hamdolsun pericik iyiyim koşuşturma devam saraycam gidiyor bugün uğradım haftaya yok kankam hayırlısı rabbim herkese sağlık huzur versin gittikleri yerdede.Sopaya gerek kalmadı bak jilliana başlamışsın :)
Hoşbuldum yasemin abla, bayramda evdeydim ama öncesi tatil süperdi. Sen nasılsın ?
canım yoğurdun ne zararı olacak bence yiyebilirsin sadece midene dokunursa dene yoksa bırakırsın.Hanımlar yaa benim göbek beni rahatsız ediyor ikizlerden sonra göbeğim kaldı
Bende ekstra şeylere karşıyım ama şu yoğurtlu limonlu biberli katrışımı yatmadan önce yesemmi karar veremedim ne dersiniz
Onun içinde en iyisi olur inşallah bana yaklaşıyorhamdolsun pericik iyiyim koşuşturma devam saraycam gidiyor bugün uğradım haftaya yok kankam hayırlısı rabbim herkese sağlık huzur versin gittikleri yerdede.
demi doğru anneside istanbulda görüşürsünüz gidince tüh kıskandım şimdi))))Onun içinde en iyisi olur inşallah bana yaklaşıyor
dimi sağol ablacım çok yerde karşıma çıkıyor bi deneyeyim dedim dediğin gibi dokunursa bırakırımcanım yoğurdun ne zararı olacak bence yiyebilirsin sadece midene dokunursa dene yoksa bırakırsın.
Basin sağolsun,Allah rahmet eylesin canmBugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Biliyorum canım sporu inşallah yakın zamanda hayatıma sokucamMekanı cennet olsun, başınız sağolsun canım.
Ama sadece yemeye dikkat ederek kilo veremeyiz biliyorsun değil mi ?
Ooooo o zaman istanbula beklerimmmmm :)
Allah rahmet eylesin besive , mekani cennet olsun ...Biliyorum canım sporu inşallah yakın zamanda hayatıma sokucam
canım hiçbir şeyin mucizesi yoktur bana göre ama zaman içinde etki gosterebilir. Dene midene dokunmassa devam edersin . Kendinide gozlemle en az bir ay olsunki bi değişiklik olacakmı saraycamın kv yapıyordu onda etkili olduğunu söylemişti.dimi sağol ablacım çok yerde karşıma çıkıyor bi deneyeyim dedim dediğin gibi dokunursa bırakırım
Hemen Menumu paylasayim
Sabah
Tost
Cay
Öğlen
İzgara tavuk
Aksam
Cay
Misafirlik te olacağım için yemedik orda iki çubukkraker iki bisküvi
Su
Bir buçuk iki lt
Spor
Jillian
Selam bacim , bugun yoktun nobettemiydin ?canım hiçbir şeyin mucizesi yoktur bana göre ama zaman içinde etki gosterebilir. Dene midene dokunmassa devam edersin . Kendinide gozlemle en az bir ay olsunki bi değişiklik olacakmı saraycamın kv yapıyordu onda etkili olduğunu söylemişti.
yok canım evdeydim ama çalışıyor gibi bütün gün hastanedeydim saraycama uğrayıp eve geldim başım ağrıyordu uyumuşum kaç gündür uykuya doyamıyorum nedense akşamda misafir vardı yeni gittiler.yarında nöbetçiyim hayırlısı...Selam bacim , bugun yoktun nobettemiydin ?
Hulya tatilde sanirim ...
herkese hayırlı geceler bugün normale döndüm sanırım inşallah böyle devam ederim bugün oruç tutmayı unutmuşum yarında çarşıda işlerim var yarın 34 derece olacakmış haşlanıyoruz buralarda ramazanda da böyle olsaydı nasıl tutardık bilmiyorum Rabbim fırsat verdi hep serin geçti ramazan arefe gününden beri çok sıcakkk hergün çocukları banyo yaptırıyorum şuan belim tutulmuş durumda dağ gibi çamaşır yıka topla katla ütüle ertesi gün sil baştan Allahım sen güç ver
Bugünkü menüm
Sabah
Iki kaşık menemen
Biraz peynir domates
Iki dilim kızarmış tam bğdy ekmek
Öğle
Üç susamlı çubuk
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir parça haşlama et
Salata
Bir çay br ayran
Üç çatal kavun
Bir dilim tam buğday ekmek
Altıda yemek işini bitirdim
Sonra yeşil çay içtim
Su
2,5 Lt
Spor
30 Dk trambolin
200 ip atlama
Kaça basen eritme hareketleri
Doğru abla pek güzel olmadıAy kizim nasilsin hic ses etmiyon son zamanlarda..
Yagmur gitti sende iyce duruldun.
Menunde cok kuru olmus hic yesillik yok yogurt vs de begendigimi soyleyemem.
yağmurum nasılsın kuzum keyfin yok gene(Hemen Menumu paylasayim
Sabah
Tost
Cay
Öğlen
İzgara tavuk
Aksam
Cay
Misafirlik te olacağım için yemedik orda iki çubukkraker iki bisküvi
Su
Bir buçuk iki lt
Spor
Jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?