Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek arası lorlu çörek otlu tost
yeşillik. 3 zeytin. çay

Ara:
3 kaysı. 2 albuxara ( siz ne diyorsunuz bilmiyorum )
1 b süt

Öğlen:
yoğurtlu patlıcan haşlanmış.
yeşillik. domates. salatalık

Ara:
2 hurma. çay

Akşam:
2 adet haşlanmış tavuk but
salata. ayran

2 lt su
1 saat yürüyüş

ben yemeğini kastetmiştim canım, dolmasını hiç yemedim :)
Aa böyle de çok güzel. Bu daha mantıklı. Köy yerinde insanlar hiç kalori düşünmüyor tabi. Bol yağlı bulgur pilavı lavas à sarılarak yeniyor . Çiçek dolması da öyle . Tabi biz yiyip oturan cinsten . Bahçe de çalışarak müthiş kalori yakiyorlar . Kimsenin aklında spor yok ama herkes deli gibi spor yapıyor

Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .
Valla ben az önce komşu ya geldik onlarda çiçek dolması yapmış .bunu sevmedim.basmış pilavlık pirinci çiçekler zar gibi kalmış sevmedim..3 tane yemişim ama

Herkese merhaba...

Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.

Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))

O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.

Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.

Hosgeldin maxim tekrar bizimlesin hosgeldin ..

İlk aran biraz fazla sanki . O dedigin ne bilmiyorum evet

Genel olarak iyi menun, afiyet olsun .

Allah kolaylik versin isiniz zor :) helede annenin isi baya zor
Hakkinda hayirlisi kara böcük

Hosgeldin maxim tekrar bizimlesin hosgeldin ..

İlk aran biraz fazla sanki . O dedigin ne bilmiyorum evet

Genel olarak iyi menun, afiyet olsun .

Hoşbuldum teşekkür ederim siz de hoş geldiniz.

O da meyve eriye benziyor ama erikden büyük

Hangisi meyvemi fazla sütmü ? Yarın hangisini kesiyim ?

Senin kendini toparlayacağına inanıyorum, illaki sporsuz duramazsın yürüyüşte olsa yaparsın
Kesinlikle katiliyorm sana . Utanmadan utanmadan yazarız cısları.
Kesinlikle yazmalıyız ki ne kadar neyi yiyince kilo veremediğimizi görebiliriz ayrıca sen pufları yazmasanda illaki bakkala bile gidince görüyoruz nicesini o zaman her gördüğümüz canımız çeksin hooop mideye indirelim :)
Dolmasi pirincle degil bulgurla olur hatta dun yedim . Bugunde yemegini yapmak icim mutfak tezgahinin ustunde duruyor
Afiyet olsun .
Ahh nerden buluyorsunuz kabak çiçeğini yaaaaa :)

Allah razı olsun aeben Ablam, annem benden çok stresli zaten. Çok tedirginim, bilmiyorum neler olacak...
Ah o analarin hali kimseyede yaranamayizki babaya karsi cocuklari , cocuklara karsi babayi savunuruz ay bizi kim savunacaksa
Birde soyle bir durum var anacim senin iliskini bunca zamandir bilip babana citlatmamismi hic ?soylemedigine eminmisin.? Genelde demedik desekde ciklatmisizdir mutlaka .

Gecen yil burda ankarada eltimin bahcesinden bol bol yemistim bu yilda kiz kardesimin arsalari var bu sene o dikmis arti gorumceminde bahceli evi var oda dun pisirmisti seviyoruz diye . Birde esimin arkadasinin annesi biz gittigimizde doldurmus ve oylece bize verdi . Anliycam hasilat iyiydi

merhaba arkadslar menümü veriyorum umarım begenirsiniz
sabah
2dlm çav ekmeği
1 haşlanmış yumurta
dom salatalik
5 zeytin
peynir

ARA
1çb süt
azıcık tuzsuz leblebi
ÖĞLE
1dlm çav ekmek
peynir
AKŞAM
salata
1kase yoğürt
4 kaşibulgur pilavı
1 tabak yeşil fasulye
1dlm çav ekmeği
50 dak yürüyüş mersin okadar sıcakki ne kadar çok su içtiğimi bilmiyorum herkese güzel bir aksam diliyorum

canım inşaalah herşey gönlünce olsun babanda titizlenmekte haklı büyükler bizim görmediğimiz bir çok şeyi daha iyi görüyor

hiç o yemekten yemedim bizim buralarda yetişmiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…