bize verdi . Anliycam hasilat iyiydiSenin kendini toparlayacağına inanıyorum, illaki sporsuz duramazsın yürüyüşte olsa yaparsın
Kesinlikle yazmalıyız ki ne kadar neyi yiyince kilo veremediğimizi görebiliriz ayrıca sen pufları yazmasanda illaki bakkala bile gidince görüyoruz nicesini o zaman her gördüğümüz canımız
çeksin hooop mideye indirelim :)
Ahh nerden buluyorsunuz kabak çiçeğini yaaaaa :)
Aranin miktari biraz fazla maxim ya kayisiyi yada o dedigin buyuk eriklerden birini tercih etHoşbuldum teşekkür ederim siz de hoş geldiniz.
O da meyve eriye benziyor ama erikden büyük
Hangisi meyvemi fazla sütmü ? Yarın hangisini kesiyim ?
Aranin miktari biraz fazla maxim ya kayisiyi yada o dedigin buyuk eriklerden birini tercih et.
Herkese merhaba...
Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.
Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))
O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.
Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.
Gecen yil burda ankarada eltimin bahcesinden bol bol yemistim bu yilda kiz kardesimin arsalari var bu sene o dikmis arti gorumceminde bahceli evi var oda dun pisirmisti seviyoruz diye . Birde esimin arkadasinin annesi biz gittigimizde doldurmus ve oylece bize verdi . Anliycam hasilat iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?