Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menulere bakinca anladimki bir cogumuz hala menuleri toparlamamisiz .

Yarin cisli menuyle gelmezsiniz insallah !

Yarin bende lapa yapmayi dusunuyorum bakalim kismetse ...

İyi geceler kızlaaar.
Kayda değer bişey yemediğimden menü bildirmeyecem. Yarından itibaren evdeyim. Benim ufak kardeş huysuzlanıyor. Ona bakacam. Gün içinde de buralarda olurum
Baş sağlığı dileyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nasip işte 2 gün önce gülüp eğlendiğimiz adam şimdi yok. Çoklu alıntıyı beceremedim. Tek tek alıntılayıp burayı meşgul etmek de istemedim açıkçası.

Menümü yazım ben yaa
sabah
1 dilimden az pide tarzı ekmek
Peynir domates

Öğle
yarım tabak kısır
3 çiçek dolma

aksam
2 içli köfte az lavasla

Çay 3 bayram şekeri ve bir kremalı bisküvi bir petit bisküvi. Çaya banarak yedim.. 2 aydır yapmadigim şeydi spor yok su 1lt gibi burda sık wc ye gitmek istemiyorm köy evleri bi tuhaf wc . Sevmedim. Su da içmek istemiyorm o zaman

Habin kiz kardesini Allah yerine yakistirsin , kardesinede hayirli teskereler ....
Peri ve asli bakar izne cikip cikamiycagina .
Saolasın aebencim güzel dileklerin için
A asli_98 burdada işim düştü sana bi bakıver canım sana zahmet

aeben bacım benim menümü niye yorumlamadın...
Hayrişim çok zor Allah sabır versin herkese
Habin hoşgeldin kardeşine mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim ablam saolasın

Sağolun kızlar yanımda olduğunuz için desteginiz için. .. sabahtan beri başım catliyor resmen genç yaşta ölmesi insana daha bir kötü koyuyor...

perigunlugu ben emin olamadım habinar izin için sormuş ya ,
27 nisan gelişi ama listeye 15Mayıs- 22 Mayıs 2015 haftası girmiş. 414. etap yani
karar defterinde 2 ay izin kullanamazlar yazıyor yani isterse izne ayrılabilir dimi

Allah gönlüne göre versin canım :)
hamdolsun pericik iyiyim koşuşturma devam saraycam gidiyor bugün uğradım haftaya yok kankam hayırlısı rabbim herkese sağlık huzur versin gittikleri yerdede.
amin yaseminim canımsın...

dün saçlarımı kestiremedim, çok yoğundu kuaför
Onun içinde en iyisi olur inşallah bana yaklaşıyor

evet peri, görüşelim seninle, N Naz ' ıda alırız, gezeriz biraz..

başın sağolsun canım
Amin canım sağolasın. babamın babası.

başın sağolsun canım
Saolasın aebencim güzel dileklerin için
A asli_98 burdada işim düştü sana bi bakıver canım sana zahmet

Teşekkür ederim ablam saolasın
canım kardeşine mutluluklar dilerim...

aeben bacım benim menümü niye yorumlamadın...
Hayrişim çok zor Allah sabır versin herkese
Habin hoşgeldin kardeşine mutluluklar dilerim
Yaseminim seninle benim bilgiler ayni olunca kendime yorum yapiyormus gibi oluyor
Dun yogunluktan yemek yapmamissin kahvalti harici atistirmissin diyelim . Miktari baya az yiyorsun bana gore ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…