Bunada şükür ablam sen nasılsınyağmurum nasılsın kuzum keyfin yok gene(
Bugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Bunada şükür ablam sen nasılsın
Allah daim etsin ablamHamdolsun kuzum iyiyim koşturmaca devam bildiğin gibi.
Dur bakalim daha cumaya vardamla bizdeee,balli tuzlar gitti...hayir biz gidemedik...basqa zaman insallah...ben bu haftadan umutlu diyilimmmm
Bugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Bi durummu var fatmacim ?Menü
Öğlen
2 kaşık pilav
2 kaşık et.
Akşam
Minik posetli hastane ekmeklerinden domates biber
Su 1 littreyi az geçti
Allah gönlüne göre versin, baban belki gayet anlayışla karşılar, inşallah öyle olur.Herkese merhaba...
Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.
Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))
O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.
Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.
Mekanı cennet olsun inşallah.Bugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Yağmur bu nasıl menü hani ortayı bulacaktınHemen Menumu paylasayim
Sabah
Tost
Cay
Öğlen
İzgara tavuk
Aksam
Cay
Misafirlik te olacağım için yemedik orda iki çubukkraker iki bisküvi
Su
Bir buçuk iki lt
Spor
Jillian
Öylemi iki hafta düzenli yapılmasını yazıyordu bakalım faydası olacakmıcanım hiçbir şeyin mucizesi yoktur bana göre ama zaman içinde etki gosterebilir. Dene midene dokunmassa devam edersin . Kendinide gozlemle en az bir ay olsunki bi değişiklik olacakmı saraycamın kv yapıyordu onda etkili olduğunu söylemişti.
İçim almıyor ablam pek iyi değilim galiba. Bir de üstüne şirketin serverina virüs girmiş bi dünya angarya ile uğraştık 8 de çıktım işten tek başıma yani sadce patron kalmıştıBi durummu var fatmacim ?
Allah rahmet eylesin canıım. Başın sağolsunBugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Ya akşam orda yerim diye guvenemeyip aksam yemedik orada da yemeyincemboyle olduAllah gönlüne göre versin, baban belki gayet anlayışla karşılar, inşallah öyle olur.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Yağmur bu nasıl menü hani ortayı bulacaktın
Ben anladım seniYa akşam orda yerim diye guvenemeyip aksam yemedik orada da yemeyincemboyle oldu
Peki canimBen anladım seniKız misafirliğe tok gidicen ki cısslardan yemeyesin, neyse bugünlük böle olsun ama yarın güzel menün olsun
Kolay gelsin ,tek yogunluktan olsun baska bi durum olmasinda ...İçim almıyor ablam pek iyi değilim galiba. Bir de üstüne şirketin serverina virüs girmiş bi dünya angarya ile uğraştık 8 de çıktım işten tek başıma yani sadce patron kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?