Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar yaa benim göbek beni rahatsız ediyor ikizlerden sonra göbeğim kaldı
Bende ekstra şeylere karşıyım ama şu yoğurtlu limonlu biberli katrışımı yatmadan önce yesemmi karar veremedim ne dersiniz

Sopaya gerek kalmadı bak jilliana başlamışsın :)

Hoşbuldum yasemin abla, bayramda evdeydim ama öncesi tatil süperdi. Sen nasılsın ?
hamdolsun pericik iyiyim koşuşturma devam saraycam gidiyor bugün uğradım haftaya yok kankam hayırlısı rabbim herkese sağlık huzur versin gittikleri yerdede.

Hanımlar yaa benim göbek beni rahatsız ediyor ikizlerden sonra göbeğim kaldı
Bende ekstra şeylere karşıyım ama şu yoğurtlu limonlu biberli katrışımı yatmadan önce yesemmi karar veremedim ne dersiniz
canım yoğurdun ne zararı olacak bence yiyebilirsin sadece midene dokunursa dene yoksa bırakırsın.

Bugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese

Basin sağolsun,Allah rahmet eylesin canm

dimi sağol ablacım çok yerde karşıma çıkıyor bi deneyeyim dedim dediğin gibi dokunursa bırakırım
canım hiçbir şeyin mucizesi yoktur bana göre ama zaman içinde etki gosterebilir. Dene midene dokunmassa devam edersin . Kendinide gozlemle en az bir ay olsunki bi değişiklik olacakmı saraycamın kv yapıyordu onda etkili olduğunu söylemişti.

Ay kizim nasilsin hic ses etmiyon son zamanlarda ..
Yagmur gitti sende iyce duruldun .

Menunde cok kuru olmus hic yesillik yok yogurt vs de begendigimi soyleyemem .

Hemen Menumu paylasayim
Sabah
Tost
Cay

Öğlen
İzgara tavuk

Aksam
Cay
Misafirlik te olacağım için yemedik orda iki çubukkraker iki bisküvi
Su
Bir buçuk iki lt
Spor
Jillian

Selam bacim , bugun yoktun nobettemiydin ?
Hulya tatilde sanirim ...

Selam bacim , bugun yoktun nobettemiydin ?
Hulya tatilde sanirim ...
yok canım evdeydim ama çalışıyor gibi bütün gün hastanedeydim saraycama uğrayıp eve geldim başım ağrıyordu uyumuşum kaç gündür uykuya doyamıyorum nedense akşamda misafir vardı yeni gittiler.yarında nöbetçiyim hayırlısı...

Serpil 30 dk trambolini nasil yaptin kiz ?

Aksami miktar olarak biraz kacirmissin sanki . Oyleni az yediginden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…