Herkese merhaba...
Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.
Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))
O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.
Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.
Günlerdir menü vermemenin rahatlığı var üstümde ayrıca bayramda öyle tozuttumki tartıya çıkmaya korkuyorumVe doymuyoruuum düenim çok bozuldu.
Sabah:2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin
1 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek
Öğle:
3 Köfte Kadar Tavuk Göğsü
Salata
Ara: 1 Şeftali ve Yoğurt 1 Kase
Akşam:
1 Köfte Kadar Tavuk Göğsü
3 Kaşık Patlıcan Yemeği
1 Kase Yoğurt
3 Top kadar çikolatalı dondurma
Ara:1 Activia- Çok gereksizdi çok canım isteyince yedim yemesem daha iyiydi
1lt su
Jillian yapıcam birazdan
yeni geldim istanbula deliye dönmüş gibiyim 2000km yol yaptık toplamda, düzenim yavaş yavaş toplanır inşallah
Fatmacim bildigin kabagin fidesinin cicegi ...Resim yukleyemedim kizlar resim koyarlar ..hiç o yemekten yemedim bizim buralarda yetişmiyor herhalde
merhaba arkadslar menümü veriyorum umarım begenirsiniz
sabah
2dlm çav ekmeği
1 haşlanmış yumurta
dom salatalik
5 zeytin
peynir
ARA
1çb süt
azıcık tuzsuz leblebi
ÖĞLE
1dlm çav ekmek
peynir
AKŞAM
salata
1kase yoğürt
4 kaşibulgur pilavı
1 tabak yeşil fasulye
1dlm çav ekmeği
50 dak yürüyüş mersin okadar sıcakki ne kadar çok su içtiğimi bilmiyorum herkese güzel bir aksam diliyorum
Günlerdir menü vermemenin rahatlığı var üstümde ayrıca bayramda öyle tozuttumki tartıya çıkmaya korkuyorumVe doymuyoruuum düenim çok bozuldu.
Sabah:2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Yeşil Zeytin
1 Haşlanmış Yumurta
Öğle:
3 Köfte Kadar Tavuk Göğsü
Salata
Ara: 1 Şeftali ve Yoğurt 1 Kase
Akşam:
1 Köfte Kadar Tavuk Göğsü
3 Kaşık Patlıcan Yemeği
1 Kase Yoğurt
3 Top kadar çikolatalı dondurma
Ara:1 Activia- Çok gereksizdi çok canım isteyince yedim yemesem daha iyiydi
1lt su
Jillian yapıcam birazdan
yeni geldim istanbula deliye dönmüş gibiyim 2000km yol yaptık toplamda, düzenim yavaş yavaş toplanır inşallah
Fatmacim menun senin kilon icin iyi canim lakin sanirim senin daha hizli kilo verme istegin var en azindan ilk baslarda hizli gitsin istiyorsun vede bu seni şevke getirsin istiyorsun dimi ,dogru anliyorum seni ..
Egerki bunu istiyirsan istesen menunde biraz oynayalim ..
Sabahin super .
Kahvalti ve oylen arasinda acikmiyorsan ara yapmaacikiyorsan okey fakat leblebi gibi karbon tercih etme bol bol ayran icebilirsin aranda ...
Oyleninde et yada sebze tercihin olsun ekmek peynir cok iyi bir oylen menusu degil ...
Aksamindada hem ekmek hem bulgur yeme birini tercih et ...
Bir kere daha diyorum yanlis anlasilma olmasin bugunki menun senin kilon icin iyi fakat egerdaha iyi kilo vermek istiyorsan su nasihatimi tut
Ogunundan bir yada ikisinde ekmek ve karbon yeme .
Şoyleki sabah 2-3 dl ekmegini ye..
Oylen bulgur yada baklagil bunlardan birini miktari az yaninda salata ve yogur sebzede
olabilir , ye . Yahut sadece sebze ve et turu ye yaninda yine salata ve yogurtla .
Aksamda karbon alma sebze , salata et turu yogurt tercih er hic karbona yaklasma ...
Kisacasi sabah disinda ekmek ve ahir karbon yeme .
Meyveyide gunde 2 porsiyonu gecme ..
Uzun oldu anlatabildim Umarin takildigini sorabilirsin
Evet aslinda demek istedigim buydu, kisaca sabah disinda karbon alma . Fakat cokmu yuklenir, yanlis anlasirim diye arada bir oylenleri baklagil yada bulgurdan az miktar yiyebilirsin demek istedim ...Canim anladigim kadariyla sabah disinda karbonhitrat yeme meyveyi 2 porsiyon ogle akşam sbze veya protein ara öğün olasin diyirsun
Olur canim simdi diyet yapmak icin benim en müsait Zamanim ne kadar
Verirsem kişa okadar rahat olurum insallah
Ben de menüü vereyim
Sabah: 1 simit ( Dışardaydım mecburen oldu)
Öğle: 4 kaşık pilav
Biraz patatesi çok az etli yemek
1 kase yoğurt
1 bardak türk kahvesi
Çok az kiraz
Ara: 1 kase yoğurt
1 tane şeftali
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
1 dilim tb ekmeği
Biraz biber yemeği
Su: 3 litre
Spor: Leslie 1 mil express
Birazdan Jıllıan Level 1 yapıcam
merhaba arkadaslar...menumi vermeye geldim....sabah...cay..oglen...2kasik makarna.1kasik menemen salata,limonata,1beyaz ekmek....aksam,,,2tavuk,4patates dilimi,1beyaz ekmek,yogurt corbasi,salata.1 kavunnn....bu kadarrr...
Abla ya benim acilen toparlanmam lazıım hala tatil modunda gibiyim çıkamıyorum hiiçGelinim sendemi bugun basladin diyetede adapte olamadim bakim , menun pek hoş değil karbon cukuruna dusmussun one oyle.
Hadi sabah simiti yedin oylen 4 ks bulgur ne oluyo
damla bizdeee,balli tuzlar gitti...hayir biz gidemedik...basqa zaman insallah...ben bu haftadan umutlu diyilimmmmİncim etipufla senin menulere yorum yapamiyorum hem yiyip hem veriyorsunuz masallah ,yasomun dedigi gibi azerbaycanda bunlara kacamak denmiyo zarr
Afiyet olsun ...
Balli tuzun tatilde . Siz gitmedinizmi onlarla? Damlaya kv bakiyomu ?
Off off fena olmuş gerçekten, akşam iyi yinede... Jillianı muhakkak yapmanı tavsiye ederimBen de menüü vereyim
Sabah: 1 simit ( Dışardaydım mecburen oldu)
Öğle: 4 kaşık pilav
Biraz patatesi çok az etli yemek
1 kase yoğurt
1 bardak türk kahvesi
Çok az kiraz
Ara: 1 kase yoğurt
1 tane şeftali
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
1 dilim tb ekmeği
Biraz biber yemeği
Su: 3 litre
Spor: Leslie 1 mil express
Birazdan Jıllıan Level 1 yapıcam
Kara ekmekler beyaza mı dönmüüüş :)merhaba arkadaslar...menumi vermeye geldim....sabah...cay..oglen...2kasik makarna.1kasik menemen salata,limonata,1beyaz ekmek....aksam,,,2tavuk,4patates dilimi,1beyaz ekmek,yogurt corbasi,salata.1 kavunnn....bu kadarrr...
Benii sopanla kovala kendime gelmem lazıımmOff off fena olmuş gerçekten, akşam iyi yinede... Jillianı muhakkak yapmanı tavsiye ederim
Kara ekmekler beyaza mı dönmüüüş :)
Sopaya gerek kalmadı bak jilliana başlamışsın :)Benii sopanla kovala kendime gelmem lazıımmŞimdii başlıyorum jıllına ne olucak bakalım :)))
Hoşbuldum yasemin abla, bayramda evdeydim ama öncesi tatil süperdi. Sen nasılsın ?Slm aeben bacım hoşgeldin ..
Aslı peri sende hoşgeldiniz umarım iyi geçmiştir bayram tatilleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?