Amin canım sağolasın. babamın babası.@psikohayris canım annenin babası mi ki .allah rahmet eylesin .
Ben koydum bile abla haşlanıyor prinçlerimMenulere bakinca anladimki bir cogumuz hala menuleri toparlamamisiz.
Yarin cisli menuyle gelmezsiniz insallah !
Yarin bende lapa yapmayi dusunuyorum bakalim kismetse ...
Saolasın aebencim güzel dileklerin içinHabin kiz kardesini Allah yerine yakistirsin , kardesinede hayirli teskereler ....
Peri ve asli bakar izne cikip cikamiycagina.
Teşekkür ederim ablam saolasınaeben bacım benim menümü niye yorumlamadın...
Hayrişim çok zor Allah sabır versin herkese
Habin hoşgeldin kardeşine mutluluklar dilerim
Allah gönlüne göre versin canım :)Herkese merhaba...
Bayram'da giremedim nete, o yüzden bildirim yapamadım, kusura bakmayın.
Spor başlığımız da başlamış, ben Leslie yaparak eşlik edeceğim siz Jillian'cı bacılarıma, ama olsun. Hareket harekettir. :)))
O değil de,
Burada aile olduk sayılır; çoğu zaman birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz.
Şu birkaç gün benim için çok önemli ve stresli, 5 yıllık ilişkim için ciddi adım atabilmek için durumu ufaktan babama açacağız. Annem bu akşam söyleyecek babama. Biraz sıkıntılı bir durum; babam sorun çıkarabilir. Dualarınıza, iyi dileklerinize çok ihtiyacım var.
amin yaseminim canımsın...hamdolsun pericik iyiyim koşuşturma devam saraycam gidiyor bugün uğradım haftaya yok kankam hayırlısı rabbim herkese sağlık huzur versin gittikleri yerdede.
Onun içinde en iyisi olur inşallah bana yaklaşıyor
Bugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Amin canım sağolasın. babamın babası.
canım kardeşine mutluluklar dilerim...
Yaseminim seninle benim bilgiler ayni olunca kendime yorum yapiyormus gibi oluyoraeben bacım benim menümü niye yorumlamadın...
Hayrişim çok zor Allah sabır versin herkese
Habin hoşgeldin kardeşine mutluluklar dilerim
Ben sicaken daha cok seviyorum, yemeden hemen once yaparim genelde . Afiyet olsun selinim ...Ben koydum bile abla haşlanıyor prinçlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?